Nokia 603 Teknik Servis Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

adnlburak33

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Teknik Servis Sorunu
Beyler benm tel 36 gün oldu daha ulaşmadı elime teknik servisimde test aşamasında yine sıkıntı çıktı tekrardan nokiaya ya gönderilecek yani 45 50 gün bulacak tüketici haklarına başvuracam yarın telefonun sıfırını istemiyorum yada başka bişe iade istiyorum para gıcık aldım nokianın müşteri memnuniyetinden sogudum abi kaç günde sonuçlanır tüketici haklarının belirlemesi beyler

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Dilekçe Verdikden Sonra 1 2 3 Ay İçinde Evine Posta Gelir Haklı Bulunup Bulunnadiğin Yazar Normalde 20 İş Günü Max Bunlar Abartmiş Neye Verdin KVK?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
teleservice dir garanti..al sana bir mağdur daha..

adnlburak33

Üye
    Konu Sahibi
Golda Verdik telefonu boyle oldu :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
gold nereye yollamış peki sordun mu?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Gold'a verdiğiniz gün 1. gün sayılmaz yani ne zaman teknik ekibe aktarılıp internet ortamında kayıt açılırsa 1 gün o zaman sayılıyor.
Cumartesi ve pazarlarda sayılmaz 36 iş günümü oldu yoksa 36 gün mü oldu siz telefonu gold'a vereli buna açıklık getirmeniz lazım.
Eğer 10-15 iş günü olduysa ve ilk kez tamire gittiyse Tüketici hakları olumsuz sonuç çıkarır.
Telefon değişimi ve para talebinde bulunmanız için aynı arızadan 3-4 yada katları şekilde garantiye gitmesi lazım.
Yada garantide bekleme süresi 20 iş günü ve yukarısı olması lazım yoksa bunlar olmazsa daha elinizde 1 tane bile garanti ile ilgili işlem faturası olmazsa Tüketici hakları ''bununla birşey kanıtlayamazsınız'' bile diyebilir.
Birde hangi abiniz dediyse,şu bir kaç güne sonuçlanır lafını bilmeden söylemiş.
Bir kaç güne kurul o kadar kısa zamanda dosyayı bile okuyamaz,kaldıki dosya onaylansa bile Tüketici hakları sizin elinize kağıdı getirmiyor,postane yolu ile tebligat gelir evinize anca o zaman sonucunu öğreniyorsunuz.

Üst Alt