Nokia 603 m.facebook Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.Nokia603

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 m.facebook Sorunu
Arkadaşlar nokia 603 kullanıyorum. Telefonun kendi tarayıcısından m.facebook.com a giriş yaptığım zaman duvarımda 2-3 gönderi gözüküyor.esajlar bildirimler simgesi bile gözükmüyo üstte hatta yandaki çizgi şeklindeki seçebekler kısmına tıkladığım zaman sonuç alamıyorum. Bazı facebook programlarından girdiğim zaman saydıklarımı sıkıntısız yapabiliyorum. Sorun tarayıcı da mı yoksa sitede mi? Sıkıntıyı biliyosanızçözümünü paylaşırsanız sevinirim...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Arkadaşlar nokia 603 kullanıyorum. Telefonun kendi tarayıcısından m.facebook.com a giriş yaptığım zaman duvarımda 2-3 gönderi gözüküyor.esajlar bildirimler simgesi bile gözükmüyo üstte hatta yandaki çizgi şeklindeki seçebekler kısmına tıkladığım zaman sonuç alamıyorum. Bazı facebook programlarından girdiğim zaman saydıklarımı sıkıntısız yapabiliyorum. Sorun tarayıcı da mı yoksa sitede mi? Sıkıntıyı biliyosanızçözümünü paylaşırsanız sevinirim...

sorun nokiada :) :):kop:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çaya çorbaya Format at.

kingof1903

kingof1903

Üye
orjinal tarayıcı zaten yavaş, orjinalden girince otomatik touch.facebook açılıyor. tahminimce bu sitede de yavaşlık var. en iyisi opera kullanmak

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Operada yavaş ama orjinal tarayıcıdan iyi

olumsuz4575

olumsuz4575

Üye
bendede 603 war opera kullanıyorum daha hızlı m.faceyide kısa yol yaptım operaya ordan giriyorum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hem opera mini Daha az ram yer ve gizlilik verileri hafıza kartına yüklenir ama Original Web Browser'ın ki telefon hafızasına yüklenir.

kilic450

Üye
aynı konuyu ben açtım daha önce. Adam yazdıklarımı kopyala yapıştır yapmış :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt