nokia 6280 için yada s40 için antivirüs proğramı varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

crow_blackangel

Üye
Arkadaşlar Bende 6280 Kullöanıcısıyım Ve Bu Telefonlara Virüs Bulaşmıyo Bu Telefonlar Fabrika çıkışından Arızalı Kime Sorsam Bi Sorunu çıkıyo Bendede Program Eksi Yğklenmiş Hafızası Düşüktü Servise Yolladım Sende Bence Servise Yolla

berkay__rap

Üye
kardeş nereye olmaz lan bende nokia 5300 var trojen vardı 1 ay önce bilip bilmeden konuşmayalım lütfen

alemburda

alemburda

Üye
bi arkadaş kaspersky anti virüs ü java olarak vermişti ve denemiştim çalışıyordu ama bi türlü start yapamıyordum şimdi bulamadım linkini bulunca yazarım

lliseli

lliseli

Üye
arkadaşım java olan telefonlara virüs girmez virüs programına gerek yok

selimselim111

Üye
aga nası girmes ben 5310 kullanıom bluetoot dıe bı sey var ordan gırımesmı allah aşkına mantıklı konusun

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
S40 icin antivirüs gerekmez.

akrepcimbomlu

Üye
nokia 6300 için antivirüs programı var mı?

OLymPoS

evet arkadaşlar s40 virüs barındırıyorlar mesala benim telefonda 5-6 tane virüs vardı müzik dinlerken müzükler hep birbirine karışmıştı

burock_ua

burock_ua

Üye
arkadaşlarım var mı yok mu

SEKOLELE

kardeş s40 telefonlara virüs programına gerek kalmıyo zaten otomatik olarak virüsü kabul etmiyo ok

hüsodmrkl

Üye
herkese çooook teşekkür ederim . . . Beni rahatlattınız ! saolun............

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
arkadaşlar java tabanlı telefonlara virüs girmesi imkansızdır java virüs diede bişey yok zaten javalara virüs girmediği için anti virüs yapılmamış senin cep de bi sorun vardır

ya nasıl imkansız ben telefona afedersin +18 bi video indirdim ... videonun bulunduğu klasore girdiğim anda telefon kapanıp tekrar açılıyo...
ama ALLAH tan daha öncesinde dosya gizleme programı yüklemiştim telefon hafızasına. o programdan girip videoları tek tek sildim daha sonra açıldı o klasörler....

phoenixcik

Üye
ne illa java uygulamalarında da mı olacak virüs .hafıza kartı yok mu s40 larda sanki .hafıza kartının gizli dosyalarına bulaşır virüsler genellikle belki onları taratıcak mesala benimkine girmişti virüs klasörler exe diye gösteriyodu sonra nod 32 ile virüsleri sildim ama klasörler yok tu meydanda meğer gizli dosya olmuşlar klasör özelliklerinden hallettim hemen

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
kardeş ben bitane buldum s40 için anti virüs konu açtım oradan bakarsın....

RIDVAN EKİNCİ

Üye
fabrika ayarları geri getirmektir

STaT!C

STaT!C

Üye
s40a virüs girmez diye biliyorum..

firari90

Üye
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii güzel ibiii

moonfire96

Üye
arkadaşlar bende 6300 war ekranda kalın bir çizgi çıktı hergun o incelerek ekranda enlemesine buyudu ben bunun wirus olabileceğini düşünüyorum lütfen bana bunu açklarmısınız [email protected] e-postasına bıldırırmısınız

anemob35

Üye
:kop: ya sen bilmıyon galı ba nokıa 6600-6630-2700-6670-6680 bun latın hepsı bır bıryle uyumlu haberın olsun

ache

ache

Üye
s40 ta virüs olmaz die kimse takmıyo ilk aldığımda mp3 15 sn de açılıyodu şimdi 15 dk bekliyom ayrıca internetten de bişeyler indirirken mutlaka iptal oluyo eskiden olmazdı ayrıca artık bluetooth tan bişey gönderemiyom da alamıyom da gönderince de gönderdiğim telefonun hafıza kartınında saçma sapan şeyler çıkıyo silinmiyo da bunlar virüs değilse ne?

Üst Alt