Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
*nokia 6300 enteresan bi sorunLa karşı karşıya*
Sponsorlu Bağlantılar
DJ GENTLEMAN
Üye
işlem kaydından açmayı dene 6600 öyleydi sanırım
transit059
Üye
gerçekten yok bendede yanı hepımızde bu sorun
albaycan
Üye
var ama nasıl var: görüşme sırasında secenek menü işlem kaydı arama süresi etkin aramanın süresi... bu sekilde var. baska yok.
ser_komiser
Üye
bu konu çok açıldı her defasında da söyledik 6300 da arama sayacı YOKTUR sadece konuşurken işlem kaydına girip ordan görüebilirsiniz
deimos18
Üye
bende var
fahani
Üye
6300 kullanıyorum ama hiç görmedim arkaşım bende senin gibi çok aradım tel. bulamadım telefonu kapatınca görebiliyosun ancak..
serkanet
Üye
yama ve gereksiz olduğu için böyle kral bi telefona koymamışlar işte anlayın telefon başlı başına baba telefonu beğenmeyen kullanmasın
byebye1
Üye
arkadaşın demek isteği arama sırasında sürenin ne kadar olduğunu öğrenmek istiyor ama onun olduğunu sanmıyorum
ortioktay
Üye
yok arkadaşlar sayaç 6300 da
dreamsboy
Üye
Hehe 10 dakikası 2 kontür arkadaşlar arma sırasında seçenekler menü işlem kaydı etlin arama süresi ordan göre bilirsiniz birisi daha yazmış heralde 1-2 sn isterseniz karşı taraftan mesele olmaz herlade
buraq85
Üye
yok kardeşim smbian nokialrda var sadece yeni modeller için sölüyrm hiçbi java destekli nokiad bu özellik yok..
lundimardin
Üye
İşlem Kaydına Gir Seçenek Tuşuna Bas Ayrarlara Ararma Süresini Göster - Evet i seç
maxirıdvan
Üye
arkadaşlar sayaç olsa neolur olmasa neolur
SnNnh
Üye
evt bende yaklasık 2 aydır 6300 kullanıyorum muzdarip oldugum 2 noktadan biriside bu
arkadası anlamamıssınız, arama sırasında kac dakika konustugunu bilmek istersek ne yapmamız gerekiyor...
khytr89
Üye
Sanırım s40v3 işletim sistemine sahip hiç bir telefonda bu özellik yok.