bulutsuzgece
Üye
arkadaşlar bulutsuzgece üstadın tavsiyesi başka pcde denememdi ancak sonuç aynı. güncellemeyi görmüyor
Birkaç arkadaş daha göremezse Lumia 920 romlarının kaldırılmış olma ihtimali var.
Lumia 620'si olan bir arkadaş ise yüklemeyi şu an yaptığını söylüyor.
Hocam ben telefonumu bağladığımda nsu güncelleme sürümü bulunamamaktadır diyor. Başka bir forumda ki arkadaş da sürekli 1308 güncellemesini gördüğünü söylüyor.
Birkaç arkadaş daha göremezse Lumia 920 romlarının kaldırılmış olma ihtimali var.
Lumia 620'si olan bir arkadaş ise yüklemeyi şu an yaptığını söylüyor.
Hocam ben telefonumu bağladığımda nsu güncelleme sürümü bulunamamaktadır diyor. Başka bir forumda ki arkadaş da sürekli 1308 güncellemesini gördüğünü söylüyor.
Arkadaşlar benim L920 sanırım Turkcell rom'lu. Nsu dan 1,16 gb lık bir paket güncellemesi gördü. sonu 0002 ile bitiyor. şimdi ben bunu Turkcell romlu cihaza yüklesem ne gibi bir sorun olur.
Hocam arapsaçına döndü biraz bu güncelleme işi tabi biz kullanıcılarında bunda payı yok değil
Haydaa bakın arkadaşımız da güncellemeyi görebildiğini söylüyor.
Global rom'lar mı kaldırıldı acep
Yoksa kimine görünüp kimine görünmüyor mu.
Çok karıştı her şey
benmde türkcell rom şimdi kurup deneyeyim benim görüyormu görüyorsa yükleyeyim mi yoksa cihazdan güncellemeyimi bekliyeyim
halla halla 1.x gb görmesi lazm. Yeni bi durum cıktıtamam proğramı kurdum şimdi bakıyorum
- - - Eklendi - - -
proğram açılışta 103 mb lik kendine has bi güncelleme gördü galiba bekliyorum
programı yeni versiyona güncelliyor heraldetamam proğramı kurdum şimdi bakıyorum
- - - Eklendi - - -
proğram açılışta 103 mb lik kendine has bi güncelleme gördü galiba bekliyorum
halla halla 1.x gb görmesi lazm. Yeni bi durum cıktı
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
yapmanıza gerek şuan kullandığınız sürüm de o zaten1232.5957.1308.0002 sürümüne güncelleyebilirsiniz diyor güncelleme yapayım mı
1232.5957.1308.0002 sürümüne güncelleyebilirsiniz diyor güncelleme yapayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?