Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 701 için cfw yok mu yardımmmm ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL
Admin
Biraz araştırma yapman lazım denemeler yapman lazım. Sen cfwye neler eklemek istiyorsun bunlar önemli.
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
Üst konudaki c6-01 deki özellikleri eklemek istşyorum
ANIL
Admin
Tarayıcı music task manager bunlar senin telefonun orjinal yazılımdan portlandı unutma bende n8de kullanıyorum. Saat filan gördüm bunları yapabilirim. Dosyaları alıp yazılımın içine atıcaz sonra paketleme sonra flash işte.
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
Tamam da nasıl yapıcam işte !
ANIL
Admin
Kardeşim belli programlar var. Mesela ilk önce core kilidini açman gerekiyor yoksa telefon açılmıyor. Nokia cooker programı ile paketlenme yapılıyor. Buradan yazıp anlatmamla yapman zor olur. Yarın müsaitsen team ile bağlanıp yapmaya çalışırız istersen. Sen yine buralara bak. http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-dahili-hack-islemi-konu-anlatimi-602506.html
Bende internet yok ki bağlanamayıZ sen benim için bi cfw yapar mısın hazıra konmak gibi olacak ama uğraşmazsanda sorun değil
ANIL
Admin
Fazla bir şey yapamam cpu kullanımını filan arttırırım gereksiz dilleri silerim o saatleri eklerim o kadar yani. Upload etmek sorun işte.
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
Gerçekten yapar mısın benim için kardeşim ! Yapacaksan ne zamana yetişir ve upload ı mediafire ye yaparsan çok iyi olur
ANIL
Admin
Yine internet lazım olacak sana dosyaları nasıl alacaksın?
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
O sorun değil benim arkadaştan çekerim bi günlük net... Sen yap koy kpyabildiğin kadar özellik mediafire ye upload et bende bi hayır dua edeyim yaptıkların için. senin gibi yardım sever birini görmedim gerçekten...
ANIL
Admin
Sağol kardeşim. Telefonun 701 ve rengi ne?
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
Siyah
ANIL
Admin
Tamam yarın başlarım ben
lance.lot
Üye
Konu Sahibi
Ne zamana biter ve bitince bana özele pm at... Kardeşim tekrardan teşekkürler bu arada bana face adresin varsa link atar mısın ?