pRime.
Üye
rizeli orda senden ayrılıyorum ister plastik ister çelik dedinmi olmaz bana göre çelik bambaska birsey
bence c6-01 harika bir cihaz. yeğenime siyahını aldırdım 5 ay önce ve ozaman cihaza aşık oldum.anlıyorum benımde celık kasa hoşuma gittiğı için c6 01 ımı öyle aldım.ona'da neler yazıldı hatırlarsınız!.boyutuna göre çok ağır vs vs
çelik cihazı tabi ki daha prestijli gösterir ancak cihaz bence bu haliyle de güzel. hem sizin çok beğendiğiniz lumia serisi de 808 ile aynı malzemeyi kullanıyor.
----------Eklendi @ 17:06:45 ---------- Yazıldı @ 17:05:30 ----------
bence c6-01 harika bir cihaz. yeğenime siyahını aldırdım 5 ay önce ve ozaman cihaza aşık oldum.
arkadasım biz 808e veye malzeme kalitesine laf söylemedikki telefon kasasında tercihimizi belirttik ayrıca polikarbonat malzemenin bilşenlerini de iyi biliyorum çelik kadar olmasa da 6000 serisi alüminyum kadar dayanım ve çekme gücü yüksek mukavemete dayanıklı bir malzemedir
tabii ki bana göre öyle celik oldugunu bildigimdeki verdigi his ve seninde dedigin gibi durusundaki prestij benim hosuma gidiyor tabi bu arada celik kasanında bazı dezavantajları var onları da belirteyim 1.işlemesi ve kalıplayıp üretmesi maliyetli ve zor birde boya sorunu var elektrostatik veya özel ısılişlem kaplama degilse kesinlikle boyası belli zaman sonra soyulur ve bu dedigim boya tekniklerini kullanmak telefonun maliyetini bayaa bir arttırır
ben zaten 808'e ithafen söylemedim çelik bambaşka dediğiniz için diyorum.
her şey zevk degil bence
ben bu telefonu alacagım fiyatı umdugum fiyatta olursa .benım için öncelik camera mail gps müzik çalarve office programları bunlar ıyı olduktan sonra özellikle en cok kullandıgım kısım camera bu iyise şekline hiç bakmam alırım oyunla ovi ile ugraşmam . ıphone düşünmem o kadar para verilmez bir telefona
telefon tercihe göre alınır şekline göre alacaksanız altın kablama yaptırın adı olur
bi bıkmadınız android çok güzel symbian çok kötü laflarınızdan. hayır ben sizden bir şey anlamıyorum insanlar nokia telefonlarından memnunlar ki kullanmaya devam ediyorlar. akıl birtek sizin gibi insan evlatlarındamı var bunu mu demek istiyorsunuz. nokia kullananlar gerizekalı diğer markaları kullananlar süper zekaymış gibi devamlı buraya gelip vay ben bir cihaz gördüm içinde ki sistem süper uçuyo kaçıyo diye yorum yapmak doğrumu; biz belki uçmak istemiyoruz ayaklarımızın yere basması daha çok işimize geliyor. ayıp güzel kardeşim bu yaptığınız biraz kendinize gelin artık..
beyler wp 7.5 li 808 geliyor onu bekleyin
ya 808 yada htc one s gerisi yalan
ForeverAlone";4446190][COLOR="Black' Alıntı:
Tasarım konusu herkese göre değişir ama bana göre tasarımı çok itici olmuş.Arkadaki devasa lens çıkıntısı telefonu masaya koyduğunda 5800'dan kalın görünmesine yol açacaktır.Ayrıca C5-03'e benzeyen tasarımı ve plastik kasasıyla Nokianın sevdiğimiz özelliklerinden biri olan malzeme kalitesini de aşağıya çekmişler.
Sen hiç bir konuya açıklık getirme bence bu yorumdan sonra.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Saçmalamayı bırakmanı öneririm.
pureviewli lumia diyecektin heralde nokia wpyi lumia serisinde kullanıyor ve microsoftun izin vermedigi donanımları kullanamıyor
Ben 701, 603'ü beğeniyorum. 808'i mi beğenmeyecem. Neymiş? Kasası iyi değilmiş
Ben bir laptop aldım. Kasası berbat ötesi. Oyuncak gibi. Ama içindeki bileşenler taş gibi. Bilgisayar yazılım ve donanım yönünden çok güçlü.
Bakış açısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?