spartuas
Üye
n8 e Şık diyenler var arkadaşlar yapmayın kendinizi kandırmayın ya. her türlü tasarımlardan : c7 ve 701 telefonu alır.
1 - c7 alma imkanı varken gider n8'de HDMİ ve kamerası daha ii diye aslında HDMİ işine yaramıyor bu yüzden gösteriş için alanlar var.Aslında 8mp yeterken 12mp yi gösteriş için almak.Bunu gerçekten yapanlar var. ( Mesela iphone Sırf hava için alana ne diyim ben normal c7-n8 yetiyorken iphone alıyorlar hava için. ( oyun & uygulama yönünden alanlar için o ayrı konu
)
Benim telefonum c7. Ben neden alıyım n8'i 12mp bana fazla geliyor 8mp için c7 aldım. Şık tasarımı + Nfc Desteği. ( Babamda n8 var aynısını almıyım diye c7 aldım zaten c7 istiyordum da bu ayrı konu )
1 - c7 alma imkanı varken gider n8'de HDMİ ve kamerası daha ii diye aslında HDMİ işine yaramıyor bu yüzden gösteriş için alanlar var.Aslında 8mp yeterken 12mp yi gösteriş için almak.Bunu gerçekten yapanlar var. ( Mesela iphone Sırf hava için alana ne diyim ben normal c7-n8 yetiyorken iphone alıyorlar hava için. ( oyun & uygulama yönünden alanlar için o ayrı konu
)Benim telefonum c7. Ben neden alıyım n8'i 12mp bana fazla geliyor 8mp için c7 aldım. Şık tasarımı + Nfc Desteği. ( Babamda n8 var aynısını almıyım diye c7 aldım zaten c7 istiyordum da bu ayrı konu )