Haber Android'li Nokia D1C, 5 ve 5.5 inç İki Versiyona Sahip Olacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Android'li Nokia D1C, 5 ve 5.5 inç İki Versiyona Sahip Olacak
Nokia markası ile Android işletim sistemi altında sunulması bekleyen Nokia D1C'nin 5 ve 5.5 inç ekranlı iki farklı versiyonda sunulacağı ortaya çıktı.



Nokia, HMD Global ve Foxconn arasında yapılan anlaşmayla Nokia markalı Android akıllı telefonların yeniden pazara döneceğinin ilk işaretleri verilmişti. Nokia yakın bir tarihte 2017 yılında markasının akıllı telefon pazarına geri dönüşünü duyuracak ve Şubat ayının sonlarında MWC 2017'de yeni cihazların duyurulmasını bekliyoruz.

Finlandiyalı şirketin önümüzdeki yılın başında duyulabileceği yeni akıllı telefonlardan biri Nokia D1C (son adı kesinlikle farklı) olacak. Başlangıçta, Nokia D1C'nin 5.5 inç ekrana sahip olacağına dair iddialar gündeme gelmişti, ancak şimdi yeni akıllı telefonun iki versiyonu olabilir gibi görünüyor.

Nokiapoweruser'ın verdiği bilgilere göre 5.5 inç Nokia D1C'nin 5 inç ekranlı ikinci bir versiyona da sahip olacağı belirtiliyor. Her iki modelin ekranlarında 1080 x 1920 piksel çözünürlükte panel kullanılacak, ancak büyük olan modelin 3 GB RAM ve 16 MP arka kamera ile sunulması beklenirken, küçük modellerde sadece 2 GB RAM ve 13 MP arka kamera bulunabilir. Nokia Android akıllı telefonların ortak özellikleri arasında ise octa-core Snapdragon 430 yonga seti, 16GB dahili depolama alanı, 8MP ön kamera ve Android 7.0 Nougat işletim sistemi bulunuyor.

Burada listelenen özelliklerin doğru olduğunu varsayarsak, her iki Nokia D1C akıllı telefon da muhtemelen cazip fiyatlarla satışa sunulacak diyebiliriz.

Daha önce bir tablet modeli olduğu haberleri de gelen Nokia D1C'ye ait olduğu iddia edilen bazı render görselleri internete sızdırılmıştı. Fakat bu görsellerin cihazın final tasarımını ifade,etmesi konusunda henüz kesin bir bilgi yok. Nokia'nın yakında çıkacak olan Android telefonları hakkında daha fazla bilgi vermek için burada olacağız.

Android'li Nokia D1C, 5 ve 5.5 inç İki Versiyona Sahip Olacak
 


man20

man20

Üye
kısacası üst segment sunmayacak.
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
kısacası üst segment sunmayacak.
ilk tanıtacağı cihaz üst seviye olmayabilir
haberin orjinalini okumuştum renderların görünümünden yola çıkılmıştı
kim bilir belkide üst segmentle giriş yapar
 
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Hayırlısı ile çıkarsında tekrardan piyasa da Nokia cihazları görmek istiyoruz şahsen yani :oke: Haber için :tşk: :tebessüm:
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
d1cnin sadece ölçüm sonuçlarını gördük ki tablet olduğuda söyleniyor birde elimizde şu kaba tasarım renderlar var
Nokia'dan gelen açıklama ise üst seviye cihaz tasarımı üzerinde çalışıyoruz
bu durumda en mantıklısı yine açıklamaya bakmak o renderların ilk çıktığı sitede okumuştum bunlar üretim bandındaki kaba tasvirlerden üretilmiş sonuçlar (kullanılıp kullanılmayacağı bile belli değil )
mwcde tanıtmasa bile Mayıs gibi falan kesin bişeyler çıkartır(yine de mwcde tanıtım yapacağını düşünüyorum ortamlara delikanlı gibi girmek varken sonradan ortaya çıkmak pek mantıklı değil)
birde şu geçen sene yaptığı açıklamadaki gibi sağ gösterip sol vurma tekniğinide kullanabilir
yok biz henüz piyasaya girmiyoruz dediler şimdi ise hazırlık içindeler
sen Orta seviye beklersin bam Bi çıkarır en kralından; grafen katkılı büyük kapasiteli batarya pc düzeyinde ses desteği (sol gösterip tekme atmaya giriyor bu da :D )
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Nasıl Bi İsim Öyle.
 
OzgurSMO

OzgurSMO

Üye
Acaba Windows versiyonlu telefonda çıkarır mı ? Keşke çıkarsa Nokia sağlamlığı + w10 tadından yenmez ( BANA GÖRE !!! )
 
0MG90

0MG90

Üye
İnşallah Apple'la Samsung'u tahtından indirir
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
İnşallah Apple'la Samsung'u tahtından indirir
biraz zor ama imkansız değil
eğer zaten olan özellikler dışında ciddi bir yenilik getirirse ki bu mümkün -Nokia şu an Mobil cihazlardaki pek çok patentin sahibi -
sağlamlıktan yana sıkıntı yok ama bataryada grafen kullanarak hem kapasiteyi hemde güvenliği attırırsa samsunga karşı büyük avantaj elde eder
ses kalitesini yüksek tutarsa (asusun laptoplarındaki gibi- o zaman applea karşıda avantajlı olur malum adamlar kulaklık girişini kaldırdı millet para verip kullandığı pahalı ama kaliteli kulaklıkları kullanamıyor
eğer güncellemeler düzenli ve kararlı olarak gelirse applea karşı avantajı daha da büyük olur
 


Üst Alt