lumiadanda aradığını bulamadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
ama market berbat komando.bana gelisecek falan deme gelisince konusuruz

.Murat.

.Murat.

Üye
lumia 620 750 lira gerisinin hesabını yapmak kolay fiyattan kaybediyor

alenkolik

alenkolik

Üye
Yakinda note2 nin kardeşi s4 geliyor. Ozaman nokianin halini düşünemiyorum. :) ben nokianin bu hale geleceğini aylar öncesinden söyledim. Tutmayacak demiştim. Neden? Çünkü yarışın çooook gerisinde kaldı. Yillarca kendini geliştirmek yerine heybeden yedi. Simdi de Windows un ağzına bakıyor. Şu lumiaya 2000 lira verip note2 yi bedava verseler de almayan arkadaş hastayim sana :ehe

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
smh60

smh60

Üye
Nokia çok hata yaptı çookkk

pRime.

pRime.

Üye
öyle demeyin arkadaşlar satışlar patlama yaptı herkes lumia alıyor inanmayın analistlere satışlara.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Benim görüşüm;

-Nokia Microsoft'la anlaşmakla iyi yaptı, en azından 3 ayrı marka ve de 3 ayrı işletim sistemi ile rekabet ortamı oluştu :)

-Nokia, gerçekten Lumia serisinde güzel cihazlar yaptı, yaptı yapmasına lâkin, tüketicinin/kullanıcının istek ve arzularını karşılar cihaz yapmalıydı;
Yani; genç kesim olarak, şahsım adıma konuşayım, ben Nokia'dan vazgeçmezdim ama oyun düşkünüyüm, Lumia 920 benim oyun isteğimi ne derece karşılar :bilmm uygulama konusunda bi İOS & Android gibi olabilir mi şuan hayır!

-O yüzden Nokia'nın istediğini alması için; oyun & uygulamaya da ağırlık vermeli, tasarım vb konularda üstüne yok zaten, ama cidden kesimlere hitab edecek şekilde gelmiyor cihaz yani, bir de fiyat yani :(

Kısacası, olan oldu biten bitti, bizim burda yakınmamızın bi anlamı yok, Nokia seçimini yapmış, bakalım zaman herşeyi gösterecektir :tebessüm:
Saygılar :tebessüm:

Pringles

Pringles

Üye
symbianı adam gibi güncelleme cekip bıraksaydı güzel olurdu :S

Kerim.

Kerim.

Üye
Bu nokianin oyunlarla bi belasi var heralde.

gkcll

gkcll

Üye
Yakinda note2 nin kardeşi s4 geliyor. Ozaman nokianin halini düşünemiyorum. :) ben nokianin bu hale geleceğini aylar öncesinden söyledim. Tutmayacak demiştim. Neden? Çünkü yarışın çooook gerisinde kaldı. Yillarca kendini geliştirmek yerine heybeden yedi. Simdi de Windows un ağzına bakıyor. Şu lumiaya 2000 lira verip note2 yi bedava verseler de almayan arkadaş hastayim sana :ehe

sallama telefon tutmadı deyip kendini avut yüksek satış yakalamış ve hızla devam ediyor bu haberi açan kişi geriden geliyor ta Eylül'de ki fake haber bi kaç bişey katmışlar her duyduğuna inanma istersen ııı

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Nokia'nın kalitesini bilmeyeniniz yoktur. Samsung'un son telefonları çok kalitesiz. Note falan hikaye bana göre en iyi telefonlar iPhone 4S, 5 ve Lumia serisi.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Firma ve marka stratejisi değişkenlik gösterebilir.Önemli olan son kullanıcı verileridir.Bu nedenle size göre kötü olan başkasına göre iyi olabilir.Firma ve marka koruma esasına göre konu :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt