Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 701 için cfw yok mu yardımmmm ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
Nokia 701 için cfw yok mu yardımmmm ?
Üst konuda c6-01 için olan cfw gibi bi tane yok mu ???
ANIL
Admin
Daha çok yabancı forumlarda var. Daily Mobile foruma bir bak.
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
Ama yababcı sitedeki türkçe olmaz ki
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sitede var altta türkçe link gördüm bunu nasıl yüklerim en önemlisi siz bunu yüklememi tavsiye edermisiniz bi dk inceleseniz...
Ya neden yardım etmiyosunuz arkadaşlar bilmiyorum nasıl yapacağımı ama öğrenmek istiyorum...
ANIL
Admin
Evet haklısın N8 için neyse de 701 için bulmak zor mesela bu var galiba bu da fp1 değil eski sürüm yakında fp1 içinde çıkartabilirler.
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
bu linkteki nasıl eski mi ?
Ayrı bunu yüklemek telefona yüklemek için flash atmak gerekiyomuş galiba...
Flash atmak için hangi programlara ihtiyacım var ve nasıl flash atabilirim ? Siz değerli kardeşlerimden yardım istiyorum !
ANIL
Admin
Bu sürümde fp1 yok en son çıkan güncelleme vardı ya 1.3 ghz oldu işlemciler. Bu sürümde o yok. Flash konusunda yardımcı olurum sana. Dosyaları indirmen gerekiyor ve phoenix 2012 programını kurman gerekiyor.
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
Tamam sen bana flash öğret hangi dosyaları indireyim link verir misin tüm gerekli dosyaların kardeşim ?
ANIL
Admin
Flashı hallederizde bence bu sürümü yükleme fp1 için bul. Daha hızlı olur o sürüm.
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
Tamam kardeşim yalnız acil flash atma nasıl gerekli pro listesi söylersen çok sevinicem kolay diyon ama ben bişey bilmiyom ki şimdi bana anlatır mısın herşeyi lütfen !
Yani flash atmakiçin sadece phoenix ve cfw dosyadı lazım ? Bana rica etsem flash atmayı yazılı olarak kısaca anlatır mısın ? Linke baktım ama cfw yi phoenix te nasıl görmüş anlamadım
ANIL
Admin
Yazılım dosyaları, phoenix 2012 sürümü, usb kablosu bunlar gerekli. Dead flash atmak daha kolay. Ya görmem lazım şimdi böyle yazamam karışabilir.
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
Gerekli dosyalar diyelim var. Dead flash daha kolay ise anlatır mısın ben az önce linkteki anlatımı anladım ama çok uzundu
ANIL
Admin
İndirdiğin yazılımı RM-774 adlı klasöre atıp o klasörüde phoenix kurulu olduğu yerde products klasörüne atıyorsun sonrası için;
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
Çok teşekkürler telden girdiğim için videoyu şimdi izleyemiyorum ama yarın indirecem... Bir sorum olacak fp1 indir demiştin ama fp1 ile eski fw lerin ne farkı var ?
ANIL
Admin
İşlemci hızı 1.3 ghz oldu music player yenilendi tarayıcı yenilendi task manager yenilendi.
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
Rica etsem videonun tam linkini verirmisin indirme işlemi için ? Ayrıca fp1 nerede bulabilirim
ANIL
Admin
Video olarak çıkıyor. Orjinal fp1 navifirm programından indirip flash atabilirsin.
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
Evet mantıklı... Peki kendi cfw mi nasıl yapabilirim ?