Haber Nokia, Yeni Bir Android Amiral Gemi Cihaz Hazırlıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia, Yeni Bir Android Amiral Gemi Cihaz Hazırlıyor!
Nokia, Yeni Bir Android Amiral Gemi Cihaz Hazırlıyor!
Son günlerde Nokia hakkında çıkan iddialara bir yenisi daha eklendi.

Cep Telefonu sektörünün köklü firması Finlandiya merkezli Nokia, Mobil Cihazlar ve Servisler iş kolunu Microsoft’a sattıkları sonra firmanın tekrar cep telefonu sektörüne ne zaman ve hangi markayla döneceği merak konusu olmuştu. Son haftalarda bununla ilgili birkaç iddia ortaya atılmıştı.

Bu seferki haber ise geldi. My Drivers.com’un haberine göre Nokia yeni bir Android işletim sistemli üst seviye akıllı telefonla tekrar telefon sektörüne geri dönecek. Nokia’nın Microsoft’la yaptığı iyi niyet anlaşmasına istinaden bu telefonda Nokia markasını kullanmayacak da haberin detayları arasında.

Nokia Cihazlar ve Servisler iş kolunu Microsoft’a satarak önce de Nokia X ve XL gibi Android tabanlı akıllı telefonlarla Android platformuna giriş yapmıştı.

Anlaşma ile Nokia, Nokia markalı telefon geliştirmeyi bırakmış fakat telefon geliştirme ve tasarlama işinden tamamen çıkmamıştı. Android platformu için kullanıma sunulan HERE servisleri ve Nokia Z Launcher bunun en önemli delilleri olarak gösteriliyor.
Nokia, Yeni Bir Android Amiral Gemi Cihaz Hazırlıyor! - MaxiCep

Luck Star

Luck Star

Üye
Kendi yolundan gitmek varken Samsung gibi her şeye saldıracak anlaşılan. Güzel giriş yaptı ama sonu öyle olmayacak gibi...

Emre

Üye
    Konu Sahibi
yeni 2016dan önce çıkmaz maalesef

Son düzenleme:
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Adı kalsın da N9 u geliştirsin bulamıyom telefonu hiçbiyerde :D
Meego Android kadar güzel bence

SHS

SHS

Üye
sevdiler Android'i aynen devam :D

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
xmustx

xmustx

Üye
ne yalan söyleyim symbian belleye donanım verseler note 3ten sonra alacağım cihaz bu olur heralde..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ne yalan söyleyim symbian belleye donanım verseler note 3ten sonra alacağım cihaz bu olur heralde..
Aynen,biraz donanım desteği birazda iyileştirmeyle bu sistemlerin hepsinden çok daha iyi olurdu.

• Beğen
Tepkiler: xmustx
heathrow

heathrow

Üye
Nokia firması, Nokia markasını kullanmadan, Nokia telefon üretecekmiş :)

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Nokia 2 yıl boyunca gruplar yönetiminde sadece sistem geliştirmekte ve okadar cok söylentiler yahut gelebilirler varki bencede son verilmeli ;)
diyelimki farklı isimler adı altında cıktı !!
nokia bunun neresinde?
işlemci? ram? consept? sistem? yok adı yok üretim yapacak konum yok
sorunlar var,
Nokia sadece hertürlü sistemi regale edebilmek icin bileniyor ve tabiki bazı hamleleri olacak ben ölmedim arkadaş buradayım diyecek
ama fazla umutlanmayın en azından 2 yıl ;)
sonrasını ozaman gelince konuşuruz ;)

heathrow

heathrow

Üye
Nokia 2 yıl boyunca gruplar yönetiminde sadece sistem geliştirmekte ve okadar cok söylentiler yahut gelebilirler varki bencede son verilmeli ;)
nokia bunun neresinde?
sorunlar var,
Nokia sadece hertürlü sistemi regale edebilmek icin bileniyor ve tabiki bazı hamleleri olacak ben ölmedim arkadaş buradayım diyecek
Regale etmek nedir?

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
bizim dilimizde regale etmek 'giriş' anlamında yani sistemi cözüp, işleyip lehine cevirecek hatta zaaflarını + olarak kendine lehine cevirecektir.
bildigim kadarı ile nokia cephesinin amacı bu !

cok söylentiler cıktı heyecan yapmayın yahut umutlanmayın diye yorum yapma geregi duydum, tabi heran herşey olabilir fakat
üretim yapmak yahut bir konumda yer almak nokia icin bu biraz uzak ;)
tabi x ve xl serileri gibi derseniz bu zaten mümkün, yarışa girebilmesi icin se uzun yolu var.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
nokia bunun neresinde?
sorunlar var,
herşey olabilir biz nokia değiliz ne desek yalan ;)

Son düzenleme:

furkankaya559758

Üye
Ben Nokia kendi başına bir telefon yaparsa ve bu telefonun işletim sistemi Android olursa Nokia'dan umutluyum. Ama diğer markalara yetişmesi için daha çok yol kat etmesi gerekiyor.

Üst Alt