Ben sadece gülüyorum artık bilgisizlik kötü bişey değil ama bilgisi olmayanın fikri de olmasın be arkadaş2011'i baştan yaşıyor gibiyim Allah'ım sana geliyorum!
----------Eklendi @ 19:59:57 ---------- Yazıldı @ 19:58:37 ----------
komedi gibi aga hala konuşuyorlar hiç bişey bilmeden.

Asla bitmeeeezzzzzzzzz sitenin adı maxitartışma olmalıben bu siteye girdiğinden beri tartışmalar bitmedi.
Bitecek gibi de görünmüyor![]()

Ben sadece gülüyorum artık bilgisizlik kötü bişey değil ama bilgisi olmayanın fikri de olmasın be arkadaş
----------Eklendi @ 20:04:25 ---------- Yazıldı @ 20:04:04 ----------
Asla bitmeeeezzzzzzzzz sitenin adı maxitarttışma olmalı![]()

ve kamera karşılaştırmasına gelince bu videoyu izle ve sus kardeşim olurmu1_ asla ve asla bu kamera karşılaştırmasını başka forumlarda yapma millet bir yeri ile güler ki hocamda wave 2 var nasıl çektiğini kendim biliyorum
2_ nokia meego kullanan bir telefon sözü vermişti ve bunun N serisindende olacağı belliydi ki o özelliklerle n7 olmayacağına göre n9 oldu
3_bu işlemci tartışmaları biz 1.5 seneden fazladır yapıyoruz sizden çok bilgili badacılarla da konuştuk bu konuları boşuna hala 680mhz lik işlemci demeyin nasıl oluyorda asphalt 5 i wave2 den akıcı oynatıyor benim n8 bunu açıkla he sen gpu nedir bilmezsin onu araştır bakmışken broadcom bdm2727 ye de bak

Aynen kaç kere bidaha yazmam artık nasılsa kazanan belli diyorum ama maxicepin sihri işte yazdırıyolar illa
Hacı başta keşke yazmasaydım diyorumda baktım adamlar gelişigüzel sallıyor dayanamadım.![]()

Aynen kaç kere bidaha yazmam artık nasılsa kazanan belli diyorum ama maxicepin sihri işte yazdırıyolar illa![]()
Hacı başta keşke yazmasaydım diyorumda baktım adamlar gelişigüzel sallıyor dayanamadım.![]()
arkadaşım lütfen ama wave 723ün 1ghz işlemcisi vargüzel kardeşim boş boş konuşma 680 mhz ile sen anca wave 723'ü ezebilirsins8500 wave ile kamera çekimi nerdeyse aynı ama piksele gelince biri 12 biri 5 bu zaten samsungun farkını koyuyor ortaya ve samsung elini bada'dan kesmedi sizin hayal ürününüz sadece bunlar..madem nokia symbiandan vazgeçmedi desteğini kesmedi. ozaman neden n9'da symbian kullanmadı da neden meego kullandı merak ettim şimdi
artık nokia bile kabullenmeye başladı symbian'dan bi halt olmayacağını
n8'miş güldürmeyin beni lütfen bari kıyaslama yapıcağın telefon bu olmasın be kardeşim...uydurma bir s800 jet bile 800 mhz
----------Eklendi @ 19:53:55 ---------- Yazıldı @ 19:51:54 ----------
​görüşün için teşekkürler...
Pek anlamadım demek istediğini hayırdır ???Bütün yorumları okudum. İyiki The Dark Knight yorum yazdığında o zaman ben yokmuşum. Mazallah Allah şirretliğimden korusun.
arkadaşım lütfen ama wave 723ün 1ghz işlemcisi varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ya tartışma çıkmasın demişin ama hala kamera için al izle diyorsun ben N8 in arkasını çevirip bakıyorum "carl zeiss tessar 2.8/28" yazıyor bak mp yi yazmıyorum bile ama wave de ne yazıyor ve ya wave 2 de ya onları geçtim amiral gemisi sgs2 de ne yazıyor he yoksa amiral gemisi ortayı pembe mi çekiyor bak bu saçmalığı başka yerde yazma millet söver bile sana sen bunu xperia s için yazsan tamam derim(ki onunda sample fotolar çıkmış noise fazla ama gelişirtirilir illaki) ama wave serisi için bunu deme
Dostum sen n8 ile anca ceviz kırarsın wave ezmeyi bırakkk
----------Eklendi @ 00:50:57 ---------- Yazıldı @ 00:47:59 ----------
Başından şöyle bi güzel okursan kimin gelişigüzel salladığını çok rahat görüceksin adamlar sadece wave 3 e bada 2 var diolar ve burda gelmişler bilgisizlik kötü bişey diolar badanın hangi telefonlara gelceğini bilmeyen karacahiller..!
Başından şöyle bi güzel okursan kimin gelişigüzel salladığını çok rahat görüceksin adamlar sadece wave 3 e bada 2 var diolar ve burda gelmişler bilgisizlik kötü bişey diolar badanın hangi telefonlara gelceğini bilmeyen karacahiller..!
millet uzaya mı çıktı bizim niye haberimiz yok bundan hem uzanamadığım ciğer olduğunu nerden biliyorsun istersen bir ara imzama bak okey şu an üç sistemide kullanıyorum neyin ne oldğunu çok iyi biliyorum misal lg 2x in 1080 video açarken galaxy tab 10.1 in nasıl tıkandığını ki tegra 2 en son hatırladığım kadarıyla sgs2 yi de eziyordu eee niye mundar deme ihtiyacı duyayım ki bak o işler videoyla olmaz saniyede kaç mb görüntü geçiyor ve ya n8 de ki 4 dk lık videoyla wave 2 deki 4dk lık video kaç mb bit rate ler kaç 13bin küsürleri görebilirain N8 de wave de ne kadar?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradaki karşılaştırmayı incele derim![]()
Ben link vericektim 
wawe 2 nin kamerası n8 den iyi mi? bi yaşıma daha girdim![]()
Beyler. Wave I ve Wave II yi karşılaştırınca ne çıktı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradaki karşılaştırmayı incele derim![]()
Hani nerde bu bada 2? 
Bir seneden fazla bir süredir bada 2 gelecek.Hani nerde bu bada 2?
![]()