nokia 603 mü? yoksa s8530 wave II mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben bu siteye girdiğinden beri tartışmalar bitmedi.
Bitecek gibi de görünmüyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: kimbuerolegemen ve ByYlmzZz

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
2011'i baştan yaşıyor gibiyim Allah'ım sana geliyorum! :zuhaha:

----------Eklendi @ 19:59:57 ---------- Yazıldı @ 19:58:37 ----------

komedi gibi aga hala konuşuyorlar hiç bişey bilmeden.
Ben sadece gülüyorum artık bilgisizlik kötü bişey değil ama bilgisi olmayanın fikri de olmasın be arkadaş :D

----------Eklendi @ 20:04:25 ---------- Yazıldı @ 20:04:04 ----------

ben bu siteye girdiğinden beri tartışmalar bitmedi.
Bitecek gibi de görünmüyor :ehe
Asla bitmeeeezzzzzzzzz sitenin adı maxitartışma olmalı :D

pRime.

pRime.

Üye
Ben sadece gülüyorum artık bilgisizlik kötü bişey değil ama bilgisi olmayanın fikri de olmasın be arkadaş :D

----------Eklendi @ 20:04:25 ---------- Yazıldı @ 20:04:04 ----------

Asla bitmeeeezzzzzzzzz sitenin adı maxitarttışma olmalı :D

Hacı başta keşke yazmasaydım diyorumda baktım adamlar gelişigüzel sallıyor dayanamadım. :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
gpu nedir iyi bilirim..bilmediğimi nerden çıkardın onu da bilmiyorum :Dve kamera karşılaştırmasına gelince bu videoyu izle ve sus kardeşim olurmu

1_ asla ve asla bu kamera karşılaştırmasını başka forumlarda yapma millet bir yeri ile güler ki hocamda wave 2 var nasıl çektiğini kendim biliyorum

2_ nokia meego kullanan bir telefon sözü vermişti ve bunun N serisindende olacağı belliydi ki o özelliklerle n7 olmayacağına göre n9 oldu

3_bu işlemci tartışmaları biz 1.5 seneden fazladır yapıyoruz sizden çok bilgili badacılarla da konuştuk bu konuları boşuna hala 680mhz lik işlemci demeyin nasıl oluyorda asphalt 5 i wave2 den akıcı oynatıyor benim n8 bunu açıkla he sen gpu nedir bilmezsin onu araştır bakmışken broadcom bdm2727 ye de bak

----------Eklendi @ 20:14:17 ---------- Yazıldı @ 20:11:51 ----------

ben tartışma çıkmasın diye millete tamam baba haklısın tamam kardeşim sende haklısın diyorum ve görüşlere saygı duyuyorum ama bu kadarda değil be kardeşim...birbirimizi ezmeden tartışma yapalım...benim bişey bilmediğimi ima edenlere de bir sözüm olurdu ama sonuçta burası forum..saygılar :)

• Beğen
Tepkiler: Waveman
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Hacı başta keşke yazmasaydım diyorumda baktım adamlar gelişigüzel sallıyor dayanamadım. :D
Aynen kaç kere bidaha yazmam artık nasılsa kazanan belli diyorum ama maxicepin sihri işte yazdırıyolar illa :D

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve ByYlmzZz
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
evet kazanan 603 oldu kabulleniyorum..ama şöyle bir durum var görmemişin biraz bilgisi olmuş tutmuş insanlığını kaybetmiş..üzerinize alınmayın ortaya attım lafı :D
Aynen kaç kere bidaha yazmam artık nasılsa kazanan belli diyorum ama maxicepin sihri işte yazdırıyolar illa :D

----------Eklendi @ 20:29:12 ---------- Yazıldı @ 20:24:30 ----------

tutan yok değerli yorumların için sağol şimdi yazmasanda olur bir önerim var uzaktan seyredebilirsin burayı :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ya tartışma çıkmasın demişin ama hala kamera için al izle diyorsun ben N8 in arkasını çevirip bakıyorum "carl zeiss tessar 2.8/28" yazıyor bak mp yi yazmıyorum bile ama wave de ne yazıyor ve ya wave 2 de ya onları geçtim amiral gemisi sgs2 de ne yazıyor he yoksa amiral gemisi ortayı pembe mi çekiyor bak bu saçmalığı başka yerde yazma millet söver bile sana sen bunu xperia s için yazsan tamam derim(ki onunda sample fotolar çıkmış noise fazla ama gelişirtirilir illaki) ama wave serisi için bunu deme

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108, Bomb City ve pRime.
galata7788

galata7788

Üye
güzel kardeşim boş boş konuşma 680 mhz ile sen anca wave 723'ü ezebilirsin :D s8500 wave ile kamera çekimi nerdeyse aynı ama piksele gelince biri 12 biri 5 bu zaten samsungun farkını koyuyor ortaya ve samsung elini bada'dan kesmedi sizin hayal ürününüz sadece bunlar..madem nokia symbiandan vazgeçmedi desteğini kesmedi. ozaman neden n9'da symbian kullanmadı da neden meego kullandı merak ettim şimdi :eheartık nokia bile kabullenmeye başladı symbian'dan bi halt olmayacağını :)n8'miş güldürmeyin beni lütfen bari kıyaslama yapıcağın telefon bu olmasın be kardeşim...uydurma bir s800 jet bile 800 mhz :D

----------Eklendi @ 19:53:55 ---------- Yazıldı @ 19:51:54 ----------

​görüşün için teşekkürler...
arkadaşım lütfen ama wave 723ün 1ghz işlemcisi var

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bütün yorumları okudum. İyiki The Dark Knight yorum yazdığında o zaman ben yokmuşum. Mazallah Allah şirretliğimden korusun.
Pek anlamadım demek istediğini hayırdır ???

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakma kardeşim wave 723'ü bile ezemez hatırlatma için teşekkür ederim..
arkadaşım lütfen ama wave 723ün 1ghz işlemcisi var

----------Eklendi @ 22:45:56 ---------- Yazıldı @ 22:43:54 ----------

kendi fikrimi kanıtlama amaçlı videdoyu koydum...bu da doğal..ve konuyu saptırıp durma sgs2 nerden çıktı şimdi beni gs2 bağlamaz o cihazı savunmuyorum zaten..kamera pembeliği konusu halledilebiliyor...zaten kedi ulaşamadığı ciğere mındar der sen n8'de takıl millet uzaya çıktı :D
ya tartışma çıkmasın demişin ama hala kamera için al izle diyorsun ben N8 in arkasını çevirip bakıyorum "carl zeiss tessar 2.8/28" yazıyor bak mp yi yazmıyorum bile ama wave de ne yazıyor ve ya wave 2 de ya onları geçtim amiral gemisi sgs2 de ne yazıyor he yoksa amiral gemisi ortayı pembe mi çekiyor bak bu saçmalığı başka yerde yazma millet söver bile sana sen bunu xperia s için yazsan tamam derim(ki onunda sample fotolar çıkmış noise fazla ama gelişirtirilir illaki) ama wave serisi için bunu deme

Uruloki

Uruloki

Üye
millet uzaya mı çıktı bizim niye haberimiz yok bundan hem uzanamadığım ciğer olduğunu nerden biliyorsun istersen bir ara imzama bak okey şu an üç sistemide kullanıyorum neyin ne oldğunu çok iyi biliyorum misal lg 2x in 1080 video açarken galaxy tab 10.1 in nasıl tıkandığını ki tegra 2 en son hatırladığım kadarıyla sgs2 yi de eziyordu eee niye mundar deme ihtiyacı duyayım ki bak o işler videoyla olmaz saniyede kaç mb görüntü geçiyor ve ya n8 de ki 4 dk lık videoyla wave 2 deki 4dk lık video kaç mb bit rate ler kaç 13bin küsürleri görebilirain N8 de wave de ne kadar?

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Dostum sen n8 ile anca ceviz kırarsın wave ezmeyi bırakkk

----------Eklendi @ 00:50:57 ---------- Yazıldı @ 00:47:59 ----------

Başından şöyle bi güzel okursan kimin gelişigüzel salladığını çok rahat görüceksin adamlar sadece wave 3 e bada 2 var diolar ve burda gelmişler bilgisizlik kötü bişey diolar badanın hangi telefonlara gelceğini bilmeyen karacahiller..!

Badanin geliş tarihini bilmemek cahillikmi oluyor ilginç

( ya da çok mü önemli acaba kafanızı başka seylere yorsanız bunları ezberleyeceginize gidin bulmaca çözün mesela )

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
aynen ceviz kırılabilir bu aklıma gelmedi :D

Başından şöyle bi güzel okursan kimin gelişigüzel salladığını çok rahat görüceksin adamlar sadece wave 3 e bada 2 var diolar ve burda gelmişler bilgisizlik kötü bişey diolar badanın hangi telefonlara gelceğini bilmeyen karacahiller..!

----------Eklendi @ 11:03:54 ---------- Yazıldı @ 11:02:28 ----------

tamam kardeşim tamam yeter nokia 603 burda kazandı inkar etmedik..kırdıysam seni hatam olduysa affola...
millet uzaya mı çıktı bizim niye haberimiz yok bundan hem uzanamadığım ciğer olduğunu nerden biliyorsun istersen bir ara imzama bak okey şu an üç sistemide kullanıyorum neyin ne oldğunu çok iyi biliyorum misal lg 2x in 1080 video açarken galaxy tab 10.1 in nasıl tıkandığını ki tegra 2 en son hatırladığım kadarıyla sgs2 yi de eziyordu eee niye mundar deme ihtiyacı duyayım ki bak o işler videoyla olmaz saniyede kaç mb görüntü geçiyor ve ya n8 de ki 4 dk lık videoyla wave 2 deki 4dk lık video kaç mb bit rate ler kaç 13bin küsürleri görebilirain N8 de wave de ne kadar?

Jrcan1

Jrcan1

Üye
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: oguzaydin
TheCower

TheCower

Üye
Beyler. Wave I ve Wave II yi karşılaştırınca ne çıktı?

oguzaydin

Üye
wawe 2 nin kamerası n8 den iyi mi? bi yaşıma daha girdim :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
sizlerde mi sorun var anlamadım..canım kardeşim s8500 wave ile n8 kamerası karşılaştırılmış bir kaç sayfa geriye git ve sus olurmu..ben daha iyi demedim yorumları oku..tekrar tartışma ortamı yaratma...
wawe 2 nin kamerası n8 den iyi mi? bi yaşıma daha girdim :D

----------Eklendi @ 12:56:46 ---------- Yazıldı @ 12:56:27 ----------

sadece ekran farkı var benim bildiğim
Beyler. Wave I ve Wave II yi karşılaştırınca ne çıktı?

----------Eklendi @ 12:57:09 ---------- Yazıldı @ 12:56:46 ----------

daha önce verilen bir linki bir daha verme derim...

Buradaki karşılaştırmayı incele derim :)

• Beğen
Tepkiler: Waveman
pRime.

pRime.

Üye

Bir seneden fazla bir süredir bada 2 gelecek. :zuhaha: Hani nerde bu bada 2? :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz ve oguzaydin

Üst Alt