yok yok iyi olur nokia bi iki dene androidli telefon çıkarsın hem Microsoft'un ne kadar zoruna giderse gitsin, Microsoft'ta önce Nokia canım aşkım bi denem dedi sonra daha 1 ay olmadan HTC'ye kucak açtı olsun hacı olsun Nokia'dan bi android cihazı çok görmeyim yaw
Nokianin satislari kücuk firmalara gore normale geldi samsungun ve applein satislariyla arasinda daglar var. Samsung baya onceden acikladiginda 60m civari galaxy satti 30u s3, apple zaten 28 di heralde(yanlis olmasi cok yuksek daha fazla veya daha az) 4s satmisti. Nokia bir ara huaweiden az telefon sattigi icin simdi size bu satis rakamlari cok geliyo
Nokia geliri hiçbir zaman -lere düşmedi. Sadece gelen kar miktarı azaldım. Wp 8 nokiayı batırmadı yükseltti. Ayrıca forumda istatislikler var. Hala Nokia en çok kullanılan 2. Telefon markası.
Bu mesaj tapatalk aracılığıyla Lumia 920'den gönderilmiştir.
yani wp8 in satış istatistikleri nedir bilmiyorum ama demek istediğim wp8 de tutulmazsa tek çare androide geçmek olur diye düşünüyorum. Amacım nokiayı kötülemek değil. Bende bir nokia kullanıcısıyım. Nokiadan başka telefon tanımam fakat böyle giderse bende samsunga geçmeyi planlıyorum.
Nokia geliri hiçbir zaman -lere düşmedi. Sadece gelen kar miktarı azaldım. Wp 8 nokiayı batırmadı yükseltti. Ayrıca forumda istatislikler var. Hala Nokia en çok kullanılan 2. Telefon markası.
Bu mesaj tapatalk aracılığıyla Lumia 920'den gönderilmiştir.
Bence bu saatten sonra geçmez ama öyle birşey olursa diğer telefonlarla farkı çok büyük olur. Ses kalitesi , ekran kalitesi , Kamera ve malzeme kalitesi söz konusu olur ve bu da diğer telefonlar için hiç de iyi olmaz.
Sadece bu sabah Nokia tarafından tek bir iş
arama çevreleyen gülünçlüğünü bazı bazı su
atmak için, biz sadece bir kez bu adrese
gidiyoruz. Anlaşılan Nokia, bir "Linux
Middleware Gömülü Baş Yazılım Mühendisi,"
çağrısında sitesi LinkedIn bir iş ilanıyla yerleştirilir. Birkaç teknoloji siteleri (kim
gerçekten iyi bilmeli) Bu ve tavan başka bir site
"Nokia Android topraklarına geçici bir keşfedici
hamle yapma ile tutarlı" olduğunu söyledi
"Android Ahize planlıyorsunuz Nokia mı? Yeni İş
İlanı "Yani Önerdi.