*nokia 6300 enteresan bi sorunLa karşı karşıya*

Sponsorlu Bağlantılar

majör

Üye
kesinlikle yok kardeşim bana güven.. 8800 luna da dahil olmak üzere yeni s40 java nokialarda bu özellik yok ne yazıkki..

haltie

haltie

Üye
Arama Sonrası özet Warda Sende Biliondur Arama Anında Göstermio Telefonun Eksilerinden Yani Anlıycağın Kontrler Kacıo

okyonus07

Üye
bi de ekran ışığının süresi ayarlanmıyor :D bence bu da büyük bi eksik. 30sn'de fln sönüyor :S

arkadaşın dedigi gibi bende bulamadım arama süresini gerçekten yok yani koymayı unuttular sanırım :=)

verici

Üye
arkadaşlar bende 6300 kullanıroum ama dediğinizide bende aradım taradım ama bi türlü bulamadım en sonunda turkcelle götürdüm dediki bana bu özellik yok dediler işte bu sonrada bende uğraşmadım bi daha bilgilerim bu

prenslover

Üye
arkadas konusurken menuye gır ordan işlem kaydını tıkla ordan arama suresı nı de tıkla orda ve konusmana devam et ben de bu model kullanıyorum bıraz zahmetlı ama yınede guzell :oke:

kacar32

kacar32

Üye
yok

rizardinho

Üye
ekran ışığyla ilgili sorunu olan arkadaşım tuşları kilitleyince kırmızı tuşa bas 2-3 sn içinde kapanır ışık

I Love Techno

I Love Techno

Üye
ööööööf sıkıcı bi konu

emrahbiyik

Üye
haklısın yok bende kampuscelim dakıkaya bakmam lasım o yusden aradıktan sonra ıslem kaydı arama süresine gir ordan etkın aramadan takıp et en iyi çözüm nu kardeş..

dumanxtr

dumanxtr

Üye
arkadas konusurken menuye gır ordan işlem kaydını tıkla ordan arama suresı nı de tıkla orda ve konusmana devam et ben de bu model kullanıyorum bıraz zahmetlı ama yınede guzell :oke:

eee peki her seferinde biz bunu tekrarlıcazmı bikezmi yapcaz

wildboy-ed

Üye
bi de ekran ışığının süresi ayarlanmıyor :D bence bu da büyük bi eksik. 30sn'de fln sönüyor :S

arkadaşım :) ben tuşları kilitleyim yes ve no ya basıyorum :) ışık hemen sönüo :) çözüm bu :oke:

rararara

Üye
evet yok öyle bi seçenek :( daha doğrusu işlem kaydında seçenekler diye bi seçim yok

bager_065

bager_065

Üye
sorun şu : arama sırasında sayaç oLayı yok gaLiba yada ben buLamadım :( nokia 6300 kuLLanan arkadaşLAr iLgiLenirse sevinirm..

NOT:arama sonrası özetini denedim o değiL..!

:yuru arkadaşlar sorun bulundu

evet sayaç yok ama şu yolu kullanın

telde konuşurken menüye girin işlem kaydı arama süresi sayaçı oradan takip edebilirsiniz kunuşma yapılırken sayaç ilerliyor

denemesi bedava :yuru:yuru:yuru:yuru

Salihyet

Salihyet

Üye
bu kadar reklama ve 8 sayfa boş postlara gerek yoktu, herkez aynı şeyi 1 er kez söyleyince tabiki ;) abimde de vardı aynı telden, o menüye giriyordu ;)..

jatvalca

jatvalca

Üye
menü - işlem kaydı - arama süresi - son arama süresi
dediğin busa bide böyle dene

ENVER_58

Üye
BABAACIM ÖYLE Bİ ÖZELLİK YOK BEN 6300 KULLANIYORUM VE ÖYLE BİŞEYLE KARŞILAŞMADIM
:oke:

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Herkes buraya deli gibi yazı yazacağına nokia'ya yazsaydı şimdi nokia türkiye bunu nokianın merkezine iletmiş ve son firmware olan version 6.01 de bu özellik olurdu. AMA kimse nokiaya yazmadığı için sonuç yok... bu öyle maharet gerektiren bir özellik değil nokia istese 2 saniyede ekler...

tsubasa ohzora

tsubasa ohzora

Üye
aynı olay 6100 da da yok nokia adam olmayacak
1 milyarlık telefonlarında bu özellikler yok
nokia küçük hatalarla müşteri kaçırıyor
bir daha buna dikkat edecegim

ozgur58korkmaz

Üye
arkadaşlar menülerde işlem kaydı ayarı var oraya girinarama süresi yazıyo orda konuşma esnasında bila kaç dak. olduğunu görüyorsunuz.

Üst Alt