Nokia 7710 Sorunları...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetfx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 7710 Sorunları...
7710 kullanan Arkadaşlar;

Ben telefonda şu sorunlarla karşılaşıyorum.Acaba bunlar tüm 7710'larda bulunan genel bir sorun mu?

* Ekrana her dokunuşumda ya da tuşlara her basmamda tuş sesleri bazen gelmiyor.Aynı noktaya sğrekli bastığımda ise geliyor.

*Bazen mesaj/arama geldiğinde telefon çalmıyor.(Uçak ya da Sessiz modunda değilim)

*Bir telefonun ekranından ışık yandığı sürece kulağa yakınlaştırmadan duyulamayacak bir cızırtı sesi geliyor.

Bu tür sorunlarla karşılaşan 7710 kullanıcaları lütfen yazsınlar.

Hadi kolay gelsin.

RockFord Fosgate

Üye
ben yaklasık 3ay kullandım kvk dan aldım sorunsuz calısıyordu ve soyledıgın sorunların hıcbırıyle karsılasmadımm!!

reci

Üye
kardeş üzülme hepsin de var .ben 1 senedir kullanıyorum.sorun sayılmazlar. nokianın çoğu telefonun da ışık yanarken cızıltı geliyor.

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
O cızırtı sesi bataryadan mı geliyor yoksa ahize´den mi ?

RockFord Fosgate

Üye
walla bılmıyomda ben kullanırken bunların hıcbırı yoktu bende anlamadım walla!!!!!

massattack

Üye
Merhaba,

Sırasıyla ele alırsak;

* Tuş ve ekran dokunma seslerini kullanmadığım için bir fikrim yok ama ilk açılışta denediğim kadarıyla her şey normal çalışıyordu. Fakat Nokia 7710'un bence en önemli ve tek sorunu olan düşük RAM (ki o da çok düşük değil aslında bu telefona göre düşük) bu konuda etkin olabilir. 28MB merak edenler için

* Bu sorun ben Nokia 9300i kullanırken başıma geliyordu. Allaha şükür şu anda hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Sorunun sebebi şunlar olabilir; profil ayarlarınızda bazı değişiklikler yapmışsınızdır, telefon o sırada titreşim ile desteklenen bir profilde olup şarj cihazına takılıdır ya da telefon için çalma sesi olarak başka formatta ve sonradan yüklenmiş melodiler seçilmiş ve seçilen melodiler dahili hafıza içerisinde "root" directory'de değil başka bir klasöre konmuş olabilir.

* Telefonun ekran ışığı açıkken arkadan ses gelmesi ise telefonunuzun kalitesini işaret etmektedir. =) Nokia 7710 çöznürlüğü en iyi sağlayabilen telefonlardan biridir. LCD ekranının gücü kullandığınız üzere sizin de bilginiz dahilinde olmalıdır. Bu güçte parlaklık ve çözünürlük verirken çok normal olarak çok çok düşük bir akım sesi duyulacaktır, eğer LCD monitörünüz ya da televizyonunuz varsa bunu onlarda da deneyebilirsiniz, aynı sesi duyacaksınızdır. Ama dediğim gibi çok çok düşük seviyede değilse bu ses yani sessiz bir ortamda kulağınızı iyice yaklaştırmadan da duyabiliyorsanız bir doktora başvurmak da yarar vardır. KBB =)

enigma

enigma

Üye
evet arkadaş olaya el atmış ve katılıyorum.
bazen diğer telefonlardada oluyor nokia orjinal melodisi çalabiliyor veya titreşim çalışmayabiliyor ama bazen. renkli ekranlı telefonların hepsinin ekranından küçük bir çınlama geliyor. aslında bu ekran ışığının sesi. ışık sönünce ses kesiliyor. kafaya takacak bişey yok emin ol.

kingjack

Üye
arkadaslar bende bişi soracam bende de bazen herhangi bişeyi actıgımda genel hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin diyor ve bolyle dedikten sonra da hemen hemen hiç bişeyi acmıyo neyi acmak istersem aynı seyi dior bu sızde de bole mi acaba yada yapabilecegim bişey var mı
aranızda bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim telefona formatta attım acaba bi daha atsam duzelir mi..

hardrockmania

Üye
arkadaşlar ngage classic ile 7710'unu değiştirmek isteyen var mı ?

ekrem6600

Üye
selam dostum benim 7710 num var ama dili ingilizcedir ben türkçe versiyonu yüklemek istiyorum nasıl yapacaz yardım edersen çok sevinirim msn adresi vereyim acildir [email protected]

yigitdenizz

Üye
slm benim de 7710 um hafıza kartını görmüyo, normalde arka kapağı açınca uyarı verirdi artık vermez oldu... yaşlandı mı ne, işin garibi bu arka kapağın açılmasını nasıl algıladığı zaten muammaydı. ben bu sorunu sim kart yuvasını çıkartınca yaşamaya başladım evvelden kalın bi hafıza kartı sokup yamultmuştum da, düzelteyim derken algılama sistemini bozdum, bu hafıza kartını tekrar görme işlevini nasıl geri getirebilirm, format at demeyin ama. yardım pls

Qurabiye2612

Üye
teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt