Wave 2'nin sesi daha iyi çıkmıyor yani test ettim ordan biliyorum benm eski telefon Monte ile aynı. 603'ün şarjı bitmek üzereyken sana uyarı veriyor Güç tasarrufu modu etkinleştirilsin mi diye o moda girdiğinde telefonunla oyun oynamadan 2-3 telefon görüşmesiyle 12 saat fazladan süre kazanabilirsin. Ayrıca internete çok girerim demişsin. Wave 2'de flash player yok sanırsam ama 603'le dizi/film bile izleyebilirsin internetten çok rahat telefon. Benim telefon alacağım sırada Wave 2 alacaktm ama ötv gelince telefonun fiyatı birden uçmştu sonra Nokia o sırada dan diye 603'ü çıkardı hoşuma gitti hem daha ucuz hem daha iyiydi. Ekranı da Wave 2'den iyidir ClearBlack teknolojisi sayesinde. Ayrıca NFC ve usb on the go gibi çok güzel özellikleri var.Samsung'un tipi sadece beni cezbediyor bu yüzden arada kaldım ama sanki wave2'nin sesi daha iyi çıkıyor gibi geliyor bana? Internette karşılaştırma konusunda wave2 için 6yüz saat bekleme süresi 603 için 490 saat yazıyordu fakat eminim 603 şarjı daha iyi gider. yanılıyor muyum?
Wave 2'nin sesi daha iyi çıkmıyor yani test ettim ordan biliyorum benm eski telefon Monte ile aynı. 603'ün şarjı bitmek üzereyken sana uyarı veriyor Güç tasarrufu modu etkinleştirilsin mi diye o moda girdiğinde telefonunla oyun oynamadan 2-3 telefon görüşmesiyle 12 saat fazladan süre kazanabilirsin. Ayrıca internete çok girerim demişsin. Wave 2'de flash player yok sanırsam ama 603'le dizi/film bile izleyebilirsin internetten çok rahat telefon. Benim telefon alacağım sırada Wave 2 alacaktm ama ötv gelince telefonun fiyatı birden uçmştu sonra Nokia o sırada dan diye 603'ü çıkardı hoşuma gitti hem daha ucuz hem daha iyiydi. Ekranı da Wave 2'den iyidir ClearBlack teknolojisi sayesinde. Ayrıca NFC ve usb on the go gibi çok güzel özellikleri var.

acaba bu 603 içinde geçerli olur mu?yok daha neler![]()

Wave 2'nin sesi daha iyi çıkmıyor yani test ettim ordan biliyorum benm eski telefon Monte ile aynı. 603'ün şarjı bitmek üzereyken sana uyarı veriyor Güç tasarrufu modu etkinleştirilsin mi diye o moda girdiğinde telefonunla oyun oynamadan 2-3 telefon görüşmesiyle 12 saat fazladan süre kazanabilirsin. Ayrıca internete çok girerim demişsin. Wave 2'de flash player yok sanırsam ama 603'le dizi/film bile izleyebilirsin internetten çok rahat telefon. Benim telefon alacağım sırada Wave 2 alacaktm ama ötv gelince telefonun fiyatı birden uçmştu sonra Nokia o sırada dan diye 603'ü çıkardı hoşuma gitti hem daha ucuz hem daha iyiydi. Ekranı da Wave 2'den iyidir ClearBlack teknolojisi sayesinde. Ayrıca NFC ve usb on the go gibi çok güzel özellikleri var.
Ben de eski bir 6630 kullanıcısıyım evet öyle oluyordu onda ancak 603'teki 3g sadece internette geçerli yani birini ararken "görüntülü arama seçeneği çıkmıyor.
Arkadaşım bi kullanıcı olarak verdiğin bilgiler için çok
kesinlikle wave'yi sildim, bundan sonra şüphesiz 603 diyorum
----------Eklendi @ 16:36:43 ---------- Yazıldı @ 16:33:34 ----------
peki arkadaşım birşey daha soracaktım. malum 603'de ikinci kamera yok fakat 3G desteği var. acaba 603'de görüntülü konuşma yapılabilir mi? çünkü benim arkadaşım 6630 kullanıyordu telin 3G frekansı vardı fakat ikinci kamerası olmamasına rağmen görüntülü arayabiliyordum ve teli ters çevirince ana kameradan görüntü geliyorduacaba bu 603 içinde geçerli olur mu?
Ben de eski bir 6630 kullanıcısıyım evet öyle oluyordu onda ancak 603'teki 3g sadece internette geçerli yani birini ararken "görüntülü arama seçeneği çıkmıyor.

wave 2 yi sadece kamera , ekran çözünürlüğü ve tarayıcı için öneririm . ama aman aman fark yok ufak tefek farklar . bunun için wave 2 almaya değmez . 603![]()

Dostum fanboyların gazlamasıyla iş yapma tarafsız birine sor bu konu için daha önce büyük tartışmalar döndü çoğumuz bannlandık yeni bi tartışmaya gerek yok
Anlamadim. Tarafsız biri derken? Sonuçta forumun amacı bu değil mi? danışmak kullanıcı biri en gerekli bilgiyi verir insana diye düşünüyorum arkadaşım
Wawe2 bi türlü istenilen seviyeye gelemedi. 603 daha mantıklı.