ßadanın geleceği symbiandan daha parlak buna emin olabilirsiniz daha yeni sistem olmasına rağmen çok rağbet gördü ve symbian gibi hantal bi işletim sistemi deil symbian yılların işletim sistemi ama elle tutulur bi başarısı yok

Belle nin dengi bada 2.0 dır 2.0 ile belleyi karşılaştırınca 2.0 ın açık ara önde olduğu yine görülebilir ben sadece işletim sistemine değindim diğer özelliklerinede değinirsem daha yüksek çözünürlükte daha büyük ekran daha ince tasarım daha uzun pil ömrü flaş ve görüntülü konuşma özelliğide var ikisininde artıları var ama wave 2 daha ideal geliyor bana
Belle kötü bir sistem degil ayrıca olay sadece isletim sisteminde bitmiyor![]()
ankette koysaydın ya konuya![]()
Belle nin dengi bada 2.0 dır 2.0 ile belleyi karşılaştırınca 2.0 ın açık ara önde olduğu yine görülebilir ben sadece işletim sistemine değindim diğer özelliklerinede değinirsem daha yüksek çözünürlükte daha büyük ekran daha ince tasarım daha uzun pil ömrü flaş ve görüntülü konuşma özelliğide var ikisininde artıları var ama wave 2 daha ideal geliyor bana
Belle kötü bir sistem degil ayrıca olay sadece isletim sisteminde bitmiyor![]()
bada 2.0'ın açıkara önde olduğu falan yok. Yeni ismiyle Nokia Belle sistemi her yönden çok daha üstün şarj ömrü konusunda katılmıyorum 603'te tasarruf modu ile bitme derecesine gelen şarjı 12 saat daha kullanmaya olanak sağlıyor telefon görüşmeleri yaptığım halde. 603'teki dünyanın en parlak değeri yani 1000 nit parlaklığında clearblack ekranın daha iyi görüntü verdiğini herkes biliyor zatenBelle nin dengi bada 2.0 dır 2.0 ile belleyi karşılaştırınca 2.0 ın açık ara önde olduğu yine görülebilir ben sadece işletim sistemine değindim diğer özelliklerinede değinirsem daha yüksek çözünürlükte daha büyük ekran daha ince tasarım daha uzun pil ömrü flaş ve görüntülü konuşma özelliğide var ikisininde artıları var ama wave 2 daha ideal geliyor bana
Daha ince mi bilemem ama 603 daha ince gözüküyor, çünkü kenarları ince sadece ortaya doğru kalınlaşıyor. Oyun/Uygulamada da kesinlikle yarışamaz. Wave II'de ön kamera olması güzel ama işine yarıyorsa. Şahsen önceki telefonum Monte'mde hiç görüntülü görüşmedim kimseyle o kadar 5800'ı olan arkadaşım olmasına rağmen. 603'te de nfc ve usb on the go gibi çok sağlam iki özellik var Ayrıca flash player seviyesi de üst düzeylerde Bada 2.0 ile flash gelir mi orası da muamma. Bi arada Bada 2.0 yalnızca Wave 3'e özel diye haberler çıkmştı işin aslını bilemem artık. Ama gerçek şu ki Samsung Bada'ya gereken ilgiyi göstermiyor.bada 2.0'ın açıkara önde olduğu falan yok. Yeni ismiyle Nokia Belle sistemi her yönden çok daha üstün şarj ömrü konusunda katılmıyorum 603'te tasarruf modu ile bitme derecesine gelen şarjı 12 saat daha kullanmaya olanak sağlıyor telefon görüşmeleri yaptığım halde. 603'teki dünyanın en parlak değeri yani 1000 nit parlaklığında clearblack ekranın daha iyi görüntü verdiğini herkes biliyor zatenDaha ince mi bilemem ama 603 daha ince gözüküyor, çünkü kenarları ince sadece ortaya doğru kalınlaşıyor. Oyun/Uygulamada da kesinlikle yarışamaz. Wave II'de ön kamera olması güzel ama işine yarıyorsa. Şahsen önceki telefonum Monte'mde hiç görüntülü görüşmedim kimseyle o kadar 5800'ı olan arkadaşım olmasına rağmen. 603'te de nfc ve usb on the go gibi çok sağlam iki özellik var Ayrıca flash player seviyesi de üst düzeylerde Bada 2.0 ile flash gelir mi orası da muamma. Bi arada Bada 2.0 yalnızca Wave 3'e özel diye haberler çıkmştı işin aslını bilemem artık. Ama gerçek şu ki Samsung Bada'ya gereken ilgiyi göstermiyor.
İlerde herkes 3g'li konuşmak yapacak demişsin de 4 sene oldu nerdeyse kimsenin görüştüğü yok ilerisi falan yok yani bu işin. Bada bu hızla ilerlemeye devam ederse Nokia Belle'i geçtim Blackberry OS'un bile gerisinde kalır. Onun dışındaki dediklerin hayal mahsulu zaten ekran görüntüsünü çözünürlükten ibaret sanan biriyle bu konuları tartışamam. Biraz daha araştır öğren sonra daha kolay konuşabiliriz bu konuları, zaten 603'ün genel olarak daha iyi olduğunu baya bi çoğunluk yazmış benim bişeyler kanıtlama çabam yok o yüzden iyi forumlar...Bada çok yeni bir işletim sistemi. Kısa bir süre zarfı içinde köklü işletim sistemlerini geçmesini beklemek bence mantık dışı. Bada 2.0 ile wave ve wave 2 ye birçok özellik yenilik gelicek uygulama sayısı arttırılacak ve ayrıca bada 2.0 sadece wave 3 e özgü birşey değil. Wave ve wave 2 de nfc desteğide gelicek bada 2.0 da. Arayüz olarakta bada 2.0 gayet önde diye biliriz. Arkadaşlarında dediği gibi badanın geleceği çok daha parlak ama symbian ın ne olacağı hiç belli değil. Birde demişsiniz ön kamerayı hiç kullanmadım diye. Kullanan kullanır arkadaşım ilerde herkez 3g li görüşme yapacak sonra öylece ortada kalmayın. Wave'in kamerası 603 ten çok daha güzel çekimler yapıyor. Ekran kalitesine gelirsek 360x640 a karşı 480x800 gayet öndedir ekran boyutlarınada değinirsek wave' in 3.7 inçlik ekran yapısı daha ilerde.1000 nit parlaklık demişsiniz ama ekran çözünürlüğü kötü olan bi telefonda 1000 nit parlaklık olsa neye yarar? Tasarım konusuna gelirsek wave in 603 ten daha başarılı bir tasarıma sahip olduğu söylenebilir. Malzeme kalitesi konusunda da wave çok daha üstün.
Bada çok yeni bir işletim sistemi. Kısa bir süre zarfı içinde köklü işletim sistemlerini geçmesini beklemek bence mantık dışı. Bada 2.0 ile wave ve wave 2 ye birçok özellik yenilik gelicek uygulama sayısı arttırılacak ve ayrıca bada 2.0 sadece wave 3 e özgü birşey değil. Wave ve wave 2 de nfc desteğide gelicek bada 2.0 da. Arayüz olarakta bada 2.0 gayet önde diye biliriz. Arkadaşlarında dediği gibi badanın geleceği çok daha parlak ama symbian ın ne olacağı hiç belli değil. Birde demişsiniz ön kamerayı hiç kullanmadım diye. Kullanan kullanır arkadaşım ilerde herkez 3g li görüşme yapacak sonra öylece ortada kalmayın. Wave'in kamerası 603 ten çok daha güzel çekimler yapıyor. Ekran kalitesine gelirsek 360x640 a karşı 480x800 gayet öndedir ekran boyutlarınada değinirsek wave' in 3.7 inçlik ekran yapısı daha ilerde.1000 nit parlaklık demişsiniz ama ekran çözünürlüğü kötü olan bi telefonda 1000 nit parlaklık olsa neye yarar? Tasarım konusuna gelirsek wave in 603 ten daha başarılı bir tasarıma sahip olduğu söylenebilir. Malzeme kalitesi konusunda da wave çok daha üstün.
İlerde herkes 3g'li konuşmak yapacak demişsin de 4 sene oldu nerdeyse kimsenin görüştüğü yok ilerisi falan yok yani bu işin. Bada bu hızla ilerlemeye devam ederse Nokia Belle'i geçtim Blackberry OS'un bile gerisinde kalır. Onun dışındaki dediklerin hayal mahsulu zaten ekran görüntüsünü çözünürlükten ibaret sanan biriyle bu konuları tartışamam. Biraz daha araştır öğren sonra daha kolay konuşabiliriz bu konuları, zaten 603'ün genel olarak daha iyi olduğunu baya bi çoğunluk yazmış benim bişeyler kanıtlama çabam yok o yüzden iyi forumlar...
tamam kardeşim bu konuda seninle hem fikiriz fakat işi öneri aşamasından tartışma aşamasına getirmeyelim rica ediyorum..herkesin düşünceleri farklı olabilir..ama dediklerine hak veriyorum...

Tartışılacak birşey yok, geçen sene wave ile n8'e çamur atılırdı ama ne oldu? N8 sahipleri hala güncelleme desteği görüyor, badacılar hala 2.0'ı bekliyor. Dağıtılmış, güncelleniyomuş falan geçeceksiniz bunları. Samsung zaten tizen'i geliştirmeye başlayarak bada'yı resmen bıraktığını gösterdi.
N8 e güncelleme geleceği zaten belliydi buna birşey diyemem. Ama millet N8 ini satıyor?