NOKİA 701 yaşadığım dokunmatik ve mağaza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
nfc yakın kablosuz bağlantıdır bunula diğer nfc destekli cihazla alış veriş yapabilirsin ve nfc destekli aksesuarlar da kullanabilirsin

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Sorun şundan da kaynaklanabilir. Hafıza kartını da formatladınız mı? Çünkü program artıkları her yerde toplanabiliyor ve sorun çıkarabiliyor. Bu yüzden telefonunuz aldığınız ilk gün gibi olmasına dikkat ediniz.

serecans

serecans

Üye
iyide ovi yle hafıza kartının bi alakası yok gıbime geliyor sonuçta teli ilk aldığımızda hafıza kartı ile vermiyorlar yani ovi telefona yüklenmiş olarak geliyor

kingertuz

Üye
    Konu Sahibi
sorun şundan da kaynaklanabilir. Hafıza kartını da formatladınız mı? çünkü program artıkları her yerde toplanabiliyor ve sorun çıkarabiliyor. Bu yüzden telefonunuz aldığınız ilk gün gibi olmasına dikkat ediniz.
bu dediğinize ben de çok dikkat ediyorum bu sebeple özellikle reset öncesi ilk işim onları biçimlendirmektir hem hafıza kartı hem de kendi hafızası ama sorun bu değildir.:((

----------Eklendi @ 23:37:35 ---------- Yazıldı @ 23:33:05 ----------

bu linkte bişiler var biri tükçe mealini açıklarsa sanırım sorun çözülecektir :))

----------Eklendi @ 23:49:32 ---------- Yazıldı @ 23:37:35 ----------

teşekürler

andreoni

Üye
telefonu nerden aldın?? internetten mi?

kingertuz

Üye
    Konu Sahibi
telefonu nerden aldın?? internetten mi?

vodafoneden.aldim.
Buarada sabah ilgili sekmeler 3 saat kilitlendi.düzelmesi için bişi yapmadim.kendiliğinden düzeldi.bu sorun sadecr bendemi var?

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Aynı Sorunu bende yaşadım Sadece 1 yolu var oda yazılımı phoenix ile tekrar yükleyeceksin. Ben öyle yaptım :)

andreoni

Üye
Aldığın yere götür yada nokia shop lara yapsınlar uğraşma derim. ;)

kingertuz

Üye
    Konu Sahibi
Aynı Sorunu bende yaşadım Sadece 1 yolu var oda yazılımı phoenix ile tekrar yükleyeceksin. Ben öyle yaptım :)
phonex programıyla yaptığınız yükleme dokunmatik aynı sorun muy du?mağazayı çok takmıyorum ama dokunmatik canımı sıkıyor.yada servise verrim bakacaz artık.

by*cambaz

Üye
flaş atsan düzelebilir mi

----------Eklendi @ 19:17:20 ---------- Yazıldı @ 19:11:36 ----------

buyur burdan bulabilirsin

[/URL][/IMG]

kingertuz

Üye
    Konu Sahibi
her sabah ilgili sekmeler en az 1_2 saat çalışmıyor sonrada kendiliğinden düzeliyor.neyse bugün servisr veriyorum
paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum