*nokia 6300 enteresan bi sorunLa karşı karşıya*

Sponsorlu Bağlantılar

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
işlem kaydından açmayı dene 6600 öyleydi sanırım

transit059

Üye
gerçekten yok bendede yanı hepımızde bu sorun

albaycan

Üye
var ama nasıl var: görüşme sırasında secenek menü işlem kaydı arama süresi etkin aramanın süresi... bu sekilde var. baska yok.

ser_komiser

ser_komiser

Üye
bu konu çok açıldı her defasında da söyledik 6300 da arama sayacı YOKTUR sadece konuşurken işlem kaydına girip ordan görüebilirsiniz

deimos18

deimos18

Üye
bende var

fahani

Üye
6300 kullanıyorum ama hiç görmedim arkaşım bende senin gibi çok aradım tel. bulamadım telefonu kapatınca görebiliyosun ancak..

serkanet

Üye
yama ve gereksiz olduğu için böyle kral bi telefona koymamışlar işte anlayın telefon başlı başına baba telefonu beğenmeyen kullanmasın

byebye1

Üye
arkadaşın demek isteği arama sırasında sürenin ne kadar olduğunu öğrenmek istiyor ama onun olduğunu sanmıyorum

ortioktay

ortioktay

Üye
yok arkadaşlar sayaç 6300 da

dreamsboy

dreamsboy

Üye
Hehe 10 dakikası 2 kontür arkadaşlar arma sırasında seçenekler menü işlem kaydı etlin arama süresi ordan göre bilirsiniz birisi daha yazmış heralde 1-2 sn isterseniz karşı taraftan mesele olmaz herlade :D

buraq85

buraq85

Üye
yok kardeşim smbian nokialrda var sadece yeni modeller için sölüyrm hiçbi java destekli nokiad bu özellik yok..

lundimardin

lundimardin

Üye
İşlem Kaydına Gir Seçenek Tuşuna Bas Ayrarlara Ararma Süresini Göster - Evet i seç

maxirıdvan

Üye
arkadaşlar sayaç olsa neolur olmasa neolur

SnNnh

Üye
evt bende yaklasık 2 aydır 6300 kullanıyorum muzdarip oldugum 2 noktadan biriside bu
arkadası anlamamıssınız, arama sırasında kac dakika konustugunu bilmek istersek ne yapmamız gerekiyor...

khytr89

khytr89

Üye
Sanırım s40v3 işletim sistemine sahip hiç bir telefonda bu özellik yok.

5310 - 3110c - 6131 - 6280 - 6300 - 5200 - 6267 - 6288 - 6500 modellerinin hepsine baktım.Hiç biri arama sırasında süreyi göstermiyor.

mehmet cuma

Üye
işlem kaydı-Arama süresi- devamında var

karizmatik_9408

Üye
ewet yokkk görüşme süresini göstermiyo bu yönü çook kötü olmus ama telefona dicek yok

ersenzeki

Üye
evet arkadaslr bnm telefonda war sayaç kullanıyorum su anda ama ayarı nerde bilmiyorum aldığımda boyleydi

ejder008

Üye
teli açtıktan sonra menü işlem kaydına oradan da arama süresine gir oradan yapıorsun.
eğer 5 dk 1 kontör ise bunu yap az bişi uzun ama olacak

Üst Alt