Haber Nokia, Yeni Bir Android Amiral Gemi Cihaz Hazırlıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
keşke eskisi gibi 800 civarına(ozamanlar 701 vardı) alsak symbianı, bassak hacki, bölüm canlansa, bu androiddeki ram cart curt arka plan uygulamaları root rom uğraşmasak,iosta 8.1e geçmelimiyim 32gbta zorluyolar gibi konuları gülerek izlesek,bi yandan da kahvemi yudumlasam...özledim seni minik c6-01 :agla2: ama yaşıyor annemde

Luck Star

Luck Star

Üye
keşke eskisi gibi 800 civarına(ozamanlar 701 vardı) alsak symbianı, bassak hacki, bölüm canlansa, bu androiddeki ram cart curt arka plan uygulamaları root rom uğraşmasak,iosta 8.1e geçmelimiyim 32gbta zorluyolar gibi konuları gülerek izlesek,bi yandan da kahvemi yudumlasam...özledim seni minik c6-01 :agla2: ama yaşıyor annemde

şuan da symbian kullanmak o kadar zor değil ki . Müzik desen sorunsuz internet desen ona da girersin. Whatsapp facebook ta mevcut. Önemli olan kafada bitirmek. :)

MaxipmaN

Üye
şuan da symbian kullanmak o kadar zor değil ki . Müzik desen sorunsuz internet desen ona da girersin. Whatsapp facebook ta mevcut. Önemli olan kafada bitirmek. :)
Tarayıcısı donuyor c601in eski sürümler donmuyor ama yeterli değil opera miniye mahkum olunduğu icin bıraktım oyun uygulama 0

Emre

Üye
    Konu Sahibi
aynen ne günlerdi :)

Son düzenleme:
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yav Nokia size ne yaptı gardaş

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Orjinal bağımsız Nokia oyuna geri dönmeliydi, güzel haberler bunlar. Yanlış oyunlara geldi, Truva atlarının tuzağına düştü ama bu sefer daha dikkatli olmalı. Android'li cihaz elbette çıkarmalı ama tabi biraz piyasaya girip yer edindikten sonra Symbian'lı ya da Meego'lu bir cihaz da bekliyorum Nokia'dan. Android uygulama ve oyunlarını açabilen bir işletim sistemi olmalı ama arayüzü kendini belli etmeli öte yandan eski/yeni "sis" dosyalarını da açabilmeli. Zengin bir sistem olmalı. 720p ya da 1080p çözünürlüğünde cihazlar ürettiği sürece de Android oyun/uygulamalarında çözünürlük uyumsuzluğu yaşamaz. Tabi daha yeni girdiği yolun çok çok başında kendilerine başarılar diler geri dönüşünü ilk duyuracağı telefonu merakla beklemekteyim.

esokmen

esokmen

Üye
Eger nokia silkelenip android isine guclu giris yaparsa fiyatlar da ucuk olmazsa cok guzel olur.

esokmen

esokmen

Üye
Orjinal bağımsız Nokia oyuna geri dönmeliydi, güzel haberler bunlar. Yanlış oyunlara geldi, Truva atlarının tuzağına düştü ama bu sefer daha dikkatli olmalı. Android'li cihaz elbette çıkarmalı ama tabi biraz piyasaya girip yer edindikten sonra Symbian'lı ya da Meego'lu bir cihaz da bekliyorum Nokia'dan. Android uygulama ve oyunlarını açabilen bir işletim sistemi olmalı ama arayüzü kendini belli etmeli öte yandan eski/yeni "sis" dosyalarını da açabilmeli. Zengin bir sistem olmalı. 720p ya da 1080p çözünürlüğünde cihazlar ürettiği sürece de Android oyun/uygulamalarında çözünürlük uyumsuzluğu yaşamaz. Tabi daha yeni girdiği yolun çok çok başında kendilerine başarılar diler geri dönüşünü ilk duyuracağı telefonu merakla beklemekteyim.
Nokia cok tecrubeli istese yapar.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Symbianı devam ettirseydi destek çıksaydı oyun uygulama üreten firmalar da symbian için üretir destek olmuş olunurdu. Ben Nokia ya symbian ve meego dan başka sistem yakıştıramıyorum.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
vr gözlükte dahil üretecek nokia

Son düzenleme:
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Nokia Android'i Seçmezse Kimse Almaz,

Sırf Nokia Hayranlığım yüzünden bu dandik işletim sistemi windowsu kullandım artık gerek yok yaşasın Nokia.
şuan seçmezse kimse almaz tabi ama eskiden olsaydı symbian ve meegoyu geliştirseydi şuan eskiden sürekli nokia alan insanlar hala alıyor olurdu

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Hikayesi Devam Ediyor !

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia'nın birden yüksek donanımlı cihaz üretmesini beklemeyin bence.
Ayrıca 41 megapiksel için yüksek bir donanım gerekir. Şimdi Nokia 808'de nasıl oldu peki diye soracak olursanız o cihazda bazı yazılımsal işlemelerden dolayı yapıldı.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Nokia candır diğerleri heyecandır ;)

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Nokiayı nokia yapan oradaki mühendislerdi ve onlar artık ya Microsoft yada başka bir firmada. Siz şimdi nokianın tecrübesi var diyorsunuz ama bu tecrübe firmanın kendinde değil mühendislerindeydi. Mesela o 41 megapixeli yapan başmühendis daha Nokia Microsofta satılmadan firmadan ayrıldı.
İstese de nokia eski haline ve eski mühendislik düzeyine GELEMEZ. Sadece bir Apple e bakın. Steve jobs gitti adamların eski halinden eser yok. Sadece BİR adam yüzünden bütün firma değişdi. Nokiada bütün çalışanlar gitti. Kalanlar sadece here maps ve onun gibi serviceleri yöneten yazılımcılar.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nokiayı nokia yapan oradaki mühendislerdi ve onlar artık ya Microsoft yada başka bir firmada. Siz şimdi nokianın tecrübesi var diyorsunuz ama bu tecrübe firmanın kendinde değil mühendislerindeydi. Mesela o 41 megapixeli yapan başmühendis daha Nokia Microsofta satılmadan firmadan ayrıldı.
İstese de nokia eski haline ve eski mühendislik düzeyine GELEMEZ. Sadece bir Apple e bakın. Steve jobs gitti adamların eski halinden eser yok. Sadece BİR adam yüzünden bütün firma değişdi. Nokiada bütün çalışanlar gitti. Kalanlar sadece here maps ve onun gibi serviceleri yöneten yazılımcılar.
tasarımcılar halen orada n9 üreten varya onlar işte :)

Son düzenleme:
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Tamam bakak görek o zaman :)

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
:smdance::smdance: NOKIA FOR EVER :smdance::smdance:

Üst Alt