Nokia Amber + GDR2 Güncellemesi İle İlgili Soru Ve Sorunları Burada Paylaşalım.

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkdşlar NSU yu ilk sayfadaki linkten yükledm. son sürüm. l 920 siyah-global rom kullanıyorm. nsu'daki güncellenecek sürüm numarasıylatelefonun sürüm numarasıaynı. sorun nerde olabilir???

Ekran görüntüsü paylaşabilir misin :hmmm

remzi33

remzi33

Üye
sorunla ilgili ekran alıntısı :

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye

kardeş bende de az önce öyle oldu. telefon bağlıyken nsu tekrar kurup açtım düzeldi, olmazsa uyumluluğu değiştirerek dene bende yine öyle oldu çünkü

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Evet güncellemeyi görmemiş.
Acaba diğer siyah Lumia 920'li arkadaşların durumu nedir?
Güncel sürümü görmede ya da yüklemede sorun yaşayan var mı?

Bir de sizin kullandığınız işletim sistemi hangisi? XP, Win7, Win8 (32bit? 64bit?)
Uyumluluk veya sürüm sorunu da olabilir.

remzi33

remzi33

Üye
win 8 pro 64 bit kullanıyorm hocam. nsu yu kaldırıp kurayım bi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
turkcell rom için neden data sense yok?

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye

Evet güncellemeyi görmemiş.
Acaba diğer siyah Lumia 920'li arkadaşların durumu nedir?
Güncel sürümü görmede ya da yüklemede sorun yaşayan var mı?

Bir de sizin kullandığınız işletim sistemi hangisi? XP, Win7, Win8 (32bit? 64bit?)
Uyumluluk veya sürüm sorunu da olabilir.

Özgür abi bi sorum olucak forum çok karıştı şuan aradığım şeyi bulamıyorum. Şimdi benim cihaz turkcell romlu. Güncellemek istiyorum ama bir yandan korkuyorum. şuan güncellersem olaki bir sorun çıkarsa otadan gelecek güncellemeyi alamayacak mıyım?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
920 kırmızı telefonum yüklemek için sürekli hata verdi ama yaptım 6 7 kez denedim yani dosyları indirdikten sonra hata veriyor programı kapatın daha sonra acın telfonu bağlayın oluyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Özgür abi bi sorum olucak forum çok karıştı şuan aradığım şeyi bulamıyorum. Şimdi benim cihaz turkcell romlu. Güncellemek istiyorum ama bir yandan korkuyorum. şuan güncellersem olaki bir sorun çıkarsa otadan gelecek güncellemeyi alamayacak mıyım?

Sürüm numarası değişmezse muhtemelen alamazsın.
Ben OTA'dan verilecek olanın farklı olacağını düşünmüyorum.
Ancak -çok düşük ihtimalle de olsa- farklı olur ve sürüm numarası değişmeden verilirse yükleyemeyebilirsin.
Eğer çekincelerin varsa ve OTA'dan verilecek olanda içeriğin değişebileceğini düşünüyorsan biraz daha bekle. :oke:

remzi33

remzi33

Üye
hocam nsu'yu silip tekrar kurdum ve sonuç olumsuz. hala aynı sürüm numarasını gösteriyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hocam nsu'yu silip tekrar kurdum ve sonuç olumsuz. hala aynı sürüm numarasını gösteriyor

Bende de Windows 8 Pro 64 Bit var ve Global Romlu cihaz (Ancak rengi beyaz).
Ancak herhangi bir sorun yaşamadım.

Siyah Lumia 920 kullanan başka arkadaş yok mu içimizde?

Bay H

Bay H

Üye

Ben varım da ben sorunsuzca yükledim güncellemeyi

remzi33

remzi33

Üye
son bi saat içinde l920 global rom nsu ile güncelleyen var mı ? güncelleme serverlardan kaldırılmış olabilir belki de

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben varım da ben sorunsuzca yükledim güncellemeyi

Hımm sanırım o zaman arkadaşımızın başka bir bilgisayarda deneyip sonucu görmesi en garanti yol gibi duruyor. :hmmm

hasansen_83

hasansen_83

Üye

Bende var siyah lumia bende sorun yaşamadım sarı lumia da var 920 global rom onda da sıkın tı yaşamadım

Bay H

Bay H

Üye

Hımm sanırım o zaman arkadaşımızın başka bir bilgisayarda deneyip sonucu görmesi en garanti yol gibi duruyor. :hmmm
Hocam başka bir bilgisayara gerek yok açıkçası çünkü amber serverlardan kaldırıldı :ehe

hasansen_83

hasansen_83

Üye
kalktımı neden ki hayırdır

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
son bi saat içinde l920 global rom nsu ile güncelleyen var mı ? güncelleme serverlardan kaldırılmış olabilir belki de

Sizinle birlikte güncellemeyi göremeyen bir kişi daha var.
Eğer artarsa kaldırılmış olma ihtimali kuvvetlenir.

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar bulutsuzgece üstadın tavsiyesi başka pcde denememdi ancak sonuç aynı. güncellemeyi görmüyor

Üst Alt