Nokia, Android'e geçiyor gibi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bihterziyagil

Üye
    Konu Sahibi
Nokia, Android'e geçiyor gibi!
Nokia'nın LinkedIn'de çıkan bir ilanı kafaları karıştırdı.

5 saat 39 dakika önce eklendi.

Windows Phone 8, ve Microsoft’un desteklerine rağmen, Finlandiya firması Android tabanlı telefon üretmeyi planladığı bildirildi.

Nokia yakın zamanda bünyesinde çalıştırmak üzere bir Linux yazılım uzmanı ilanını LinkedIn’de yayınlamıştı. İlanda "heyecan verici yeni ürünler" ve "cep telefonu teknolojisi" ibarelereininolması dikkat çekti. İlan Cuma günü siteden kaldırıldı.

Nokia, Nokia Maps uygulamasını Android platformuna taşımak için mi eleman arıyor ya da tamamen Android tabanlı bir telefon üretmek için mi bilinmiyor.
objektifhaber.com

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:hmmm Bu aralar çıkarmaz BENCE

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
___kaptan___

___kaptan___

Üye
:aha: :aha: :aha: :aha: Aman Allah'ım Nokia & Android mi hayallerim gerçek mi oluyor :sukur: <3 :tebessüm: haber için :tşk:

BaTiqoN

Üye
Bence çıkmaz adamlar Lumia 920yle atağa geçtiler bununla giderler.

Placebo-

Placebo-

Üye
Saçlamayın. İos ve android platformlarıbiçin uygulama çıkarıyor Nokia. Onun için almıştır. Nokia maps mesela.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
geçmez lumia ayağa kaldırır windows phone ile devam ederler bi yandan da symbian üretirler orta kalite segmenti olarak

Mufche

Mufche

Üye
Çıkarsında fiyatlar ucuzlasin :)

avcitalip

avcitalip

Üye
eğer nokia bir daha işletim sistemi değiştirirse hiç iyi olmaz gibi :evet: bence geçmez androide ama geçerse çok güzel olur en iyisi nokia olacaktır adım gibi eminim :)

-Dolby Ses
-PureView Kamera

birde android ohh ohh :)

Bihterziyagil

Üye
    Konu Sahibi
şu haritaları kullanan var mı? ben direk root explorerle sildim kökten çözdüm meseleyi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Nokia'nın LinkedIn'de "yeni kurulan bir ortam"da çalışacak Linux uzmanı aramaya başlaması, kafalarda bazı soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. İş ilanında "heyecan verici yeni ürünler" ve "mobil telefon teknolojisi" cümleleri de kullanılıyor. "Prensip Yazılım Mühendisi, Gömülü Linux Ara Yazılımı" başlığını taşıyan iş ilanı, Cuma günü itibariyle siteden kaldırıldı.

Nokia'nın bir zamanlar Linux tablanlı Tizen ve Meltemi üzerinde çalıştığı biliniyor. Ancak Meltemi, Nokia'nın maliyet kısma çalışmalarının bir parçası olarak geçtiğimiz aylarda kırpılmıştı. Nokia'nın Samsung ve Intel'in devam ettirdiği Tizeni'ye geri dönmesi ise pek muhtemel görünmüyor. Bunun yanında Nokia, Nokia Maps uygulamasını Android'e getirmek istiyor da olabilir. Ancak böyle bir çalışmanın Microsoft'un hoşuna gitmeyeceğini tahmin etmek, hiç de zor değil. teknoloji
Haberin tümünü alaydınız bari :ehe

Bihterziyagil

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5557383' Alıntı:
Nokia'nın LinkedIn'de "yeni kurulan bir ortam"da çalışacak Linux uzmanı aramaya başlaması, kafalarda bazı soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. İş ilanında "heyecan verici yeni ürünler" ve "mobil telefon teknolojisi" cümleleri de kullanılıyor. "Prensip Yazılım Mühendisi, Gömülü Linux Ara Yazılımı" başlığını taşıyan iş ilanı, Cuma günü itibariyle siteden kaldırıldı.

Nokia'nın bir zamanlar Linux tablanlı Tizen ve Meltemi üzerinde çalıştığı biliniyor. Ancak Meltemi, Nokia'nın maliyet kısma çalışmalarının bir parçası olarak geçtiğimiz aylarda kırpılmıştı. Nokia'nın Samsung ve Intel'in devam ettirdiği Tizeni'ye geri dönmesi ise pek muhtemel görünmüyor. Bunun yanında Nokia, Nokia Maps uygulamasını Android'e getirmek istiyor da olabilir. Ancak böyle bir çalışmanın Microsoft'un hoşuna gitmeyeceğini tahmin etmek, hiç de zor değil. teknoloji
başlıkda uçmuş bi karışıklık oldu

___kaptan___

___kaptan___

Üye
[ENGİN];5557383' Alıntı:

yok yok iyi olur nokia bi iki dene androidli telefon çıkarsın :eller: hem Microsoft'un ne kadar zoruna giderse gitsin, Microsoft'ta önce Nokia canım aşkım bi denem dedi sonra daha 1 ay olmadan HTC'ye kucak açtı olsun hacı olsun :D Nokia'dan bi android cihazı çok görmeyim yaw :eller: :tebessüm:

kcsoft

kcsoft

Üye
nokia daha symbiana doğru dürüst güncelleme veremiyor kaldiki androide verecek

Bihterziyagil

Üye
    Konu Sahibi
yok yok iyi olur nokia bi iki dene androidli telefon çıkarsın :eller: hem Microsoft'un ne kadar zoruna giderse gitsin, Microsoft'ta önce Nokia canım aşkım bi denem dedi sonra daha 1 ay olmadan HTC'ye kucak açtı olsun hacı olsun :D Nokia'dan bi android cihazı çok görmeyim yaw :eller: :tebessüm:
androidde sistem tak diye gelip oturmuyo telefona kaynak kodlarından sen oluşturuyosun başarılı olması zor maps çıkartıyodur

___kaptan___

___kaptan___

Üye
androidde sistem tak diye gelip oturmuyo telefona kaynak kodlarından sen oluşturuyosun başarılı olması zor maps çıkartıyodur

walla bilemiyorum, ama çıkarmasını ümid ediyorum açıkcası, mesela ben android'i tatmak istiyorum, ama bunu Nokia bi cihaz da denemek isterim :) hehe çıkarmazsa da sağlık olsun ne diyeyim :D :)

Uruloki

Uruloki

Üye
nokiadan açıklama geldi bile here harita uygulaması android e çıkacağı için linuxcu arıyor nokia

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
nokia daha symbiana doğru dürüst güncelleme veremiyor kaldiki androide verecek

Hala Aynı Cümleler :ehe

Neyse, Bir İlan Vermesi Demek Gidipte Androide Geçecek Anlamına Gelmez...

Süleyman

Süleyman

Üye
Ne android nokiayı ne de nokia androidi kabul eder :)
ama wp8 batmak yerine en son bir sıçrayış ile androide belki gecebilir. Keşke geçse. Çünkü ben samsungun ve diğer telefonların tasarımlarını beğenmiyorum. Nokia nın tasarımı ve androidin performansı ile bir çığır açılır diye düşünüyorum :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Wp 8 batmak derken ??
Bu mesaj tapatalk aracılığıyla Lumia 920'den gönderilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt