Nokia 6303 İlginç Durum ( Neden Kaynaklanıyor Olabilir )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6303 İlginç Durum ( Neden Kaynaklanıyor Olabilir )
Arkadaşlar nokia 6303 kullanıcısıyım ( 6300'ın bazı yönden geri kalmış - bazı yönden gelişmiş modeli )

Şarjım diyelim azalıyor 1 gıdım kalıyor bitti biticek 1-2 saat oynamıyorum bi bakıyorum yarım olmuş

Yani şarjım çok az gözükürken 1-2 saat dokunmazsam şarjım yarım gözüküyor ?

Neden oluor olabilir ? 6303 kullanıcıları varsa aranızdan böyle bir durumla karşılaşıp karşılaşmadıklarını yazabilirlermi ? yazarlarsa sevinirim ...

Şimdiden teşekkürler

anemik

anemik

Üye
6303 kullanıcısıyım.ewt aynı şey bizdede oluyor.kendiliginden oluyor bi sorun yk sadce değişiyor.sarjı cok iyi gidior.sadce msj lasıorm 4 tam gün acık kalıor.5 i zorluor.

emoyy

Üye
güç tasarrufunu aç olay tamam
ok

anemik

anemik

Üye
Güç tasarrufu bndede açık we aynı durum yine oLuor.onla alakası yok .kendiliğinden olan bişi o.zararı yok.sarj azaldıgı zmn gösterior.mesela müzik dinlerken kırmızı oluor 5 dkka snra cıkarıorum dinlemiorum düzelior.o duruma göre gitcegi sarjı gösterir.

rambo34

Üye
bende 6303 kullanıyorum telefonun şarj'ı gayet güzel gidiyo o sorunlar bende yok

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ben öyle bir sorun yaşamadım.

rizardinho

Üye
telefonu ilk kullanmaya başladığın zaman yapıyor onu ama sonradan düzeliyor. sorun yapma yani

anemik

anemik

Üye
bnde hep oLuor o.yani sarjım yarıdan az a inince kırmızı Oluor arada azcık artıp beyaz oLuor o dengede kalıor.BOzuk oLsa anlaşılırdı ztn.3-4 günü bulursa bitmesi sorun yoktur.

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler içim rahatladı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt