*nokia 6300 enteresan bi sorunLa karşı karşıya*

Sponsorlu Bağlantılar

ENVER_58

Üye
Baba öyle Bişey Yok 6300 Da Ben Kullanıyorum Her Yerine Girdim Arama Süresini Göstermiyo

bora006

bora006

Üye
abi telefon mükemmel bence

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
hiç arama boşuna bulamazsın onda mevcut olan tek şey arama sonrası özeti dostum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sadece FAbrika Ayarlarında Acık deil:ayarlar > arama ayarları > arama sonrası özeti > açık

eus

Üye
kardeşim senin dediğin olay kesinlikle yok bende 6500 slide modelini kullanıyorum aynı özelliklerde telefonlar bu nokianın son çıkan (s40 v3)telefonların hiçbirinde dediğin yok standart işlemcili nokia (1112) gibi olanlar onlarda var teşekkür ederim...

albaycan

Üye
kardeş o özellik yok 6300da. sadece arama sonrası özeti var.

parazit_01

parazit_01

Üye
bende kullanıyorum ama hiç farketmemiştim denedim gerçekten de yok :(

yxL

yxL

Üye
    Konu Sahibi
evt maaLesef yok dostLar : (

abuzer381991

abuzer381991

Üye
Bende 6300 kullanıyorum gerçekten hiç dikkat etmemiştim bundan önce samsung kullanıyordum onda vardı bu telefonda olmaması gerçekten ilginç.

ycg35

ycg35

Üye
ya bnde 6300 yok ama konuya bi gözatayım dedim sonra bende kendi telefonumdan bakayım dedim bendede yok yeni farkediyorum :S çok ilginç sadece arama sonrası özeti var nokiadan beklenmeyecek bi eksiklik :)

burchuu

Üye
bende 6300 kullanıorm..arama sürerken seçeneklerden menüye gir ordan işlem kaydı 7. seçenek olan arama süresine girdiinde etkin arama süresi die bişee war ancak ordan görebiliosn :)

mehvano

mehvano

Üye
Arkadaşlar Arama sonrası özeti dışında aktif süre sayacı yok.

Bu arada ekran ışığı erken sönmeme olayınıda şöyle halediyoruz.

Tuş kilidi devredeyken sanki açıyormuşsunuz gibi sadece menü tuşuna basın (* tuşuna basmayın) ve parmağınızı çekin 1 saniye bile sürmeden ışıkları sönüp siyah ekranda saat gelecektir.

yxL

yxL

Üye
    Konu Sahibi
saoLun arkadaşLar payLaşmış oLduunz biLgiLer içn ;)

oğlak198585

Üye
ya 6300 telefonun en iyi özelliği ince hafif zarif bir telefon olması yoksa bir işe yaramaz ya

Hellboy®

Hellboy®

Üye
boyle bı ozellik benim telde de yok 3110c abelkıde ben bulamırum arama sonrası ozet var da arama yapılrrken yazmıo

konya_samet

Üye
hiç ugraşmayın arama sırında kaç dakika oldugunu göstermiyior

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
valla kardeş ben yok diye biliyorumama ayarlar =) arama ayarları =) arama süresi özeti veya arama sonrası özeti diye bi ayar tipini bul orda varsa olur yoksa yok demektir!!!

ser_komiser

ser_komiser

Üye
menüye girip arama sürelerine geleceksin v son arama süresini görüntüleyeceksin. başka türlü ekranda göremezsin bu telefonlarda

jkad

Üye
arkadaşım arama sırasında işlem kaydından arama süresi kısmına girersen gözükür.

addvaitya

addvaitya

Üye
kimse boşuna daha fazla uğraşmasın böyle bi özellik yok

Üst Alt