Nokia 808 pureview

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

valla benim bildiğim azeriler kullanır aybalam lafını bizde erzurumda da balam derler ben de öyle dedim

Konu Sahibi
valla benim bildiğim azeriler kullanır aybalam lafını bizde erzurumda da balam derler ben de öyle dedim

cok az kullanilan bi laf. daha cok yasli insanlar cocuklara, genclere oyle sesleniyor.
Erzurum turklerinin konusma tarzi bize cok benziyor.

kaan7878

Üye
o fiyata satilacağını sanmıyorum ama kafanda sadece androit _ symbian çatışmasiı varsa duema al derim. kamera performansı 10 numara. iphonenin bir havası kalmadı artık

papakudioflu

Emekli Yönetici
Duema okuyorum heralde yanlis okumuyorum oyle bir telefon markasi mi var

ZaZuM

Üye
kamera için o telefona o para verilir bence
bence verilmez çünki telefonla 7 24 resim çekecek halimiz yok hadi çektik diyelim yanında batarya falan taşımak gerekir diye düşünüyorum

61semih

Üye
sonrada nokıa niye kar edemiyor.
telefon piyasası nokıa nın tekelindeyken istediği gibi öttürüyordu fakat artık papaz pilav yemiyor.
teşefon okadar sansasyon yarattı akıllarda ne kaldı kamera.kameradan başla artı bir özelliğini duyamadık. evet piyasadaki kamera konusunda en yakın rakibine çok fark attı da dünya genelinde telefon seçimi 1.sırada değil.1.tercihi olanlarada saygım var,1.tercih sebebi kamera olanlar da artık 1.tercih sebebinin kamera olmadığını biliyorlardır sanırım.

Konu Sahibi
Arkadaşlar Lumia 900 de geldi. 600 Manat yani 1370 lira.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...