Nokia 6210 Navigator: Asla kaybolmaz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6210 Navigator ile hem yayalar hem de sürücüler, günlük yaşamlarında navigasyon kolaylığından yararlanabiliyor, telefonlarını pusula gibi kullanabiliyor. Bulundukları yerin adresini bilmeyenler, cep telefonlarına nerede olduklarını sorabiliyor ve gidecekleri adrese ulaşıncaya dek uydu aracılığıyla izlenip sesli ve görsel olarak rehberlik hizmetinden faydalanabiliyorlar.

Nokia 6210 Navigator özellileri:

• 49 x 103 x 14,9 mm boyutlarında, 117 gram ağırlık
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • 3,5 saat konuşma, 220 saat bekleme süresi
  • Uçuş modu, USB desteği, E-posta
  • 16 mlyon renkli, 240 x 320 px ekran
  • 120 MB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
  • Gelişmiş medya oynatıcı, GPS
  • 3.2 MP kamera, Otomatik netleme
  • 2. dahili kamera sayesinde görüntülü görüşme
  • Symbian işletim sistemi, Baskonuş özelliği
Nokia 6210 Navigator ile ilgili detaylı bilgi için

nightdragon35

nightdragon35

Üye
tabi bu navigasyon hizmetini türkiyede almanın bedeli eminim çok pahalıdır.türkiyede bu hizmet kullanılmaz

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Super bir Teknoloji Navigasyon

last_shout

last_shout

Üye
cok güzel bişi ama :D burası türkiye ama ne olursa olsun geride olsa türkiye güzel :D

kilicmusap

Üye
arkadaslar bi kullanıcı olarak ilk 6 ay hediye veriliyor navigasyan turkiye için süper bi yol gösterimi var bulunduğun yeri eş zamanlı olarak gösteriyor yanlız 2-3 metre farkla oda normal 24 tane uydudan bilgi almak zor olsa gerek :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800 ın gps si 6210 a 10 basar..ikisini de kullandım..

Dj AvakadO

Üye
ben günlük olarak kullanıyorum ve telefondan çok memnunum ve navigasyon özelligi çok Gelişmiş Bir Özellige Sahip gun içerisinde ortalama 4 saate yakın kullanıyorum ve aylık faturamda internet için ödeyecegim fiyat çok cazip 3-4 tl arasında değişiyor ve ankara içerisinde bulamadıgı cadde sokak bugune kadar karşıma çıkmadı.

ozanlas

Üye
nokia nın n95 gibi ürünlerinde de gps var veya sonradan yüklenebiliyor. Peki 6210 navigator'ün ayırıcı özelliği nedir.

hacker2048

Üye
arkadaslar bunu nasıl indirecegız lınke giremıyorum

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bu cep telefonu reklamıydı bende program zannettım sımdı hacklıcem ama ha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt