Nokia Amber + GDR2 Güncellemesi İle İlgili Soru Ve Sorunları Burada Paylaşalım.

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bir sorum daha olacak. Artik varsayılan kamera uygulaması değiştirebilme imkanimiz olacakti, kamera dügmesine basinca istedigimiz uygulama baslayacakti. Bunu nereden degistirecegiz?

Ayarlar kısmına girdiğinde Sağ tarafa UYGULAMALAR kısmına geç.
Orada Fotoğraf+Kamera ayarında görebilirsin. :oke:

• Beğen
Tepkiler: dücane

Bay H

Bay H

Üye
Bir sorum daha olacak. Artik varsayılan kamera uygulaması değiştirebilme imkanimiz olacakti, kamera dügmesine basinca istedigimiz uygulama baslayacakti. Bunu nereden degistirecegiz?
Ayarlar sağa çek ekranı kamera ayarlarına gel biraz aşağıya çek ekranı göreceksin

• Beğen

Dementor61

Üye

Ayarlar>Uygulamalar>Fotoğraflar+Kamera>Kamera tuşuna basıldığında...

Buradan seçebilirsiniz

• Beğen

IVI-Elia

Üye
evet son kez soruyorum

-biz ne yapak ya :( .0002 madurları

bi de

smart camera iğrenç çekiyor
kamera daha kötü çekiyor yani daha kötü ama netlik olarak iyi ama renkler eskiine göre cansız ben eski sürümümü istiyom data sense de yok bize :hih:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
evet son kez soruyorum

-biz ne yapak ya :( .0002 madurları

bi de

smart camera iğrenç çekiyor
kamera daha kötü çekiyor yani daha kötü ama netlik olarak iyi ama renkler eskiine göre cansız ben eski sürümümü istiyom data sense de yok bize :hih:

Sabır kardeşim.
Şu günün tozu dumanı bir geçsin.
Her şeyi enine boyuna inceleyip herkes için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.
Çözümler araştıracağız.

ademoz05

ademoz05

Üye
arkadaşlar lumia 720 için güncelleme yükleyen var mı nedir durumlar

IVI-Elia

Üye

Sabır kardeşim.
Şu günün tozu dumanı bir geçsin.
Her şeyi enine boyuna inceleyip herkes için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.
Çözümler araştıracağız.

tamam abi Bi de City lens filan roma dahil,değil global romda var mı

- - - Eklendi - - -

elle yukledim

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
size güncellme ,le noia xpress,angry birds roost ve here drive eta sürümü eldi mi

Bay H

Bay H

Üye

tamam abi Bi de City lens filan roma dahil,değil global romda var mı

- - - Eklendi - - -

elle yukledim
Hayır here uygulamaları en eski versiyonları ile dahil edilmişler. Şöyle ki here drive + daha beta haldeydi ben güncellemeyi yüklediğimde

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konunun ilk sayfasındaki bilgiler güncellendi.

kesasd

kesasd

Üye
Benim Developer Device (Lumia 920) sürüm numarası : 3047.0000.1326.2002

Lakin Data Sense özelliği bende mevcut. Global rom sürüm olmamasına rağmen (yukarıda belirtilen sürüm numaralarına dayanarak). Sürüm numarasının sadece Turkcell Rom'a ait olmadığının bir göstergesi. 2002 sürüm numarasına sahip her cihaz Data Sense olmadan gelmiyor anlaşılan.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim Developer Device (Lumia 920) sürüm numarası : 3047.0000.1326.2002

Lakin Data Sense özelliği bende mevcut. Global rom sürüm olmamasına rağmen (yukarıda belirtilen sürüm numaralarına dayanarak). Sürüm numarasının sadece Turkcell Rom'a ait olmadığının bir göstergesi. 2002 sürüm numarasına sahip her cihaz Data Sense olmadan gelmiyor anlaşılan.

Developer Device'lara boynumuz kıldan ince :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: kesasd
erknlmn

erknlmn

Üye
benim hattım vodafone ve data sense geldi kullanılabiliyor ve cihazı turkcellden aldım güncelleme sıkıntısız yapıldı lumia 620

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Abiler size sormak istediğim soru şu ki şimdi 820 için datasense hiç mi gelmiycek ? Birde şey sorucam global yüklemede ki ile telefonlara dağıtılan güncelleme arasında fark olucak mı ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
benim hattım vodafone ve data sense geldi kullanılabiliyor ve cihazı turkcellden aldım güncelleme sıkıntısız yapıldı lumia 620

Lumia 620 Turkcell'e özel değil zaten Global Rom'lu.
620'lerin hepsinde DataSense var :oke:

remzi33

remzi33

Üye
arkdşlar NSU yu ilk sayfadaki linkten yükledm. son sürüm. l 920 siyah-global rom kullanıyorm. nsu'daki güncellenecek sürüm numarasıyla telefonun sürüm numarasıaynı. sorun nerde olabilir???

remzi33

remzi33

Üye
ya bi cvp verin arkdaşlar ???

Üst Alt