Nokia 808 fiyat beli oldu ve aldım

Sponsorlu Bağlantılar

kraldost

kraldost

Üye
emin olun androidli cihazlar sadece bir heves iki aydır kullanıyorum sıkıldım bile ve su anda 3310 dan bir farkı yok benim için ne televizyona bağlayabiliyorum ne nede navigasyonunu adam gibi kullanabiliyorum uygulamalara gelince tabi secenek çok ama oda alangirli bedava sirke baldan tatlıdır derlerya hani o mesele uygulamarın çoğu bedava secenekleri var ama arada reklamsız yazılıma rastlamadım e buda sirke ile balın farkını nasıl ortaya koyuyorsa bunun da farkını ortaya koyuyor
nokia bence bir heves değil bir yardımcı diye düşünüyorum en kısa zamanda 808 alacağım

• Beğen
Tepkiler: iatis

MaxipmaN

Üye
para sorun değilse iyi cihaz amj bana hıtap etmiyormuş

kocasahin

kocasahin

Üye
:oke: Aynen katılıyorum size.Kendi adıma konuşayım ihtiyaç ne telefon var,nevigasyon ki hiçte fena değil var,fotoğraf,kamera var ve süper daha ne istenir biir telefondanki problem fiat ise biraz yat kulağının üstüne düşecektir elbet diye bekliyom saygılar herkeze :)

karadag63

karadag63

Üye
arkadaşlar bi şey soracağım görüşleriniz önemli çünkü. Ne de olsa hep takıldığım forum sitesi :)
ben şu an c6-01 kullanıyorum ve cameradan dolayı değiştirmek istiyorum çünkü bundan önce n73 KULLANIYORDUM VE ONUN çektiği fotoğraflar daha farklıydı. Bundan dolayı dolayı bir ara n8 ile değiştirmek istedim ama o da 1.nesil olduğu için düşünce de kaldı ama 808 de pahalı olduğu için n8 de kalıyorum. Sizce daha da beklemeliym mi Yoksa n8 ile takas yapıp diğer telefonların uygun fiyatını beklemek mi. Yani kamera benim için önemli olduğundan böyle bir duruma yöneldim :)
umarım görüşlerimizi belirtirsiniz
Tesekkur ederim :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Şuan işini C6-01 görüyor ise ve tek eksiği kamera ise N8 ile de çok rahat işini görürsün. Ama 808 çok daha başka bir cihaz :)
N8 de 2 sıkıntın olur. 1. si ekranı C6-01 in CBD ekranından sonra çok sönük gelir.
2. sorunu da N8 in bataryasının çıkmaması olabilir.
Karar senin, kamera ihtiyaç durumuna göre tercihini belirleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
karadag63

karadag63

Üye
galiba 808 i bekleyecem bu gidişle :)

emreli01

emreli01

Üye
Şuan işini C6-01 görüyor ise ve tek eksiği kamera ise N8 ile de çok rahat işini görürsün. Ama 808 çok daha başka bir cihaz :)
N8 de 2 sıkıntın olur. 1. si ekranı C6-01 in CBD ekranından sonra çok sönük gelir.
2. sorunu da N8 in bataryasının çıkmaması olabilir.
Karar senin, kamera ihtiyaç durumuna göre tercihini belirleyebilirsin.

n8 in bataryası çıkmaması ne oluyor ?

karadag63

karadag63

Üye
808 in fiyatı 2-3 aya kadar bin tl ye düşer mi sizce

hmzgl

hmzgl

Üye
Fiyat Politikası Oldukça Saçma . Sonuçta Sadece Kamera Özelliği Olan Bir Telefon . 1590 Ona Vereceğime Madem Bu Kadar Para Saçan Biriyim 2bin Civarına Nikon d90 alırım 41 mp deil 12 mp ama Nokiadan 41 kat Daha iyi Çekim Yapıyor . Nokia Yine Aynı Politika Yüksek Fiyat Alçak Telefon Alıyosun Telefonu 5 ay sonra 900 e Düşüyor . Ne Oldu Mal Müşteri Kazıkladım Seni (: Nokia Diye Bi Marka Bilmiyorum Artık Samsung Htc Bu Tarz Cİhazlar Parayı Hak Ediyor . 1590 A S3 Alıyosun Be 4 Çekirdek V.s V.s Utan Nokia
Peki nikon 5 ay sonra kaç para eder. O saydıkların senin gözünde para edebilir ama kimseyi bağlamaz.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Fiyat Politikası Oldukça Saçma . Sonuçta Sadece Kamera Özelliği Olan Bir Telefon . 1590 Ona Vereceğime Madem Bu Kadar Para Saçan Biriyim 2bin Civarına Nikon d90 alırım 41 mp deil 12 mp ama Nokiadan 41 kat Daha iyi Çekim Yapıyor . Nokia Yine Aynı Politika Yüksek Fiyat Alçak Telefon Alıyosun Telefonu 5 ay sonra 900 e Düşüyor . Ne Oldu Mal Müşteri Kazıkladım Seni (: Nokia Diye Bi Marka Bilmiyorum Artık Samsung Htc Bu Tarz Cİhazlar Parayı Hak Ediyor . 1590 A S3 Alıyosun Be 4 Çekirdek V.s V.s Utan Nokia
D90 ile ararsın diye numaramı vereyim istersen :) Hatta D90 ile çektiğin resimleri de bana gönder diye mail adresimi vereyim mi? Veya ben sana iş adresimi vereyim direk D90 ın navigasyonu ile gelirsin :) Facebook adresimi de pm ile atayım ordan da d90 ile face e girer sohbet ederiz :)
Şaka mısınız arkadaş yaa :) cep telefonuyla fotoğraf makinesi arasındaki "kullanım amacı farkı"nı bilemeyen pazara çıksa domates diye armut alır herhalde.
Ayrıca aldığınız D90 ın 2. el fiyatlarına da internetten bakabilirsiniz. Her cihazın 2. elinde fiyat düşer. Sıfır aldığınız fiyata mı satacaktınız?
S3 dediğiniz cihazı alan ile 808 i alan kişilerin kullanım alanı farklıdır. S3 ve 808 in fotoğraf kalitelerini karşılaştırsanız farkedersiniz. 4 çekirdek ile de şarjınızın sömürülmesini izlersiniz.

Ayrıca 2. elde en güçlü marka Nokia. Diğer markaların çoğu 2.ele düşene kadar perte çıkıyor sanırım o yüzden...

crazynoxco90

crazynoxco90

Üye

4 de olur ama dual core 1 ghz işlemci 8mp kamera 1080p hd video kayıt da kulağa hoş geliyor yani. ios'un stabilliğini de eklersek.. :)

aynen ofiyata iphone alirim yakinda 150 mpx kamera koyarlar yine icinde ise yaramaz symbiyn olur

Jino

Jino

Üye
Sadece 41 megapixel diye bu telefon alınır mi ? 13 megapixel olan xperia t ile çektiğim foto ile bununla çektiğim foto arasında çok gözle görülür bir fark var mi ? Tabiki de yok. Tamamen göz boyamak amaç. Çok fotoğrafa meraklı olan varsa gider tam profesyonel kamera alır çekimlerini onunla yapar.

karadag63

karadag63

Üye
Nokia 808 öncelik olarak kamerası ile öne çıkmış olan bir cep telefonu ve birçok kişinin tutkun olduğu başka işletim sistemine sahip olmadığı için bu kadar olumsuz cevaplar alıyor. Bazı arkadaşlarımız bunun yerine tam profesyonel fotoğraf makinesi alin diyor. Bunu söylemek istiyorum sizce bir profesyonel makine aldığında o cep telefonun yerini tutupta her zaman yanımda taşıyabilir misin. Ya da profesyonel makineyi alınca 3310 kullanıyorsan lafım Yok ki her ikisine de beraber taşıyacağını tahmin etmiyorum. Bu zamanda pratik olan cihazlar tutulmakta ve nokia 808 de de bunu görmekteyiz hem kamera için hem cep telefonu. Tartışma amaçlı yazmıyorum bunu iyi günler :)

pRime.

pRime.

Üye

ben pes ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
punisher123

punisher123

Üye
nikon d90ı al cebine koy yürü o zaman kardeşim. Ne cins insanlar var bu dünyada yahu.

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada 808 alıcaqına 1500 tlye gibi fiyatla çıkıcak galaxy kamera al konusma varmı bilmiyorum ama internet sms war

pRime.

pRime.

Üye
evet android yüklü bir kamera alın. telefon görüşmesi yok ve 808'in 2 katı büyüklüğünde. :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ağırlığı 2 kat, kalınlığı 808 in sensör bölgesinin bile 1,5 katı ana gövdenin 2 katı, sensör boyutu 1/2,3" yani 808 in 1/1,2" lik dev sensörünün yarısı bile olamayan (sensör boyutunun önemini de ben söylemeyeyim), telefon özelliği olmayan, vizöründen baktığınızda görüntünün takıla takıla gittiği Galaxy Camera'ya 1500 TL verip alınmasını tavsiye edenlere gülüyorum :D
Android var nasılsa, alır oyun oynarsınız 1500 TL lik fotoğraf makinesiyle :D:D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ehe

- - - Eklendi - - -

:ehe

Üst Alt