Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 6280 için yada s40 için antivirüs proğramı varmı?
Sponsorlu Bağlantılar
najhen
Üye
Konu Sahibi
nokia 6280 için yada s40 için antivirüs proğramı varmı?
nokia 6280 için yada s40 için antivirüs proğramı varmı? bulanlar varsa lütfen paylaşabilirmi. telefon arada bir kafayı yiyor virüs var sanırım. şimdiden çok tşk edr. hepinize
__Midas__
Üye
zannedersem s40 telefonlar için virüs programı yok,o telefonu biliyorum abimde var 3 defa servise gitti kapanmaları,donmaları ile meşhur...
najhen
Üye
Konu Sahibi
ewet ya kardeş kendi kendine kapanıyor. ama benimkinde donma yok. virüs olabiliceğini düşünüyordum ben. ama sanırım sistemde problem var. neyse sağolasın yinede.
sublieutenant
Üye
s40 telefonlar zaten virüs barındırmaz ki, sistem problemidir... symbian tellere aittir virüs, yani s60 , s70, s80 serileri için...
krall_37
Üye
Hayır kardesım java içerikli virusler mevcut .Fakat senın kapanma sorunun bataryandan.Bataryanı cıkart telf. tırnaklarını temızle tak. bı sorun kalmayacakktır.
saffetberktas
Üye
S40 ta virüs barındırabilir 6300 için antivirüs proğramı var s tane
Simworks
F-Secure
Bir Bak Bakalım...
hakanxhakan
Üye
olmaz mı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
spyrex
Üye
olmuyo bu proğramlar
başka bir fikri olan varmı banada lazımda
sahtiann
Üye
arkadaşım java olan telefonlara zaten virüs girmes
fekuii
Üye
arkadaşlar java tabanlı telefonlara virüs girmesi imkansızdır java virüs diede bişey yok zaten javalara virüs girmediği için anti virüs yapılmamış senin cep de bi sorun vardır
maxiburak
Üye
kardeş bendede 6288 war bizim tel lerde zatn wirüs olmasss o sistem problemidir heralde
justen33
Üye
ya herkes bilmeden birşey konuşuyor.virüs her telefona ve pc ye olur.çünki virüs dediğimiz şey kendini bilmez gerizekalıların yapmış olduğu bir yazılımdır.bu yazılımlar cihazları kasar ve bozar.bende 6288 var ve virüs bulaştı.cihaz kasılıyor ve kapanıyor.sizdede aynı durum mevcutsa galerinizdeki dosyaları bir pcde virüs taramasından geçirin ve telefonun hatalı gösterdiği programları silin... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
--------------- Ekleme ---------------
Programları Silin Derken Mp3 Video Ve Foıtografları Demek Istedim Bys
judelav
Üye
virüs ancak varsa indirdiği bir veriden dolayı hafıza kartında vardır teli etkilemez ama hafıza kartında olduğu için e haliyle kulaıldığı için elbette telede yansır hafıza kartına format at yani biçimlendir bilgisayardan.
enes442
Üye
sitede s40 lar için programlar kısmı var orda var
ycg35
Üye
buradaki yorumları okudum biraz inandırıc belkide gerçek ama ben inanmıyorum java telefonlara virüs diye bişey olurmu bilgisayardaki virüsler genelde exe tabanlı symbian dakileri hiç symbian kullanmadıım için bilmiyorum ama jar uzantılı virüs olabileceğinizde düşünmüyorum olsa bile arkadaş therhalde telden çok int. e girio ki bulaşmış ama şu kasma donma olayları çoğu telefonda olur benden sölemesi...
enes442
Üye
bence tel de virüs olur sonucta o da elektronik bir alet
strange_xxl
Üye
arkadaşlar telefonların kapanıp açılması normaldir o fabrikasyon hatasıymış bütün modellerinde oluyomuş
m.ipek
Üye
kapanmanin nedeni: Telefonu yeni ciktiginda aldiysan firmware daha iyi test edilmedi ve cok hatali o kapanma problemi o yuzdendir. Telefonu ne kadar gec alsan firmware okadar oluyor
sercu
Üye
Virüs olmaz s40ta varsa telefonda vardır sorun virüs değildir.
ByUmUtCaN
Üye
Sevgılıa Rkadasım Malesef O Tel ıcın Bı Antıvrus Programı Yok Ama Eger Yıne Aynısını Yapıyorsa Kvk Genpa Servıslerınde Yenı Bır Ust Surumunu Yukluyorlar Ve Oanda Bı Sorun Cıkmıo Benden Tavsıye Yuklettım Sımdı Cayır Cayır Calısıo Gayette Memnunum Kal Saglıcakla