Why Always Me
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hayır interneet üzerinden alcam ama telefonu parayı elden vercem 850 lira civarında kvk garantili felan.kullanıcıların yorumlarını okuyorum ona göre alcam galiba (:
Faturalı bile olsa ben o vf nin RED tarifesi kullanamam hani o kadar zengin değilimdiğer tariflerdeyse nerdeyse aynı fiyat 24 ay ugrascama 1 kerede verim .
Arkadaşlar Telefonu Almış Bulunmaktayım
Telefon Gerçekten Denilenden Çok Daha Güzel Bir Cihaz
Hayırlı olsun, x6'yı unutturur.
8 MP kamera,HD Video çekimi ayrıca şu NFC denen şeyBence harika bir telefon.1Ghz işlemci.8 GB'lık hafıza.bence Nokia'nın en gözde telefonlarından biri
Heycanlandım
Arkadaşlar Telefonu Almış Bulunmaktayım
Telefon Gerçekten Denilenden Çok Daha Güzel Bir Cihaz
Kardeşim kaça aldın telefonu birde bi video ve yakın foto çekip koyarmısın ?
İlk Başta Dediğin Gibi KardeşimTelefonu Elime Alır Almaz Aklımda X6 Diye Birşey Kalmadı Bu Kadarda Doğru Tahminin Yani
Telefon Gerçekten Harika Doğru Bir Tercih Yaptığımı Anladım
----------Eklendi @ 22:29:59 ---------- Yazıldı @ 22:28:45 ----------
Mükemmel Bir Cihaz
Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum ama kafamdaki tek soru işareti uygulama ve oyun. Acaba yeterli düzeyde uygulama ve oyun bulabilirmiyim, bir sıkıntı yaşarmıyım bu konularda ?? Şimdiden bilgileriniz için teşekkürler..
Bende C7-00 yani 701'in 1 alt modeli var. Symbian Anna güncellemesini yaptığın anda 701'den farkı kalmıyor. c7'nin hızından çok memnunum. Tahminimce x6 da kendi kendine resetlemeye başlamıştır. Para sorun değil dersen 701 alabilirsin fakat c7 almanı tavsiye ederim. Paran cebinde kalsın. İkisinin tek farkı ana ekran tuşlarının yeri. C7'nin işletim sistemini güncellersen fark kalmaz. Ayrıca 701 veya c7 ile mesj yazarken zamanında x6 aldığına pişman olacaksın
millet bende alıcam bu 5800 ın tarihi geçmek üzere 701 görünüş olarak hoşuma gitmedi ama vodafone dan alıcam aylık 15 lira diyor sitede alcam galiba ne dersiniz kullanan arklr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?