sizlerde mi sorun var anlamadım..canım kardeşim s8500 wave ile n8 kamerası karşılaştırılmış bir kaç sayfa geriye git ve sus olurmu..ben daha iyi demedim yorumları oku..tekrar tartışma ortamı yaratma...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Saçmalama derim bence linte ben seçilmiş ürünler arasında WaveII yi göremedim tarafsız dünyanın en iyi firması Chip tarafından yanınlanmış
sizlerde mi sorun var anlamadım..canım kardeşim s8500 wave ile n8 kamerası karşılaştırılmış bir kaç sayfa geriye git ve sus olurmu..ben daha iyi demedim yorumları oku..tekrar tartışma ortamı yaratma...
Saçmalama derim bence linte ben seçilmiş ürünler arasında WaveII yi göremedim tarafsız dünyanın en iyi firması Chip tarafından yanınlanmış
Açıkçası Symbian hernekadar kötü ünvana sahip olsa da Bada'dan daha başarılı bir işletim sistemi..
Evet öyle zaten bu yüzden sistemimizin adı Symbian ile fazla alakası kalmayan Nokia Belle.Açıkçası Symbian hernekadar kötü ünvana sahip olsa da Bada'dan daha başarılı bir işletim sistemi..

android yokken ne kullanıyordunuz acaba Nokia kral

Tufek yokken kilic vardi, kilic kral![]()
:symbian'ı bu hâle getirenler fandroidler. Ben de Android kullanıyorum ama Symbian'a saygım var, haksız yere kötülemiyorum.

Furkan adamsın adam.![]()
wawe 2 ile samsungu kıyaslamanız için öncelikle ikisininde aynı fiyatda olması gerek.
Nokia 603 560 - 620 lirası arasında satılırken wawe 2 ise 720 -760 lira civarında satılıyor ve donanım olarak 603'ün artıları var.
Bazı arkadaşlar ekrandan bahsetmiş ama bilmeden mahsetmiş...
603'ün ekranıda kolay kolay çizilmez çünkü wawe 2 ile aynı teknolojiyi yani gorilla glass 1'i kullanıyor ayrıca artısıda var 603 clear black teknolojisine sahip...
Bitmedi işletim sistemi olarakta 603 daha önde çünkü wawe 2 sahipleri kaç aydır güncelleme beklemekte 603 ise en yeni ve en hızlı symbian ile satılmakta...
Düşünün bada platformuna angry birds oyunu bile yeni yeni gelirken symbian kullanıcıları bu oyunu 1 yıldır telefonlarında oynuyor...
Diğer özelliklere gelirsek nokianın kamerası çok çok başarılı görmek isteyen youtube'de kıyaslayabilir...
İkiside iyi telefon ama fiyata bakarsak 603 o fiyata daha fazlasını veriyor...
samsung wawe 2'nin en düşük fiyatı 717.86 TL
Nokia 603'ün en düşük fiyatı ise 567.80 TL
Ayrıntılı kıyaslama isterseniz onuda yapayım
Fazla dil dökmeye gerek yok arkadaşlar aşağıda ben gerekli açıklamayı yapmıştım...
Kamera konusuna gelirsek kamerasıyla film, dizi çekilmiş hatta kısa belgesel bile çekilmiş olan N8 hala en iyi kameraya sahip telefon...
Yakında bu değişecektir Nokia bu konuda sessiz kalmamalı ve daha iyi kameraya sahip bir telefon üretmeli...
hayret ediyorum. Bırak isteyen istediğini kullansın. Memnun olmasa bırakırdı di mi!
herkese düşüncesinden dolayı saygı duyuyorum..ben samsung htc apple yokken tam bir nokia hastasıydım..yine kötülemiyorum nokia'yı fakat istatistiklere göre ekonomik açıdan her yıl biraz daha geriliyor..nokia adam gibi cihaz yapsın almasam adam değilim
Yook bu tür konular illa yüzü bulur![]()