nokia 603 mü? yoksa s8530 wave II mi?

Sponsorlu Bağlantılar

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 mü? yoksa s8530 wave II mi?
Merhaba arkadaşlar.. siz değerli maxicep üyelerinin yorumlarını ve oylarını almak istedim...nokia 603 mü yoksa s8530 wave II mi...ben oyumu s8530 wave II'den yana kullanıyorum...Buyrun :)

Not:görüşlerinizi merak ettiğim için açtım konuyu cihazlarla uzaktan yakından ilişkim yok ikisinide almam :)

Lenneth

Üye
wave 2

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
603

thegame123

Üye
kesinlikle androidli bir cihaz tercih etmelisiniz. gerek belle gerekse bada androide yaklaşamaz.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Wave 2 galaxy s ile ekran hariç aynı donanıma sahip.
nokia alırsan nokia güncellemelerini takip edersin.
wave alırsan android çalışmaları başlamış bile.(unofficial)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603 DİYORUM. NFC, Usb on the go, 128 mb'lık son model ekran kartı, 1000 nit parlaklığında clearblack teknolojili ekran, Oyun/Uygulamada ezici üstünlük. Wave II'de mimarisi daha yeni bir işlemci, ön kamera ve arka kamerada autofocus/flash bulunması avantaj, 0.2 inch fazladan ekranı var o ekrana göre de tabiki daha fazla çözünürlüğü var. İyi ki telefon alıcağım sırada Wave II pahalanmış da Nokia 603 de o an hızır gibi yetişti de aldım hemen. 600 projesini iptal edip 603 projesi çıkardılar ve alel acele sürmüşlerdi piyasaya nolduğunu anlamamıştım ama aldım kurtuldum akıllı-telefon derdinden.

• Beğen
Tepkiler: Dimi3
Narutodth

Narutodth

Üye
Wave 2 derim çünkü ekranı çok daha sağlam kolay kolay çizemezsiniz ayrıca wave 2 ye android yükleyebilenlerde var.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Wave 2 derim çünkü ekran sağlamlığı daha üst düzey kolay kolay çizemezsiniz ayrıca wave 2 ye android yükleyebilenlerde var.
Wave 2'ye adamakıllı android falan yüklenmio yüklendiğinde şarj edilemio bluetooth ve gsm hatları çalışmıyor. Kısacası ona yüklenio denemez :oke:

• Beğen
Navy Blue

Navy Blue

Üye
wawe 2 ile samsungu kıyaslamanız için öncelikle ikisininde aynı fiyatda olması gerek.
Nokia 603 560 - 620 lirası arasında satılırken wawe 2 ise 720 -760 lira civarında satılıyor ve donanım olarak 603'ün artıları var.
Bazı arkadaşlar ekrandan bahsetmiş ama bilmeden mahsetmiş...
603'ün ekranıda kolay kolay çizilmez çünkü wawe 2 ile aynı teknolojiyi yani gorilla glass 1'i kullanıyor ayrıca artısıda var 603 clear black teknolojisine sahip...
Bitmedi işletim sistemi olarakta 603 daha önde çünkü wawe 2 sahipleri kaç aydır güncelleme beklemekte 603 ise en yeni ve en hızlı symbian ile satılmakta...
Düşünün bada platformuna angry birds oyunu bile yeni yeni gelirken symbian kullanıcıları bu oyunu 1 yıldır telefonlarında oynuyor...
Diğer özelliklere gelirsek nokianın kamerası çok çok başarılı görmek isteyen youtube'de kıyaslayabilir...

İkiside iyi telefon ama fiyata bakarsak 603 o fiyata daha fazlasını veriyor...

samsung wawe 2'nin en düşük fiyatı 717.86 TL

Nokia 603'ün en düşük fiyatı ise 567.80 TL

Ayrıntılı kıyaslama isterseniz onuda yapayım

• Beğen
Tepkiler: Dimi3
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Badadan uzak dur 603 tabiki.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
futbol123

futbol123

Üye
ikiside iyi telefon..

TheCower

TheCower

Üye
Ya ikisi de güzel, ama bi yanları eksik. Çok zor bir seçim. Ben ikisini de tercih etmem. Allah kimseyi böyle bir ikilemde bırakmasın.

• Beğen
mstf_l

mstf_l

Üye
dark knigth ve benim obur konudaki acıklamalarım anlatıyor sebebi

Ben de 603 diyorum

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz ve Silinen Üye 737108
Narutodth

Narutodth

Üye
Ben 701 de gorilla glass var ama 603 te yok diye biliyorum bi link falan atarmısınız.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim developmentler uğraşıyo stabil badadroid çıkacağına eminim.
Wave 2'ye adamakıllı android falan yüklenmio yüklendiğinde şarj edilemio bluetooth ve gsm hatları çalışmıyor. Kısacası ona yüklenio denemez :oke:

----------Eklendi @ 01:23:31 ---------- Yazıldı @ 01:22:14 ----------

kakrdeşim bende 603 fiyatına wave II buldum o sorun değil..
wawe 2 ile samsungu kıyaslamanız için öncelikle ikisininde aynı fiyatda olması gerek.
Nokia 603 560 - 620 lirası arasında satılırken wawe 2 ise 720 -760 lira civarında satılıyor ve donanım olarak 603'ün artıları var.
Bazı arkadaşlar ekrandan bahsetmiş ama bilmeden mahsetmiş...
603'ün ekranıda kolay kolay çizilmez çünkü wawe 2 ile aynı teknolojiyi yani gorilla glass 1'i kullanıyor ayrıca artısıda var 603 clear black teknolojisine sahip...
Bitmedi işletim sistemi olarakta 603 daha önde çünkü wawe 2 sahipleri kaç aydır güncelleme beklemekte 603 ise en yeni ve en hızlı symbian ile satılmakta...
Düşünün bada platformuna angry birds oyunu bile yeni yeni gelirken symbian kullanıcıları bu oyunu 1 yıldır telefonlarında oynuyor...
Diğer özelliklere gelirsek nokianın kamerası çok çok başarılı görmek isteyen youtube'de kıyaslayabilir...

İkiside iyi telefon ama fiyata bakarsak 603 o fiyata daha fazlasını veriyor...

samsung wawe 2'nin en düşük fiyatı 717.86 TL

Nokia 603'ün en düşük fiyatı ise 567.80 TL

Ayrıntılı kıyaslama isterseniz onuda yapayım

----------Eklendi @ 01:24:36 ---------- Yazıldı @ 01:23:31 ----------

amin hocam :)
Ya ikisi de güzel, ama bi yanları eksik. Çok zor bir seçim. Ben ikisini de tercih etmem. Allah kimseyi böyle bir ikilemde bırakmasın.

Türe

Türe

Üye

evef bu dogru sadece ekran karti driver sorunu cozuldu ve bu optimizenin stabillesmesi icin ugrasilmakta yani su an stabil degil . Lakin stabillesse bile gsm cekmiyir yine de . Yani android yuklerseniz telefonu medya cihazi olarak kullanirsiniz . Ben eski wave 2 kullanicisiyim memnundum cihazdan cok sagladim gerek ekrani gerek malzeme kalitesi olarak . Tek skintisi oyun ve uygulama . eger bunlar benim icin sorun degil diyorsan wave 2 yi tavsiye ediyorum . Yok ben oyuna doymak istiyorum diyorsan oyun ve uygulamada daha zengin icerige sahip 603 u tavsiye ediyorum . Lakin ideos x5 e de bakabilirsin .

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese değerli görüşleri için teşekkür ederim..fakat hala wave II'de ısrar etmekteyim..birkaç arkadaşımız oyun uygulama ve işletim sistemi hakkında eksikleri olduğunu yazmış..şunu söylemeliyiz bada kullanıcıları olarak...bada 1.2 sürümü kundaktaki bebek gibiydi ağlamaktan başka bişey yapmadı.ama bada 2.0 kundaktaki bebeklik dönemini bitirip çocukluk evresine girmek üzere..tüm developmentler büyük patlama için hazırlıkta final sürümü yayınlandığı gün oyun ve uygulama bolluğu hat safhada olacaktır..

Türe

Türe

Üye
Arkadaşlar herkese değerli görüşleri için teşekkür ederim..fakat hala wave II'de ısrar etmekteyim..birkaç arkadaşımız oyun uygulama ve işletim sistemi hakkında eksikleri olduğunu yazmış..şunu söylemeliyiz bada kullanıcıları olarak...bada 1.2 sürümü kundaktaki bebek gibiydi ağlamaktan başka bişey yapmadı.ama bada 2.0 kundaktaki bebeklik dönemini bitirip çocukluk evresine girmek üzere..tüm developmentler büyük patlama için hazırlıkta final sürümü yayınlandığı gün oyun ve uygulama bolluğu hat safhada olacaktır..

ki yayinlanmaya basladi zaten bada 2

• Beğen
galata7788

galata7788

Üye
oyum 603'ten yana

• Beğen

Üst Alt