Nokia 603 vs Samsung Wave2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 vs Samsung Wave2
Arkadaşlar özellikle internete çok giren ve müzik dinleyen biri için şebeke ve pil gücü açısından hangisini önerirsiniz?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
<Tabi ki 603...

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Neden 603??

Prootsar

Prootsar

Üye
bir kere işletim sistemi olarak 603 her türlü samsung'u geçer. dokunmatik ekran kalitesi de nokia'da daha iyi bence.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
peki ses kalitesi hangisinde daha iyi ve hangisinin şarjı daha iyi gider?

----------Eklendi @ 10:32:46 ---------- Yazıldı @ 10:31:03 ----------

Bir de ben telde sürekli internette takılıyorum bu yüzden interneti rahat ve hızlı olmalı. Kamera ve oyun benim için önemli değil bir telde :oke:

Mert045

Mert045

Üye
Nokia şarj konusunda mükemmel her türlü 603 tavsiye ederim.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'un tipi sadece beni cezbediyor bu yüzden arada kaldım ama sanki wave2'nin sesi daha iyi çıkıyor gibi geliyor bana? Internette karşılaştırma konusunda wave2 için 6yüz saat bekleme süresi 603 için 490 saat yazıyordu fakat eminim 603 şarjı daha iyi gider. yanılıyor muyum?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung'un tipi sadece beni cezbediyor bu yüzden arada kaldım ama sanki wave2'nin sesi daha iyi çıkıyor gibi geliyor bana? Internette karşılaştırma konusunda wave2 için 6yüz saat bekleme süresi 603 için 490 saat yazıyordu fakat eminim 603 şarjı daha iyi gider. yanılıyor muyum?
Wave 2'nin sesi daha iyi çıkmıyor yani test ettim ordan biliyorum benm eski telefon Monte ile aynı. 603'ün şarjı bitmek üzereyken sana uyarı veriyor Güç tasarrufu modu etkinleştirilsin mi diye o moda girdiğinde telefonunla oyun oynamadan 2-3 telefon görüşmesiyle 12 saat fazladan süre kazanabilirsin. Ayrıca internete çok girerim demişsin. Wave 2'de flash player yok sanırsam ama 603'le dizi/film bile izleyebilirsin internetten çok rahat telefon. Benim telefon alacağım sırada Wave 2 alacaktm ama ötv gelince telefonun fiyatı birden uçmştu sonra Nokia o sırada dan diye 603'ü çıkardı hoşuma gitti hem daha ucuz hem daha iyiydi. Ekranı da Wave 2'den iyidir ClearBlack teknolojisi sayesinde. Ayrıca NFC ve usb on the go gibi çok güzel özellikleri var.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Wave 2'nin sesi daha iyi çıkmıyor yani test ettim ordan biliyorum benm eski telefon Monte ile aynı. 603'ün şarjı bitmek üzereyken sana uyarı veriyor Güç tasarrufu modu etkinleştirilsin mi diye o moda girdiğinde telefonunla oyun oynamadan 2-3 telefon görüşmesiyle 12 saat fazladan süre kazanabilirsin. Ayrıca internete çok girerim demişsin. Wave 2'de flash player yok sanırsam ama 603'le dizi/film bile izleyebilirsin internetten çok rahat telefon. Benim telefon alacağım sırada Wave 2 alacaktm ama ötv gelince telefonun fiyatı birden uçmştu sonra Nokia o sırada dan diye 603'ü çıkardı hoşuma gitti hem daha ucuz hem daha iyiydi. Ekranı da Wave 2'den iyidir ClearBlack teknolojisi sayesinde. Ayrıca NFC ve usb on the go gibi çok güzel özellikleri var.

Arkadaşım bi kullanıcı olarak verdiğin bilgiler için çok :tşk:
kesinlikle wave'yi sildim, bundan sonra şüphesiz 603 diyorum :oke:

----------Eklendi @ 16:36:43 ---------- Yazıldı @ 16:33:34 ----------

peki arkadaşım birşey daha soracaktım. malum 603'de ikinci kamera yok fakat 3G desteği var. acaba 603'de görüntülü konuşma yapılabilir mi? çünkü benim arkadaşım 6630 kullanıyordu telin 3G frekansı vardı fakat ikinci kamerası olmamasına rağmen görüntülü arayabiliyordum ve teli ters çevirince ana kameradan görüntü geliyordu :) acaba bu 603 içinde geçerli olur mu?

ParduSS

ParduSS

Üye
yok daha neler :)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
düzeltme:flash player var..yanlış bilgi vermeyelim..

• Beğen
Tepkiler: Waveman
Türe

Türe

Üye
wave 2 yi sadece kamera , ekran çözünürlüğü ve tarayıcı için öneririm . ama aman aman fark yok ufak tefek farklar . bunun için wave 2 almaya değmez . 603 ;)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Arkadaşım bi kullanıcı olarak verdiğin bilgiler için çok :tşk:
kesinlikle wave'yi sildim, bundan sonra şüphesiz 603 diyorum :oke:

----------Eklendi @ 16:36:43 ---------- Yazıldı @ 16:33:34 ----------

peki arkadaşım birşey daha soracaktım. malum 603'de ikinci kamera yok fakat 3G desteği var. acaba 603'de görüntülü konuşma yapılabilir mi? çünkü benim arkadaşım 6630 kullanıyordu telin 3G frekansı vardı fakat ikinci kamerası olmamasına rağmen görüntülü arayabiliyordum ve teli ters çevirince ana kameradan görüntü geliyordu :) acaba bu 603 içinde geçerli olur mu?
Ben de eski bir 6630 kullanıcısıyım evet öyle oluyordu onda ancak 603'teki 3g sadece internette geçerli yani birini ararken "görüntülü arama seçeneği çıkmıyor.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Ben de eski bir 6630 kullanıcısıyım evet öyle oluyordu onda ancak 603'teki 3g sadece internette geçerli yani birini ararken "görüntülü arama seçeneği çıkmıyor.

Anladım bilgiler için :tşk:

----------Eklendi @ 00:13:37 ---------- Yazıldı @ 00:12:50 ----------

wave 2 yi sadece kamera , ekran çözünürlüğü ve tarayıcı için öneririm . ama aman aman fark yok ufak tefek farklar . bunun için wave 2 almaya değmez . 603 ;)

Tamam mesaj alınmıştır :)

Waveman

Waveman

Üye
Dostum fanboyların gazlamasıyla iş yapma tarafsız birine sor bu konu için daha önce büyük tartışmalar döndü çoğumuz bannlandık yeni bi tartışmaya gerek yok

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Dostum fanboyların gazlamasıyla iş yapma tarafsız birine sor bu konu için daha önce büyük tartışmalar döndü çoğumuz bannlandık yeni bi tartışmaya gerek yok

Anlamadim. Tarafsız biri derken? Sonuçta forumun amacı bu değil mi? danışmak kullanıcı biri en gerekli bilgiyi verir insana diye düşünüyorum arkadaşım

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
şundan bahsediyor nokia fanları vardır nokia alman için en güzel özelliklerini sıralarken eksi yönlerinden bahsetmezler ve sana o cihazı aldırmak için uğraşırlar ..yada samsung,sony fanları bunu yapıyor.en doğru bilgiyi en tarafsız kişiden almalısın..ben sana iki cihaz hakkında bilgi vereyim eğer tasarım ,internet hızı,batarya ömrü bunlar senin için ön planda ise wave 2 al onun dışında 603 yabana atılacak cihaz değil...ben samsung fanı gibi görünüyorum arkadaşlara fakat bende sony erıcsson arc var ben hiçbir şirketin fanı değilim oyüzden sana wave 2 almanı öneririm...

Anlamadim. Tarafsız biri derken? Sonuçta forumun amacı bu değil mi? danışmak kullanıcı biri en gerekli bilgiyi verir insana diye düşünüyorum arkadaşım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Wawe2 bi türlü istenilen seviyeye gelemedi. 603 daha mantıklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt