bulutsuzgece
Üye
arkdşlar NSU yu ilk sayfadaki linkten yükledm. son sürüm. l 920 siyah-global rom kullanıyorm. nsu'daki güncellenecek sürüm numarasıylatelefonun sürüm numarasıaynı. sorun nerde olabilir???
Ekran görüntüsü paylaşabilir misin

arkdşlar NSU yu ilk sayfadaki linkten yükledm. son sürüm. l 920 siyah-global rom kullanıyorm. nsu'daki güncellenecek sürüm numarasıylatelefonun sürüm numarasıaynı. sorun nerde olabilir???

sorunla ilgili ekran alıntısı :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sorunla ilgili ekran alıntısı :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet güncellemeyi görmemiş.
Acaba diğer siyah Lumia 920'li arkadaşların durumu nedir?
Güncel sürümü görmede ya da yüklemede sorun yaşayan var mı?
Bir de sizin kullandığınız işletim sistemi hangisi? XP, Win7, Win8 (32bit? 64bit?)
Uyumluluk veya sürüm sorunu da olabilir.
Özgür abi bi sorum olucak forum çok karıştı şuan aradığım şeyi bulamıyorum. Şimdi benim cihaz turkcell romlu. Güncellemek istiyorum ama bir yandan korkuyorum. şuan güncellersem olaki bir sorun çıkarsa otadan gelecek güncellemeyi alamayacak mıyım?

hocam nsu'yu silip tekrar kurdum ve sonuç olumsuz. hala aynı sürüm numarasını gösteriyor
Ben varım da ben sorunsuzca yükledim güncellemeyi
Bende de Windows 8 Pro 64 Bit var ve Global Romlu cihaz (Ancak rengi beyaz).
Ancak herhangi bir sorun yaşamadım.
Siyah Lumia 920 kullanan başka arkadaş yok mu içimizde?
Ben varım da ben sorunsuzca yükledim güncellemeyi

Bende de Windows 8 Pro 64 Bit var ve Global Romlu cihaz (Ancak rengi beyaz).
Ancak herhangi bir sorun yaşamadım.
Siyah Lumia 920 kullanan başka arkadaş yok mu içimizde?
Hocam başka bir bilgisayara gerek yok açıkçası çünkü amber serverlardan kaldırıldı
Hımm sanırım o zaman arkadaşımızın başka bir bilgisayarda deneyip sonucu görmesi en garanti yol gibi duruyor.![]()

son bi saat içinde l920 global rom nsu ile güncelleyen var mı ? güncelleme serverlardan kaldırılmış olabilir belki de
Hocam başka bir bilgisayara gerek yok açıkçası çünkü amber serverlardan kaldırıldı![]()