Nokia 603 m.facebook.com bağlantı sorunu acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kilic450

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 m.facebook.com bağlantı sorunu acil yardım
Arkadaşlar nokia 603 kullanıyorum. Telefonun kendi tarayıcısından m.facebook.com a giriş yaptığım zaman duvarımda 2-3 gönderi gözüküyor. Mesajlar bildirimler simgesi bile gözükmüyo üstte hatta yandaki çizgi şeklindeki seçebekler kısmına tıkladığım zaman sonuç alamıyorum. Bazı facebook programlarından girdiğim zaman saydıklarımı sıkıntısız yapabiliyorum. Sorun tarayıcı da mı yoksa sitede mi? Sıkıntıyı biliyosanız çözümünü paylaşırsanız sevinirim...

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

terkidiyar_

Üye
evet benimde telefonum nokıa 603 ve bendede aynı sorun var . Arkadaşlar bir bilginiz varmı bu konuda ? Varsa lütfen bizimle paylaşın

backwater

backwater

Üye
bendede aynı, genel bi sorun demekki

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Evet bendede aynı genel sorun neden olduguna dair bir bilgi yok inşallah düzelir genel derken diğer telefonlar açıyormu bılmıyom ama belle lerde sorun var :(

buko59

buko59

Üye
603 kullanıcısı olarak üzgün olduğumu belirterek ne yazıkki bendede var.Kendimce çözüm yolu buldum çok rahat girebiliyorum şu anda.Ovi mağazasından Opera Mobile Web Browser indirin arkadaşlar.Kullanımı oldukça basit bir çoğunuz biliyordur zaten. Yalnız dikkat etmeniz gereken küçük bir nokta var; Opera Mini Web Browser değil Opera Mobile Web Browser'i indirin.Mini'si biraz sıkıntılı. :) Mesela ben Vodafone operatörüm ile girdiğimden programa girdiğinizde sağ alt köşede simgesine tıklayıp -> Ayarlar -> Gelişmiş -> Bağlantı -> Bir erişim noktası seçin mesela benimki Vodafone Live. :)

backwater

backwater

Üye
603 kullanıcısı olarak üzgün olduğumu belirterek ne yazıkki bendede var.Kendimce çözüm yolu buldum çok rahat girebiliyorum şu anda.Ovi mağazasından Opera Mobile Web Browser indirin arkadaşlar.Kullanımı oldukça basit bir çoğunuz biliyordur zaten. Yalnız dikkat etmeniz gereken küçük bir nokta var; Opera Mini Web Browser değil Opera Mobile Web Browser'i indirin.Mini'si biraz sıkıntılı. :) Mesela ben Vodafone operatörüm ile girdiğimden programa girdiğinizde sağ alt köşede simgesine tıklayıp -> Ayarlar -> Gelişmiş -> Bağlantı -> Bir erişim noktası seçin mesela benimki Vodafone Live. :)

opera iyide ondada az bişe aşagı inince diğer sayfayı görüntüle gibi bişe çıkıyor oysa nokianın kendi tarayıcısında aşağı indikçe o kendiliginden yüklüyor

kilic450

Üye
    Konu Sahibi
Benim bulduğum çözüm bu arkadaşlar. Ama sürüm güncel olmadığından sobbette eski fp1 klavyesi çıkıyor. Html5 desteklidir. Video izleyebilirsiniz faceden. Diğer sitelere girmeyi de sıkıntısız destekliyor. Güncel ve çalıştığı denenmiş sürümünü paylaşırsanız sevinirim http://www.maxicep.com/symbian-3-sosyal-aglar-sohbet-e-posta/pixelpipe-inc-facebook-browser-v1-00-1-symbian-3-signed-497221.html

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

beratçbn

Üye
aynı sorun bende de var arkadaşlar 603kullanıyorum bnde

i400

Üye
aynıı sorun bendede var 603 kullanıyorum bilenn yokmu yaa koca forumdaa

eses2166

Üye
aynı sorun bendede var 603 kullanıcısıyım

eren9o

Üye
aynı sorun bendede var facebook göstermiyor diğer uygulamaları ?

zaga74

Üye
Sadece 603 telefonlarda karşılaşılan bir sorun değil bende 701 var sorun aynı...
Nokia Symbian 3 son güncellemesinde Tarayıcı sürümünü NokiaBrowser 8.3.2.21 olarak güncelledi,
HTML5 desteği var ıvır zıvır var dedi ama telefonlardan en çok girilen web sitesini açmıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...