NOKİA 701 yaşadığım dokunmatik ve mağaza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kingertuz

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 701 yaşadığım dokunmatik ve mağaza sorunu
1 aydır severek aldığım nokia 701 de dokunmatik sorunu yaşadım ve düzeltmek için restleme yaptığım için mağaza yükleyememe sorunu ile çifte sorun yaşamaktayım.
öncelikle dokunmatik bir defasında tamamen kilitlendi.telefonu yeniden başlattığımda düzelmişti.
ancak arama yaparken hoporlör açma sekmesi rehberde iken yeni isim ekleme sekmesi yada dokunmatik arama sekmesinden sayısal tuş takımı modunda en alttan soldan ikinci sekme(arama kaydı sekmesi) çalışmıyor.ama bazen çalışıyor.sorun neyden kaynaklıdır bilmiyorum ancak bazende çalışıyor.bide querty klavyede iken r u i bazen g tuşlarıda aynı zamanlı kilitlenmektedir.alfasayılar modda hiç bir sorun yoktur.bu sorunu yaşan varmıdır? servisi aradım ısıya duyarlı bişiler söledi ama aklıma yatmadı çünkü diğer sekmeler neden çalışıyor cevabıma aldığım cevap tatmin edici olmadı.düzelmesi için yaptıklarım soft hard restlemeler dir.bu uğurda mağazayıda kaybettim servisten linkini aldığım mağazayı bir daha kuramadım.neyse mağazayı çok kafama takmıyorum ancak dokunmatiğin arada bir kilitlenmesi gerçekten canımı sıkmaktadır.bu arada şuan çalışsada eminimki az sonra ilgili sekmeler çalışmicak sonrasında da çalışacaktır.
bu sorunla karşılaşan varsa paylaşırsa sevinirim.
NE OLURSA OLSUN NOKİAYI KARALAMA YADA KÖTÜLEME GİBİ BİR GAYEM OLMADIĞI GİBİ TEK KULANABİLECEĞİM BANA EN YAKIN MENÜ YAPISIYLA SYMBİANIN DÜZELMESİ GEREKEN SORUNLARI DAHİ OLSA İLLADA NOKİA SONUNA KADAR NOKİA DİYORUM.ÇÜNKÜ NOKİA YI SEVİYORUM.AMA YAZILIM İŞLERİNDE BİRAZ EKSİKLiK VAR GİBİ GÖRÜNSEDE ACABA BİZLER SYMBİANI NE KADAR ÇÖZMÜŞ OLABİLİRİZKİ DİĞER İŞLETİM SİSTEMLERİNİ BU KADAR TATLI KULLANABİCEKMİYDİK BİLMİYORUM?SORUN VARSA GİDERECEKLERİNDEN HİÇ ŞÜPHEM YOKTUR.iyiki varsın NOKİA :))))

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Marketi indirmek için tarayıcınızda lr.ovi.mobi/store/new-symbian-3 adresine giriniz. Arama ekranında *#0000# yaparak Yazılım sürümü kısmında yazanı söyleyebilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: iihhssaann11
serecans

serecans

Üye
bu Ovi sorunu yeni telefonlarda genelde var galiba bende de aynı sorun var ne yaptıysam yükleyemedim olmadı kardesim yükleme başarısız

alp047

alp047

Üye
Kardeş bende 2 haftadır 701 kullanıyorum ama hiçbir sorunum yok sadece uygulamalara girince aşağı doğru çektiğimde başta hızlı iniyor ortalara gelince 2–3 defa sekiyor sonra düzeliyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Marketlerinizde niye sorun var ki? Evet 700'de de 2-3 kere sekiyor. Ama bu da çok uygulama olmasındandır. Klasörlere toplamak en mantıklısı.

----------Eklendi @ 22:34:48 ---------- Yazıldı @ 22:34:14 ----------

bu Ovi sorunu yeni telefonlarda genelde var galiba bende de aynı sorun var ne yaptıysam yükleyemedim
Dediğim adrese girin tarayıcıdan.

serecans

serecans

Üye
herseyi yaptım ındirdim yükleme tamamlanıyor diyor sonra yükleme başarısız dıyor

kingertuz

Üye
    Konu Sahibi
Marketi indirmek için tarayıcınızda lr.ovi.mobi/store/new-symbian-3 adresine giriniz. Arama ekranında *#0000# yaparak Yazılım sürümü kısmında yazanı söyleyebilir misiniz?

sürüm: 111.030.0609 yazılım tarihi 2011-11-26 olarak görünüyor.dediğiniz linki serviste vermişti ancak kurulmuyor yüklenemedi diyor yada ana ekrandan devam et gibi bişiler diyor uygulamardan sekmeyi bulup devam ettirsemde devam etmiyor yükleme yüklemenemi diyor.sanıssam hard resette yazılım eksilmiştir formlarda buna benzer yazılar gördüm.bu arada dokunmatik te şuan bir sorun yok bakalım ileryen saatlerde kilitlenecek mi :)

serecans

serecans

Üye
aynen bende aynı durum

----------Eklendi @ 22:41:22 ---------- Yazıldı @ 22:40:00 ----------

111.030.0609 benimki de bu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
sürüm: 111.030.0609 yazılım tarihi 2011-11-26 olarak görünüyor.dediğiniz linki serviste vermişti ancak kurulmuyor yüklenemedi diyor yada ana ekrandan devam et gibi bişiler diyor uygulamardan sekmeyi bulup devam ettirsemde devam etmiyor yükleme yüklemenemi diyor.sanıssam hard resette yazılım eksilmiştir formlarda buna benzer yazılar gördüm.bu arada dokunmatik te şuan bir sorun yok bakalım ileryen saatlerde kilitlenecek mi :)
Yüklemeyi yaparken internete bağlı olduğuna emin olun çünkü internetten dosya çekiyordur. Son sürümü kullanıyorsunuz şu anda. Bi de bunu deneyiniz: http://www.maxicep.com/symbian-3-di...-50-symbian-3-signed-resmi-turkce-575114.html

serecans

serecans

Üye
bi deneneyip sonucu yazarım

----------Eklendi @ 22:44:49 ---------- Yazıldı @ 22:43:35 ----------

olumsuz yüklenemedi diyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
bi deneneyip sonucu yazarım

----------Eklendi @ 22:44:49 ---------- Yazıldı @ 22:43:35 ----------

olumsuz yüklenemedi diyor
Bende de 700 var ama marketimde sorun yok. İnternete bağlı mısınız yüklenirken?

serecans

serecans

Üye
evet dosyaları telden indiriyorum wlan ile bağlıyım bu olay format attıktan sonra oldu neden yüklenmiyor ki bi türlü anlamıyorum

alp047

alp047

Üye
bende 701 kullanıyorum ama ne mağaza nede dokunmatiğimde sorun yok

serecans

serecans

Üye
peki Format attınızmı ben attıktan sonra daha yükleyemedim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
evet dosyaları telden indiriyorum wlan ile bağlıyım bu olay format attıktan sonra oldu neden yüklenmiyor ki bi türlü anlamıyorum
Telefonunuzu güncellediniz mi? Ayrıca bir de şu sürümü deneyiniz:

----------Eklendi @ 22:56:26 ---------- Yazıldı @ 22:55:31 ----------

peki Format attınızmı ben attıktan sonra daha yükleyemedim
Format atacak bir şey olmadı, o yüzden atmadım.

serecans

serecans

Üye
evet güncelledim bi deneyelim bakalım

----------Eklendi @ 23:00:00 ---------- Yazıldı @ 22:57:24 ----------

olumsuz nerden attım bu formatı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
serecans

serecans

Üye
tema efekti yapmaya çalısıyordum bişeyi eksik yaptım tel kapandı sonra reset atmaya başladı bende attim hay atmaz olaydım

kingertuz

Üye
    Konu Sahibi
Yüklemeyi yaparken internete bağlı olduğuna emin olun çünkü internetten dosya çekiyordur. Son sürümü kullanıyorsunuz şu anda. Bi de bunu deneyiniz: http://www.maxicep.com/symbian-3-di...-50-symbian-3-signed-resmi-turkce-575114.html

malesef bu linkte işe yaramadı.sorunun ovi mağazasında olduğunu sanmıyorum.telefonun hafızasında kurulu olması gereken programlar reset sebebiyle kayıp olması bu da çakşma yada yüklenmede senkronize olamamaya sebep oluyordur. servistekiler bunu bilmiyor yada kendileri hallediyordur. sanırım artık pazartesi onları aricam bir çözüm bulsunlar artık symbian yüzünden nokianın başına taş yağıyor.aslında symbian özünde çok kullanışlı bir yazılım ama geliştirmede sanırsam sıkıntılar var.nokia dan iyi haberler beklicez.bu arada dokunmatik bugün kilitmenmicek galiba :) inşallah kilitlenmez.
bu arada NFC diye bir sekme var bağlantılarda o ne işe yarar bilen varmı ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
malesef bu linkte işe yaramadı.sorunun ovi mağazasında olduğunu sanmıyorum.telefonun hafızasında kurulu olması gereken programlar reset sebebiyle kayıp olması bu da çakşma yada yüklenmede senkronize olamamaya sebep oluyordur. servistekiler bunu bilmiyor yada kendileri hallediyordur. sanırım artık pazartesi onları aricam bir çözüm bulsunlar artık symbian yüzünden nokianın başına taş yağıyor.aslında symbian özünde çok kullanışlı bir yazılım ama geliştirmede sanırsam sıkıntılar var.nokia dan iyi haberler beklicez.bu arada dokunmatik bugün kilitmenmicek galiba :) inşallah kilitlenmez.
bu arada NFC diye bir sekme var bağlantılarda o ne işe yarar bilen varmı ?
[video=youtube;gDF8cnVElPk]http://www.youtube.com/watch?v=gDF8cnVElPk[/video]