Nokia 6303 c Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehdi123

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6303 c Yardım
Arkadaşlar Merhaba Benim nokia 6303 c telefonum war aldım 1 ay kullandım telefona virüs girdi çöktü garantiye gönderdim geldi kamerası bozulmuş ve telefon hemene bir şarj cihazı desteklenemiyor şarj oluyor diyor kendiliğinden bi da gönderdim tabi bulunduğum yer küçük yer ve ben lisede okuyorum cihazı göndermem için garantiye kargoyla göndermem lazım şuan kötü bi tlfn kiraladım telefonum geldi diye geri verdim fakat hala şarj cihazı desteklenmedi şarj oluyor diyor kendiliğinden tüm paramı hemene kargoya verdim gidiş dönüş paramda kalmadı telefonda kiralıyamıyorum ağlıyacak durumdayım şuan bu şarj cihazı desteklenemiyorun bi çaresi war mı yoqsa garantiye bi da mı göndercem borç para alıp yoqsa nokia yapamadığı cihazların yenisini veriomu

SilentOne

SilentOne

Üye
geçmiş olsun

celibar

celibar

Üye
aynı sorunu 3. defa tamir ettikleri halde düzelmezse yeni telefon vermek zorundalar.ve neden telefon kiralıyon?iş görüşmen mi var da işi kaçırırım diye mi korkuyon?

mehdi123

Üye
    Konu Sahibi
hyr okuldayım yurttayım ailem arıyor

--------------- Ekleme ---------------

bu seferde diorlar sorun sizden kaynaklı ben böle demesinler die garantiden gelince direk hiç ellemeden gönderdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...