Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akıllı telefon pazarında istediğini pek bulamayan Nokia sizce Android işletim sistemini kullanmalı mı ?
AbdulkadirAvan
Üye
bence android kullanmalı
oguzhan mobile
Üye
androide gerek yok aslında symbian ilede istediği işleri yapar ama nokia sürekli kendini güncellemesi lazım. mesala artık falsh lite yı barakıp direk flash player geçip sürekli güncellemelerle güncellemesi lazım bence yani
Uruloki
Üye
oğuzhana katılıyorum ayrıca nokianın android üzerine sarf ettiği söylerden sonra imkansız
nonamex
Üye
Konu Sahibi
Sorunlu Symbian ve geleceği belli olmayan MeeGo yerine Android kullanmaları çok daha iyi olurdu. Android & WP7 gitseler çok iyi olacak. Nokia telefonların dayanıklılığı Androidle buluşmalı artık.
OğuzcanAbi
Üye
android kullanmalı
hoss
Üye
meego ya destek versin yeter , androide gerek yok
.BlueTR
Üye
androide onca laftan sonra kullancağını sanmıyorum ama.
Kingmortall
Üye
android nokia ya ters o devam etsin syimbian çıkarmaya 3 4 5 diye gider samsung lider olur
nalcam22
Üye
arkadaşlar nokıa symbian kullandı symbianı batırdı wp7 kullancak onuda batırcak bare androıd sağlam kalsın
Arkadaşlar nokıa symbian kanserine yakalanmış bir şirkettir
Uruloki
Üye
nokia kullanmaya başladı batırdı ne demek symbianı ya 94 de kurulan korsorsiyumda ilk olarak mobil olaeak nokia kullanmaya başladı yine symbianın bu kadar büyük bir pazar payına sahip olmasının yine nokia etkisi büyük