Nokia 603 mu samsung ace mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samayli

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 mu samsung ace mı ?
Ya beyler çok konu oldu ama bugün teli alıyordum son anda diğer mağazalardaki adamlar samsung ace diye tutturdu sadece android diye hangisi daha iyidir bi yardımcı olun

codblackops2

codblackops2

Üye
hiçbirini dinleme ..

kesinlikle 603 :oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
603 kesinlikle

incitemfm

incitemfm

Üye
ortam cocuguysan ace

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kesinlikle 603

codblackops2

codblackops2

Üye
neden dersen ace^de 320x480 çözünürlükte ne film izlersin(kaliteli) ne oyun oynayabilirsin ne androidin nimetlerinden faydalanabilirsin..
603'te 720 p HD video çekimi var bu da 720 p filmleri oynatır demektir ..hd oyun desen var...

uygulama olarak symbianı kötülüyorlar fakat bana göre gayet yeterli.
ama oyun konusunda eksiklikler var kabul etmek lazım

CasuS_87

CasuS_87

Üye
603 ;)

15097

15097

Üye
603 :ok2:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
oyun olarak belle androide zengin olmayabilir ama galaxy ace ile 603ün oynadığı hepi topu 20 hd oyunu oynayamazsın.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
millet calinti iphone tasarimi diye bakmiyo ama. ben s3 u masaya.koydummu gelen gecen bakiyo

köy yerinde Elimde 603 varken bana da millet bakıyor :ehe sen bir de aynı masaya lumia 900u koy test et bakalım hangisi daha çok dikkat çekiyor.

Polymath

Polymath

Üye
ikiside değil. Az daha sabret parani biriktir biraz daha 150 tl kadar. Git sony neo v yada galaxy w al. Bunlardan ikisi alırsan pişmanlık duyacağin birşey olmaz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
s3 ü bilemem de bir cafeye sözlümle oturduğumda bir mavi ve bir pembe N9 un 17 kişiyi masaya getirdiğini bilirim :ehe

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Tasarımdan bahsediyosanız Galaxy Nexus kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt