Nokia 603 - Çok Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Dostlar!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

griffin87

Üye
    Konu Sahibi
KArdeş sende olan aynı sorun bendede vardı. Forumu inceleseydin görürdün , bnde o konudan açtım , bana forumdaki arkadaşlar soft format atmaytı önerdi. Bende dün soft format attım. Ve telefon eski haline döndü. Hiç bi sorunda yok. Bence soft format at düzelecektir

Kardeşim soft format nasıl atılıyor,kısaca bir sıralamasın rica etsem?
Bir de güvenlik kodu falan istiyo mu,istiyosa onu nerden bulucaz acaba?

ANIL

ANIL

Admin

*#7370# arayarak soft format atabilirsiniz.

griffin87

Üye
    Konu Sahibi

*#7370# arayarak soft format atabilirsiniz.

Kardeşim şirket mailleri falan hep telefona tanımlıydı,soft format atsak gider mi ki hepsi?

Bir de whatsapp falan gibi sonradan yüklediğim uygulamalar gider mi telefondann?

ANIL

ANIL

Admin
Hafıza kartı dışında tüm veriler silinir.

5ibo5

5ibo5

Üye
arkadaşlar benim telefonda c hafızasında16.4 MB telefon uyarı verip duruyor ama içindede hiç bişey yok ne yapabilirm ?

beratçbn

Üye
arkadaşim galeride resim sorunu bnde de oluyordu ...ben yazılımı tekrar yükledim ve hfz kartında cok fazla resim vardı birazzını başka hfz kartına aktardım şu an hiç bi sorun yok ...

tufless

tufless

Üye

*#7370# arayarak soft format atabilirsin. Güvenlik kodunuda ev ekranındayken kırmızı kapama tuşuna bi kere bas. telefonu kilitle de. Telefonda hiç güvenlik kodunu kullanmadıysaan 12345 tir. Sonra istediğin bişeyi şifren yap. Soft format atarken soruyo çnkü onu yazıcaksın

5ibo5

5ibo5

Üye
soft format atınca bilgilerim felan gider mi ?

nuro067

nuro067

Üye
Nokia 603 ü büyük hayallerle almıştım ama şimdi çok büyük hayal kırıklığına uğradım.Var mı başka Nokia 603 kullanıp da sıkıntı yaşayan arkadaş varsa bizimle paylaşssın lütfen
olmazmı bende nokia 603 kullanıcısıyım szinki gibi sorunlar yaşamıyorum ama 603 ün genel sorunnu yaşıyorum mesaj yollarken tekrar gönder drumuna raslıyorum fp2 yi bekliyorum şuan oda olmazsa başka çözümlere bakıcam :dry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt