Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Komuttan sonra hata vermiyor. bekleme aşamasına geçiyor telefonu bağlıyorum görmüyor. ama flasher yada flasher.exe den sonra -c ile devam edersem görüyor telefonu.
ilyas_0177
Üye
Cihazı o şekilde flashlamaya çalış kurtuluş orada
cihazın driverleri tam olarak kurulu değil sanırım yoksa mutlaka flash başlardı yazılım dosyaları hatalı olsa bile
bu flash işlemi serttir fakat tam çözümdür
bende zorda kalınca denedim tabi cihazı görmüyordu
driver indirdim network indirdim başladı belki de eksigin network olabilir? Bilgisayarında network kurulumu java ile birlikte
Cihazı o şekilde flashlamaya çalış kurtuluş orada
cihazın driverleri tam olarak kurulu değil sanırım yoksa mutlaka flash başlardı yazılım dosyaları hatalı olsa bile
bu flash işlemi serttir fakat tam çözümdür
bende zorda kalınca denedim tabi cihazı görmüyordu
driver indirdim network indirdim başladı belki de eksigin network olabilir? Bilgisayarında network kurulumu java ile birlikte
Network driver
dedigin gibi localdeki server, fakat halen nasıl flash atılmadı anlamış degilim.
Cihazda bence başka bir olay var, teknik servislere ugra derim.
Network driver
dedigin gibi localdeki server, fakat halen nasıl flash atılmadı anlamış degilim.
Cihazda bence başka bir olay var, teknik servislere ugra derim.
Bende anlamıyorum umudu kesmiş durumdayım teknik servis derken nokia nın hizmet veren teknik servisleri hala duruyor mu bilmiyorum. Tam olarak neyi kast ediyorsunuz. Bu n9 faturalı olarak 2. el almıştım faturası bende bimeks ten kesilmiş. teknik servis olarak bimekse göstersem ne olur ? Bana kalırsa birşey çıkmaz gibi düşünüyorum ?
Bende anlamıyorum umudu kesmiş durumdayım teknik servis derken nokia nın hizmet veren teknik servisleri hala duruyor mu bilmiyorum. Tam olarak neyi kast ediyorsunuz. Bu n9 faturalı olarak 2. el almıştım faturası bende bimeks ten kesilmiş. teknik servis olarak bimekse göstersem ne olur ? Bana kalırsa birşey çıkmaz gibi düşünüyorum ?
malesef denedim recovery tools çalışmıyor. nokia nın serverlar ölü oldugundan. yazılımları indiremiyorum. ayrıca telefonu da görmüyor program. Teşekkürler.
malesef denedim recovery tools çalışmıyor. nokia nın serverlar ölü oldugundan. yazılımları indiremiyorum. ayrıca telefonu da görmüyor program. Teşekkürler.