nokia 603 mesaj atma sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 mesaj atma sorunu..
Merhaba arkadaşlar. 603 model telefonumla mesaj attığımda her mesaj değil ama çoğunlukla böyle oluyor mesajı 3 dakika sonrasına erteliyo kendi kendine bazen 3 dakika geçince de atmıyo mesajı anlayan bir arkadaş yardım ederse sevinirim..

leqo35

leqo35

Üye
büyük ihtimal office güncellmesini yüklemişsindir.bendede aynı sorun olmuştu office güncellemsini yüklemiştim sonra fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi problem yok istersen öle bi dene

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya fabrika ayarlarına dönünc

- - - Eklendi - - -

hadi ya evet güncelledim fabrika ayarlarına dönünce youtube foto düzenleyici sosyal ağlar gibi telefonun orjinal programları silinir mi?

leqo35

leqo35

Üye
silinmez hard formatta gider ;)

- - - Eklendi - - -

veri sil ve geri yükle yap hafıza kartını da yedekle onuda biçimlendir sorun kalmaz office güncellmesi gelincede yükleme

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah paşam sağol ;) hemen düzeltiyorum öyleyse

leqo35

leqo35

Üye
önemli değil kardeşim her zaman :)

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
ustam seni bulmuşken bi soru daha sorayım bu wifi bağlantısının %70'ten az çekince sürekli kopmasına bir çare bulabildin mi?

leqo35

leqo35

Üye
wifi menü yü aç ayarlardan güç tasarufu var onu kapat kopmaz. ama şarj fazla yiyebilir

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
yesin ya normalde de gidiyo nasıl olsa ama ben onu denemiştim bir kez olmamıştı bakalım fabrika ayarından sonra olur belki :)

leqo35

leqo35

Üye
walla bende çok nadiren oluyor kopma sen bi fabrika ayarlarına al sonra bakalım olmadı en son çare flash atarız tertemiz olur ;)

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
olmadı kardeşim ya yine kopuyo saniyesinde hem de öyle böyle değil [email protected] facede arat ekle beni sana zahmet atalım su flashı ben hiç anlamam o işlerden :)

leqo35

leqo35

Üye
tamam kardeşim yarın yapalım

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
olur eyvallah yarın görüşürüz madem ;)

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
yardımların ve emeğin için çok teşekkür ederim kardeşim telefon gayet iyi oldu :)

• Beğen
Tepkiler: leqo35
leqo35

leqo35

Üye
ne demek kardeşim her zaman :)güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: clawiss

chartall

Üye
Kardeşim mesaj sorununu anlıyorm büyük ihtimal microsoft apps falan yükledin güncellemelerden daha 2-3 hafta öncesine kadar bende yaşadım aynı sorunu tek çare flash ... Boşuna vakit kaybetmemeni tavsiye ederim ... :(

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim mesaj sorununu anlıyorm büyük ihtimal microsoft apps falan yükledin güncellemelerden daha 2-3 hafta öncesine kadar bende yaşadım aynı sorunu tek çare flash ... Boşuna vakit kaybetmemeni tavsiye ederim ... :(

hallettim kardeşim eyvallah :)

sinanben

Üye
nasıl hallettin

mining-

Üye
flash atmış.üstteki mesajlarda yazıyor;)

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
flash atmış.üstteki mesajlarda yazıyor;)

hayır leqo35'in önerisiyle fabrika ayarlarına döndüm sorun çözüldü dikkatlice okursan flashı wifi sorunum için attım kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt