Narutodth
Üye
Millet aynı zamanda wavelerini de satıyor?
N8 den azdır eminim

Millet aynı zamanda wavelerini de satıyor?

N8 den azdır eminim![]()
N8 wave'in on katı sattığı için normaldir.![]()
Yaşına göre konuş tartışma çıkarttırma bana. Yaşını önceden görsem sana cevap bile yazmazdım. 2 gram bilginle benden çok şey bilemezsin laflarına da dikkat et akıllı ol burası forum.
N8 wave'in on katı sattığı için normaldir.![]()
kullanmayan yorum yapmasın kardeşim başkalarından duyup n8 nokianın yüz karasıydı demeyin. gayet de süper bir cihaz.kardeşim birşeyi düzeltmek istiyorum yaşa bakarak davranmak çok yanlış..ama insanları küçülterek bir yere varamazsın...tartışmaya son vermeliyiz...rica ediyorum...
----------Eklendi @ 00:45:39 ---------- Yazıldı @ 00:41:47 ----------
n8 nokia'nın yüz karasıydı hocam herkes satmaya başladı zaten..sırf batarya uzun gitsin diye işlemciyi 680 mhz'ye düşürdü yani s8500 wave'den bile düşük bir işlemciye sahip olduğu halde wave'nin satış fiyatının çok üzerinde satıldı..bunda hemfikir olmalıyız..kamera konusunu hiç açmiyim bile hocam benim s8500 wave ile nerdeyse aynı çekimlere sahip...
kullanmayan yorum yapmasın kardeşim başkalarından duyup n8 nokianın yüz karasıydı demeyin. gayet de süper bir cihaz.
kullanmadığımı nerden çıkardın bilmiyorum ama alttan alıcam bu sözlerini.senin için güzel cihaz olabilir.aslında olay sadece beklentiye dayalı sen n8'i sevdin çünkü beklentilerin azdı ve senin beklentilerini karşılıyodu ama bizimkini karşılayamadı yetersiz kaldı..n8 sadece hayal kırıklığıydı bu söz yeterli...
Önceki mesajlardan neyin ne olduğu görülüyor. Bada öldü symbian hala devam ediyor.![]()

Önceki mesajlardan neyin ne olduğu görülüyor. Bada öldü symbian hala devam ediyor.![]()
Dostum kendin söylüyosun burası forum terbiyesizliğe gerek yok bada 2.0 yeni bir sistem olmasına rağmen incelersen hantal belleden daha güzel olduğunu grüceksin tasarruftan bahsetmişsin bizim öyle bi sıkıntımız yok 1500 mah pilimiz var sizinki 900lerde sürünüyor yani tasarruf modu sizler için yapılmışYaşına göre konuş tartışma çıkarttırma bana. Yaşını önceden görsem sana cevap bile yazmazdım. 2 gram bilginle benden çok şey bilemezsin laflarına da dikkat et akıllı ol burası forum.
N8 Güncellense nolur n8 ile çok süper kavgaya girilir başkada bişey yapılmaz zaten 680 mhz yapmaya izin vermezTartışılacak birşey yok, geçen sene wave ile n8'e çamur atılırdı ama ne oldu? N8 sahipleri hala güncelleme desteği görüyor, badacılar hala 2.0'ı bekliyor. Dağıtılmış, güncelleniyomuş falan geçeceksiniz bunları. Samsung zaten tizen'i geliştirmeye başlayarak bada'yı resmen bıraktığını gösterdi.

birazdan damlargörünen köy kılavuz istemez gençler siz burada ne kadar bağırsanızda çağırsanızda samsung bada'yı bıraktı, tizene başladı. nokia hala symbianı bir güzel destekliyor. uygulama oyun herşeyde daha üstün 680 mhzle ne waveler rezil ettik. sizinki anca boş laf.tam bir sene önce bada 2.0 dağıtılmaya başlandı deniyordu hala dağıtılımaya başlanma aşamasında.
![]()
s8500 wave ile kamera çekimi nerdeyse aynı ama piksele gelince biri 12 biri 5 bu zaten samsungun farkını koyuyor ortaya ve samsung elini bada'dan kesmedi sizin hayal ürününüz sadece bunlar..madem nokia symbiandan vazgeçmedi desteğini kesmedi. ozaman neden n9'da symbian kullanmadı da neden meego kullandı merak ettim şimdi
artık nokia bile kabullenmeye başladı symbian'dan bi halt olmayacağını
n8'miş güldürmeyin beni lütfen bari kıyaslama yapıcağın telefon bu olmasın be kardeşim...uydurma bir s800 jet bile 800 mhz
görünen köy kılavuz istemez gençler siz burada ne kadar bağırsanızda çağırsanızda samsung bada'yı bıraktı, tizene başladı. nokia hala symbianı bir güzel destekliyor. uygulama oyun herşeyde daha üstün 680 mhzle ne waveler rezil ettik. sizinki anca boş laf.tam bir sene önce bada 2.0 dağıtılmaya başlandı deniyordu hala dağıtılımaya başlanma aşamasında.
![]()
bence 603 sonuçta desteği hala devam ediyor şu an en iyi f/p oranına sahip telefon sonra bayağı hızlı ki şu an beta belle cfw kullanmama rağmen belle böyle iyiyse onların kini düşünemiyorum açıkcası çünkü işlemci 1 ghz sonra ram 512 ki onlara özel oyunlar çıkmaya başladı 1gb lik filan ve gpu sı şu an tek başına yani işlemci desteği olmadan 1080p kodlama ve çözme becerisine sahip ki çok güçlü bir gpu dur isteyen bakabilir broadcom bcm2763 diye bir model yani sonuç olarak nokia 603 derim ben

1_ asla ve asla bu kamera karşılaştırmasını başka forumlarda yapma millet bir yeri ile güler ki hocamda wave 2 var nasıl çektiğini kendim biliyorum
2_ nokia meego kullanan bir telefon sözü vermişti ve bunun N serisindende olacağı belliydi ki o özelliklerle n7 olmayacağına göre n9 oldu
3_bu işlemci tartışmaları biz 1.5 seneden fazladır yapıyoruz sizden çok bilgili badacılarla da konuştuk bu konuları boşuna hala 680mhz lik işlemci demeyin nasıl oluyorda asphalt 5 i wave2 den akıcı oynatıyor benim n8 bunu açıkla he sen gpu nedir bilmezsin onu araştır bakmışken broadcom bdm2727 ye de bak