Nokia, Android'e geçiyor gibi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
eğer nokia androidi kullanmaya başlarsa, samsung büyük çöküntüye uğrar. Nokianın donanımı ve tasarımı birde android ile birleştiğinde harika birşey çıkar ortaya :)

Bihterziyagil

Üye
    Konu Sahibi
eğer nokia androidi kullanmaya başlarsa, samsung büyük çöküntüye uğrar. Nokianın donanımı ve tasarımı birde android ile birleştiğinde harika birşey çıkar ortaya :)

O isler biraz zor android samsungun cöplugu oyunlar bile exynos kaynak koduna cikiyo

Süleyman

Süleyman

Üye

Ve katliam yapan google translate çevirisi :ehe

Sadece bu sabah Nokia tarafından tek bir iş
arama çevreleyen gülünçlüğünü bazı bazı su
atmak için, biz sadece bir kez bu adrese
gidiyoruz. Anlaşılan Nokia, bir "Linux
Middleware Gömülü Baş Yazılım Mühendisi,"
çağrısında sitesi LinkedIn bir iş ilanıyla yerleştirilir. Birkaç teknoloji siteleri (kim
gerçekten iyi bilmeli) Bu ve tavan başka bir site
"Nokia Android topraklarına geçici bir keşfedici
hamle yapma ile tutarlı" olduğunu söyledi
"Android Ahize planlıyorsunuz Nokia mı? Yeni İş
İlanı "Yani Önerdi.

ingilizcesini okusaydım daha çok şey anlardım :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

ingilizcesini okusaydım daha çok şey anlardım :ehe

İngilizceden Türkçe'ye çeviriyorum çıkan yazıyı tekrar ingilizce'ye çeviriyorum farklı çıkıyor. Her seferinde farklı sonuçlar :ehe

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Nokia android çıkarırsa Nokia fanlığım kalmaz

Uruloki

Uruloki

Üye
Nokia geliri hiçbir zaman -lere düşmedi. Sadece gelen kar miktarı azaldım. Wp 8 nokiayı batırmadı yükseltti. Ayrıca forumda istatislikler var. Hala Nokia en çok kullanılan 2. Telefon markası.
Bu mesaj tapatalk aracılığıyla Lumia 920'den gönderilmiştir.

Hiç bir zaman - lere dusmedi derken wp ye gectiginden beri kâr yapamiyor nokia ne - lere dusmedi ya haberleri okumuyorsun ve ya isine böyle geliyor

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
o değil microsoft windows phone reklamlarına ve pazarlamasına 5 ile 10 milyar dolarlık yatırım yapmış nokia'nın neden bir türlü "eksilere" düşmediğini açıklıyor bu.

Bihterziyagil

Üye
    Konu Sahibi

Hiç bir zaman - lere dusmedi derken wp ye gectiginden beri kâr yapamiyor nokia ne - lere dusmedi ya haberleri okumuyorsun ve ya isine böyle geliyor
Ezgisi taniyamadin mi daha isine oyle geliyo

- - - Eklendi - - -

o değil microsoft windows phone reklamlarına ve pazarlamasına 5 ile 10 milyar dolarlık yatırım yapmış nokia'nın neden bir türlü "eksilere" düşmediğini açıklıyor bu.
Nokiaya destek cikmistir. Wp reklami hic gormedim sade windows8

Bihterziyagil

Üye
    Konu Sahibi
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yorum yapacaksanız veya karşılaştırma yapacaksanız objektif olun sırf farklı rakip markaları savunuyorsunuz diye diğer markalara leke sürmeyin.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
geçmez... olmaz ya hadi geçerse de microsofta büyük ihanet olur...

ferdi19971907

Üye
Nokia androide geçerse tekrar eskisi gibi olur ama windows 8 le davam eder gibime geliyor şimdi androit telefon üretmese bile elbet birgün androide nokia da geçecek :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence Nokia hiçbir zaman Android'e geçmeyecek.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Beyler;

Şöyle düşünün siz Nokia'sınız tamam mı!

Microsoft ile anlaştınız, belki bi mevkiye tekrardan geliriz diye; baktı ki bi yere kadar gelebildi, ama ne yaptıysa olmuyor, şuan Lumia 920 ile başarıyo bişeyleri evet, ama 3-4 aya (misal) tekrardan zarar açıkladı ne olacak;

siz Nokia olarak, symbian'a hayat mı verirsiniz (maliyeti düşünün)
yoksa tizen vb sistemi hayata geçirmeye mi çalışırsınız (maliyet aynı şekilde! )

yoksaa taht kavgasında olan Android'e geçip, markanızın kalitesi-kamerasıyla birlikte ilk ikide ki bir işletim sistemiyle yeniden doğmayı mı tercih edersiniz????

Nokia'yı sevip sevmemenize, yahut Android'i sevip sevmemenize dair bir konu değil, yukarıda belirttiğim gibi, siz nokia olsanız ne yaparsınız; şuan her kafadan bir ses çıkıyo, yok nokia zarar açıkladı eksilere düştü! Peki eksilere düştü, baktı ki WP ile de olmadı, piyasadaki WP cihazlarına bi kaç yıl destek verileceği vaadinde bulunur, ve de Androidle masaya oturur, en son gelir sağlayacağı sistem android olacaktır,

ben burda Android'e geçecek onu seçecek demiyorum, öyle bir benimsemişiniz ki Nokia'nın zarar açıkladığı, hisse değerlerinin düştüğü haberleri, Nokia asla geçmez asla yapmaz etmez gibi yargılarda bulunuyorsunuz!

Tamam ben yapmıyor muyum yaptım zamanında, Nokia Androide geçmesin geçmez asla dedim, ama Nokia'ya can ciğer bağlananlar oldu kalitesi yetti çoğu kullanıcıya, şimdi üstte beelirttiğim (VARSAYIMLAR) gerçekleşirde Nokia Android gibi pazar payı yüksek bir işletim sistemi ile el sıkışırsa ne olacak? Bir daha Nokia almam mı diyeceksiniz? Yoksa Nokia'ya android'i seçti diye düşman mı olacaksınız?

Biz üreticisi değiliz, biz kullanıcı-tüketiciyiz, adam bakti ki kâr edemiyor, kararını verir, WP'a da geçer, Android'e de geçer, bu bizi ilgilendirmez, şirket seçimini yapar bize bekleyip görmek düşer, ötesi bizi ilgilendirmez! Fanlık konusuna da değineyim; ben (misal) Samsung fanıyım, eeee ne olmuş yani, bu Samsung'un bana ekmek verdiği-vereceği anlamına gelmiyor, fansam fanım orda burda Samsung-Samsung diye düzen bozacak değilim, Nokia'yı da seviyoruz, Samsung'u da seviyoruz, HTC'yi de seviyoruz, olay bu..

Epey uzattım ya neyse; sürç-ü lisan ettiysem affola, savgılar ve sevgilerimle iyi forumlar :) :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt