Nokia 603-Lumia 620

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 603-lumia620?

• Kullanılan toplam oy
    11
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603-Lumia 620
Beyler ve bağyanlar şimdi ben bu telefonlar arasında çok bir fark göremedim ekran boyutları dışında kameralardaki flaş farkı falan vs. lumia 620-720-900-920-500 falan var aklıma bunlar geldi şimdilik bunlara asphalt 6-7 çıkmış çıkar çıkıcak yavaş yavaş gelişecek diyorlar.Performans bakımından oyun ,kamera ,internet hızı olarak hangi telefon daha iyi sizce ben görünüm olarak 620 yi daha çok sevdim.Fakat performans olarak 603 öne geçiyor gibi.Kamera konusunda 620 daha iyi gibi.Ekran boyutu falan olarak da 620 iyi fakat siz olsanız hangisini seçersiniz.Bu üçü önemli OYUN-KAMERA-İNTERNET HIZI.

fk555897

fk555897

Üye
Ben olsam Lumia 620'yi seçerdim.

tapatalk

tapatalk

Üye
6-2-0

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Nedenleri ile yazarsanız sevinirim :D

- - - Eklendi - - -

Up.

kadir9809

kadir9809

Üye
Kardeşim Artık Symbian Devri Kapandı. Kesinlikle Lumia Al. Düşünmen Hata Bence. 620 Performans Olarakta İyi :oke:

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Mesela 603 ün açtığı her oyunu 620 açar mı?

kadir9809

kadir9809

Üye
Mesela 603 ün açtığı her oyunu 620 açar mı?
Evet Açar Lumia Yeni Çıkmış Bir Cihaz Ve İşletim Sistemide Farklı Marketi Hergün Gelişiyor. Nokia Artık Symbiana Pek destek Vermeyecek. Windows 8 Üzerine Yöneliyor. Kararın Lumiadan Yana Olmasını Tercih Ederim :)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat farkına değer mi peki?

- - - Eklendi - - -

Millet 603 e oy verip gidiyor art niyet midir nedir?Oy verdiniz nedenleri ile verin...

kadir9809

kadir9809

Üye
Ben Olsam Şu saatten Sonra Symbian'a Para Vermem.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Bize güven LUMİA al

IVI-Elia

Üye
Kesinlikle Lumia bak sonra pişman olursun.Lumia dan şaşma

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 620 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim. Çok güzel bir cihaz ve hemen eliniz alışır.
603 alma. Symbian desteği artık yok.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
620

serihan

serihan

Üye
Çünkü symbian a ne güncelleme ne uygulama geliyor 620 yerine s3 mini daha iyi gold ta 777 tl samsung garantili

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini derken?Ben daha önce çok pişman oldum şu elektronik cihazlar yüzünden yine olmak istemiyorum s3 mini ile nokia 620 kıyaslanabilir mi?Hangisi daha iyi?Birde ben androidlerde ram sorunu yaşamak istemiyorum 620 pek donma yapmıyor babamda var o da bana pek vermiyor kamerası iyi 620 nin ama s3 mini mi 620 mi bakın şimdi yine ikilemde kaldım :D

- - - Eklendi - - -

Nerede bizim eski forum nerede eski mesajlar nerede eski tatlı tartışmalar :D

serihan

serihan

Üye
S3 mini derken?Ben daha önce çok pişman oldum şu elektronik cihazlar yüzünden yine olmak istemiyorum s3 mini ile nokia 620 kıyaslanabilir mi?Hangisi daha iyi?Birde ben androidlerde ram sorunu yaşamak istemiyorum 620 pek donma yapmıyor babamda var o da bana pek vermiyor kamerası iyi 620 nin ama s3 mini mi 620 mi bakın şimdi yine ikilemde kaldım :D

- - - Eklendi - - -

Nerede bizim eski forum nerede eski mesajlar nerede eski tatlı tartışmalar :D
Android batsa da samsung batmaz. şimdiden azda olsa rom var. yakında fazlalaşır. 5.2 ye kadar güncellenir. ondan sonra romlar la idare edersin s3 mini s4 mini s5 mini derken mini de ünlü olur s serisi gibi. s3 mini en iyisi. 620 de store uygulama az. ram 512 mb. s3 mini ram 1 gb. 1.0 ghz hız ve tepeye çift tıklama. bir fotoyu yak.ınlaştırdığında bir parmağını koy sağa sola götür çok iyi oluyo sen bi araştır

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
S3 de ekrandaki pixelleri sayabiliyormuşsun o kadar kötüymüş ekranı öyle diyorlar.Uygulama o kadar önemli değil 2-3 oyun yükliyim beni oyalasın yeter.

kadir9809

kadir9809

Üye
Kardeşim S3 Mini de iyi Bir Seçim. Uygulama Konusunda Hiçbir Sıkıntı Yaşamazsın. Tercihin Ondan yana Olsada İyi olur.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Pixel sorunu varmış pixeller çok belli oluyormuş.s3 minide.Nokia 620 de de radyo yok bune ya :D

Polymath

Polymath

Üye
S3 de ekrandaki pixelleri sayabiliyormuşsun o kadar kötüymüş ekranı öyle diyorlar.Uygulama o kadar önemli değil 2-3 oyun yükliyim beni oyalasın yeter.

DAha yeni ağabeyime aldık s3 mini. Bu piksel sayma işini kim uyduruyorsa iyi uyduruyor... ben öyle birşey görmedim ! Mikroskopla bakıyorlar herhalde.. S3 mini al kardeşim.. Hiç değilse donanımın hakkını alabiliyorsun mağzadaki oyun uygulama ile..