amfalien
Üye
Nokia 5800 Şarj Sorunuuuu !!
Arkadaşlar Nokia 5800 telefonu geçti elime.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pili çok çabuk bitiyordu bende nokianın orjinal sıfır pilini aldım ve sorunun çözüleceğini düşündüm. Fakat
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sorun aynen devam ediyor. Çok komik bir durum var ortada. Şarja koyuyorum telefonu en düşük durumdayken pil kimi zaman 15 dakka kimi zaman yarım saatte şarj yapıyor ve şarj kablosunu çekin diye uyarı veriyor. Bu kadar sürede herhalde bir telefon şarj olmaz. Sonra şarjla kullanıyorum 1 yada 2 gün sonra sürekli pil göstergesinde 6 kademe işareti de dolu gözüküyor hiç eksilmiyor sanki pil tüketmiyor gibi. Fakat o an birini arasam pat diye sıfıra iniyor şarj ve şarja takın diyor. Eski pilde de ve yeni aldığım sıfır orjinal pilde aynı durum söz konusu. Aklıma şu takıldı bu telefon dediğim gibi elime geçti bir yerden ve yanında gelen şarj aletide bununki değil netten araştırdım biraz. 330 mili amperlik şarj aleti var bende ama nette bunun orjinal şarj aleti 930 mili amper gibi bişey olarak gözüküyor. Kafası falan uyuyor şarj ediyor ama düşük amperle şarj ediyor. Sizce bu bir etken olabilir mi yada başka bir düşünceniz var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...