Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
*nokia 6300 enteresan bi sorunLa karşı karşıya*
Sponsorlu Bağlantılar
yxL
Üye
Konu Sahibi
ya şimdi şöLe.. cepöğrenci kuLLanıyorum 5 dakkası 1 kontor oLduu içn ona göre ayarLıodm ekrana bakarak neyse yapcak bişide yok artk garantisi bitene kadar bu teLefonLa devam 1-2 kötü özeLLii dışında güzeL bi teLefon asLında :P
fatal19ty
Üye
ilginç bütün nokialarda var bu özellik
zerzewat
Üye
arkadaşım bende bu konuda çok sıkıntı çektim ama biraz kurcalama ile işimi görecek bişey buldum arama esnasında menü+işlem kaydı+aramasüresi=etkin arama süresi. buradan öğrenebilirsin. ben öyle yapıyorum.
ßy_TeKiLa
Üye
SaÇMaLamayın ya ßende 6300 kuLLanıyoRm aRama ôzeTi vaR $oyLe:
arkadaşım senin dediğin arama sonrasını gösteriyor. arama bittikten sonra adamın ne işine yaracak arkadaşımız arama esnasında nasıl süreyi görecem demek istiyor. benim dediğimi yaparsan görebilirsin dostum.
bloodless12
Üye
bendede yok galiba nokia 6000 vardı bende onda vardı ama bunda yok.
maxiburak
Üye
kardeş tam bakmadım da heralde 6288 de de yoq ya senin dediğin ama tam bakmadım
yxL
Üye
Konu Sahibi
ya bence teLefonda oLması gerekn bi özeLLik..en dandk modeLLere biLe koyarsında bu teLefona nie koymassn bea adam
neden54
Üye
bendede yok 6030da valla yok !!!!!!!!
zerzewat
Üye
Abi adamlar çok kurnaz. Merak ediyorum bu NOKIA şirketi nezaman tüm modellerindeki özellikleri bir telefonda toplayacak diye. En son model telefonda bile ilk çıkan modellerdeki özellik bulunmuyor . Tabii buda pazarlama politikası olarak kabul görüyor.
nayko39
Üye
6300 Bıtmez çilesi...
Guzel Bır Model Ama Eksık Cok Programlar Yuklenemıyor
yxL
Üye
Konu Sahibi
dorudr kardeş 1-2 öneMLi eksii var bende arkadaşa katıLıorm nokıanın tüm özeLLikLerinin oLduu bi teLefon sanırm yok bunu biLerek yapıoLar sanırm
emreemre01
Üye
gerçekten doğruysa bayağı eksiği var
chakaal123
Üye
eet süre dalgası yok
ama ekran ısıkları direk sönüyo.30 sn sonra uyku moduna geçiyo
ozkanak
Üye
arkadaslar bıraz komık kacacak ama bu 6300 a nereden hafıza karını takacaz telefonu bugun aldım adam 128 var ıcındedi hafiza durumuna baktım var ama kartı nereden takılıyor onu bulamdım pls help me
cobra21
Üye
Arkadaşlar Ben 6300 Baktım Ve Belırlı Programlardan Gecırdım Nokıa N73 Oyunlarını 6300 Yukledım Ve Tam Ekran Olarak Gosterdı Bı Kac Program Daha Yukledım Oldu N 73 Ne Kaldırırsa Aynısını 6300 Da Yapıyor N 73 Programlarını Yukleyın Oyunları Ve Temelarını Yukleyın Kesınlıkle Calsıyo Kardes Hafıza Kartı Arka Kapagı Cıkartıktan Sonra Hemen Yanında Goruceksın Bol Sanslar
sosyalist
Üye
kardeş bendede war 6300 yok ancak teli kapatınca geliyoo olmasını bende ok istiyorum kızlarla sıra sıra konuscam kont az oluyoo 5 dk onunla 5 dk onunla dk geciyooo olmuyo yaaa :
multiveys
Üye
Evt Ya Neden Yok Bendede 6300 Var Sırf En üstün Modellerden Biri Diye Aldım Arama Süresi Yok Ne Kadar Konuştuğumu Bilmiyom Kontürler çatır çatır Gidiyo
ismetazat
Üye
kardeş hiç boşuna ugraşma yo ktek yapacagın konuşmaya başlarken işlem kaydından arama süresini açık tutma khepsi bu kadar çünkü ben de kanpusselliyim aynı dert bende de var ama yinede 6300 muhtrşem bir telefon iyiyki almışım byyy
--------------- Ekleme ---------------
kardeş hiç boşuna ugraşma yo ktek yapacagın konuşmaya başlarken işlem kaydından arama süresini açık tutma khepsi bu kadar çünkü ben de kanpusselliyim aynı dert bende de var ama yinede 6300 muhtrşem bir telefon iyiyki almışım byyy