Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NOKİA 701 yaşadığım dokunmatik ve mağaza sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
serecans
Üye
nfc yakın kablosuz bağlantıdır bunula diğer nfc destekli cihazla alış veriş yapabilirsin ve nfc destekli aksesuarlar da kullanabilirsin
Sensation
Emekli Yönetici
Sorun şundan da kaynaklanabilir. Hafıza kartını da formatladınız mı? Çünkü program artıkları her yerde toplanabiliyor ve sorun çıkarabiliyor. Bu yüzden telefonunuz aldığınız ilk gün gibi olmasına dikkat ediniz.
serecans
Üye
iyide ovi yle hafıza kartının bi alakası yok gıbime geliyor sonuçta teli ilk aldığımızda hafıza kartı ile vermiyorlar yani ovi telefona yüklenmiş olarak geliyor
sorun şundan da kaynaklanabilir. Hafıza kartını da formatladınız mı? çünkü program artıkları her yerde toplanabiliyor ve sorun çıkarabiliyor. Bu yüzden telefonunuz aldığınız ilk gün gibi olmasına dikkat ediniz.
bu dediğinize ben de çok dikkat ediyorum bu sebeple özellikle reset öncesi ilk işim onları biçimlendirmektir hem hafıza kartı hem de kendi hafızası ama sorun bu değildir.(
phonex programıyla yaptığınız yükleme dokunmatik aynı sorun muy du?mağazayı çok takmıyorum ama dokunmatik canımı sıkıyor.yada servise verrim bakacaz artık.
her sabah ilgili sekmeler en az 1_2 saat çalışmıyor sonrada kendiliğinden düzeliyor.neyse bugün servisr veriyorum
paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum