Nokia 603 - Çok Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Dostlar!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

griffin87

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 - Çok Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Dostlar!!!
Galerideki resimler,çok geç yükleniyor öncelikle.Bazen küçük resim konumundayken görüntülenen resim büyütülünce görünmüyor.Silinen resimlerin ortadan çizik şeklinde galeriden bir türlü gitmiyor,süreklikalıyor.Tabi bunlarda can sıkıyor.

Bir de telefondaki mesajlar bölümüne girdiğim zaman sim karttaki mesajlarım gözükmüyor.Sim karttaki mesajlarıma girebilmek için anca, mesajlar kısmındaki menüden "Klasörleri Gör" ardından "Sim Mesajları" şeklinde girilebiliyordu.

Bu sorunu nasıl giderebilirim,yardım edin 603
kullanıcıları?

backwater

backwater

Üye
telefonuna virüs bulaşmış olabilir kartı yedekleyip biçimlendir telefonada flash atmanı tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: griffin87

griffin87

Üye
    Konu Sahibi
telefonuna virüs bulaşmış olabilir kartı yedekleyip biçimlendir telefonada flash atmanı tavsiye ederim

Kart dediğin hafıza kartı mı oluyor,daha alalı 1 ay bile olmadı yaw nerden bulaştı ki bu virüs?

Bide soft format atmak garantiyi bozar mı acaba,bilgin var mı kardeşim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kart dediğin hafıza kartı mı oluyor,daha alalı 1 ay bile olmadı yaw nerden bulaştı ki bu virüs?

Bide soft format atmak garantiyi bozar mı acaba,bilgin var mı kardeşim

Öncelikle soft format atmanız garantiyi bozmaz.Sorunlarınıza gelince en son yüklediğiniz bir uygulama sorun yaratmış olabilir.Flash işleminden önce ovi suitle yedekleme yapıp tekrardan yükleme yapınız.

griffin87

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle soft format atmanız garantiyi bozmaz.Sorunlarınıza gelince en son yüklediğiniz bir uygulama sorun yaratmış olabilir.Flash işleminden önce ovi suitle yedekleme yapıp tekrardan yükleme yapınız.

Kardeşim bu sorunları telefonu aldığım ilk günden beri yaşıyorum ama.Özellikle sim mesajlarını mesajların ana ekranında görememek çok sinir bozucu.

Senin tavsiye ettiğin işlemi nasıl yapıcaz bu arada?Bir de soft formatı nasıl atıcam,bi de soft format atılınca telefondan neler gidicek?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
telefonu pc ye bağla suitten yazılımı tekrar yükle en basiti bu düzelir diye düşünüyorum
kırık resimlerde genelde yüklenen programlardan kaynaklı resimler olabiliyor

• Beğen
Tepkiler: griffin87
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kardeşim bu sorunları telefonu aldığım ilk günden beri yaşıyorum ama.Özellikle sim mesajlarını mesajların ana ekranında görememek çok sinir bozucu.

Senin tavsiye ettiğin işlemi nasıl yapıcaz bu arada?Bir de soft formatı nasıl atıcam,bi de soft format atılınca telefondan neler gidicek?

Arama bölümüne gelip *#7370# tuşlayın sıfırlansınmı diye sorar evet derseniz C sürücüsündeki yani telefonun ana hafızası tamamen silinir.Mutlaka ovisuite ile yedek alarak bu işlemi yapınız.Aldığınızdan beri bu tür sıkıntılar varsa tekrardan yazılım güncellemesi yapınız

griffin87

Üye
    Konu Sahibi
Benden başka 603 kullanan yok mu yaw?

griffin87

Üye
    Konu Sahibi
Arama bölümüne gelip *#7370# tuşlayın sıfırlansınmı diye sorar evet derseniz C sürücüsündeki yani telefonun ana hafızası tamamen silinir.Mutlaka ovisuite ile yedek alarak bu işlemi yapınız.Aldığınızdan beri bu tür sıkıntılar varsa tekrardan yazılım güncellemesi yapınız

Ana sürücüsünden dosyalar gider diyosun kardeşim,hafıza kartı ve resimlere falan bişey olmaz o zaman?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ana sürücüsünden dosyalar gider diyosun kardeşim,hafıza kartı ve resimlere falan bişey olmaz o zaman?

Hafıza kartınızdaki dosyalarınıza bişey olmaz.Ancak C sürücüsünde dosyalarınız varsa tamamı silinir.

griffin87

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartınızdaki dosyalarınıza bişey olmaz.Ancak C sürücüsünde dosyalarınız varsa tamamı silinir.
soft Formatla peki telefondaki uygulamalar falan silinir mi?
Yani telefon ilk aldığım günkü 0 haline mi döner?

backwater

backwater

Üye
Evet ilk günkü gibi sıfırlanır.

ilk günkü gibi sıfırlanır ama mağaza ve haritalar ve qt bileşenleride silinebilir,bende 701 e *#7370# üzerinden format attıydım telefonda mağaza ve haritalarda sorunlar oluştu, en iyisi flash atmak yani...

griffin87

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

Arkadaşlar yok mu yardım edebilecek olan başka arkadaş?
Nokia 603 kullanıcıları size sesleniyorum.

ANIL

ANIL

Admin
Sorunlar daha sonradan olduysa soft format atıp yazılımı yeniden kurmalısın.

h.ozdemir09

Üye
bendede 603 var ekran koruyucu tarzı uygulamalar yüzünden benzeri bir durum oldu galeride resimler siyah gözüktü hatta hiç gözükmedi saçmalamaya başladı telefon sonra ekran koruyucuyu uygulamasını kaldırdım biraz daha iyi oldu sonra gereksiz tüm uygulamalı kaldırdım mesela antivirüsü. İyi güzeldi birden tel hafızasını 5 mb göstermeye başladı tüm gereksiz her şeyi kaldırdım şuan 60 mb boş alan gözüküyor eski haline döndü. Ama şimdi de arada donuyor bataryayı çıkartmak zorunda kalıyırum ondan flash atıcam sanırım

griffin87

Üye
    Konu Sahibi
bendede 603 var ekran koruyucu tarzı uygulamalar yüzünden benzeri bir durum oldu galeride resimler siyah gözüktü hatta hiç gözükmedi saçmalamaya başladı telefon sonra ekran koruyucuyu uygulamasını kaldırdım biraz daha iyi oldu sonra gereksiz tüm uygulamalı kaldırdım mesela antivirüsü. İyi güzeldi birden tel hafızasını 5 mb göstermeye başladı tüm gereksiz her şeyi kaldırdım şuan 60 mb boş alan gözüküyor eski haline döndü. Ama şimdi de arada donuyor bataryayı çıkartmak zorunda kalıyırum ondan flash atıcam sanırım

Nokia 603 ü büyük hayallerle almıştım ama şimdi çok büyük hayal kırıklığına uğradım.Var mı başka Nokia 603 kullanıp da sıkıntı yaşayan arkadaş varsa bizimle paylaşssın lütfen

great14

great14

Üye
Arkadaşım sen en iyisi temiz bi flash at telefonun ilk günkü kadar performanslı olsun

tufless

tufless

Üye
KArdeş sende olan aynı sorun bendede vardı. Forumu inceleseydin görürdün , bnde o konudan açtım , bana forumdaki arkadaşlar soft format atmaytı önerdi. Bende dün soft format attım. Ve telefon eski haline döndü. Hiç bi sorunda yok. Bence soft format at düzelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt