*nokia 6300 enteresan bi sorunLa karşı karşıya*

Sponsorlu Bağlantılar

bayramses

Üye
en güzeli telefona fazla para vermemek alıcaksın dandik bir telefon 50 100 lira arası hiç olmazsa ARAMA SÜRESİ GÖRÜNÜR!!!

baba5892

Üye
Malesef o özellik yok bende baktım

hüseyins

Üye
kardeş onu yapman için yanında kronometre bulundur çünkü 6300 da o özellik maalesef yok

poyraz_216

Üye
arkdaş var telfonum 6300 aram sonrası öet var üsst versiiyon program at ok

by_marjinall

by_marjinall

Üye
ya işte bu dediin nokia 6300'de yok..! yani nokianın en dandk modeLLErinde biLe bu özeLLk varken bu teLefona nedn koyuLmaz bende onu anLayamadm çok saçma bi oLay..!
arkadasa kesinlikle katılıyorum bende bi 6300 kullanıcısıyım böle bi özellk yok :oke:

ergunx

ergunx

Üye
malesef 6300 da oyle bi şey yok

cnr1

cnr1

Üye
yok malesef

cgdmgns

Üye
arkadaşlar mrb
bişi sorcam.6300 da mesajları kaydeden gizli bi yer varmış biliyosanız lütfen söyleyin.yalnız gelen giden kutusu taslaklar hariç. işlem kaydımı acaba mesaj işlem kaydında sadece msj sayısı yazıyo ama msjları göstermiyo lütfen yardım

cannnnner

cannnnner

Üye
6500 slide dada aynı sorun var bu özellik yok malesef :(

cimbomly

Üye
eeT haklısın zerzevat

realraven

Üye
öyle özellik yok istiyorsan menüye girip içerden süreyi takip edebilirsin1

poyraz_216

Üye
yok kardeş bir telefonjcuya git sana yeni bir versiyon atsın % /300 ok

Ron1

Üye
kardeşim boşuna uğraşmayın yok bu tel o özellik sizin dediğin telefonlarla bu telefonların yazılımı farklı bende araştırdım ama maalesef yok üzgünüm:S

degerli43

degerli43

Üye
çözümü var beyler.. arama yaparken menü-işlem kaydı-arama süresine gelin etkin aramanın süresini ordan görebilirsiniz.

facacan

facacan

Üye
arkadaşlar mrb
bişi sorcam.6300 da mesajları kaydeden gizli bi yer varmış biliyosanız lütfen söyleyin.yalnız gelen giden kutusu taslaklar hariç. işlem kaydımı acaba mesaj işlem kaydında sadece msj sayısı yazıyo ama msjları göstermiyo lütfen yardım
evet var mesajlar/kayıtlı öğeler gir orda istersen yeni klasörler oluşturabilirsin.

Laz¥

Laz¥

Üye
İşlem kaydında seçenek tuşu yok

Marchegiani

Marchegiani

Üye
yk dıe bılıyorum

drawci

Üye
kardeş o özellik var ama şöyle telefonla konuşmaya devam ederken Menü> İşlem kaydı> arama süresi> son arama süresi aktif olacaktır.

akabatas

Üye

arkadaslar sorunlarınızı buraya yazın NOKİA nın sitesi. 2 gun icinde sizi arıyorlar ilgileniyorlar bosuna foruma msj yazmayın. ben yazdım cuma gunu pazartesi aradılar ne istiyorsam sordular. oraya bildirmek 2 dknızı almıyo herkez yazarsa duzenleme yapabileceklerini soylediler bana

Üst Alt