Telefon Tavsiyesi nokia lumia 620 mi yoksa HTC Windows Phone 8S mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hsnkrnz

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia 620 mi yoksa HTC Windows Phone 8S mi ?
arkadaşlar ben nokia n70 kullanıyorum akıllı bi telefon almak istiyorum internette gezerken HTC Windows Phone 8S i gördüm özelliklerine bakınca gayet iyi duruyordu ama lumia 620 ile karşılaştırdığımda andero CPU su bakımından lumia daha iyi duruyor ama hangisini alsam diye karar veremedim sizce hangisi daha iyi ? Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için :)

Kerim.

Kerim.

Üye
ben lumiayi alirdim

hsnkrnz

Üye
    Konu Sahibi
bende ondan yanayım ve şey internette baktım fiyatlara nokia lumia 620 700-750 tl arasında değişiyor ama turkcellde 624 tl 24 ay taksitle , aylık 17tl taksit ama 24 ay tahahütlü 24 ay boyunca fatura ödemelisin :)

ANIL

ANIL

Admin
Çift çekirdek 1ghz işlemci ve adreno 305 grafik işlemcisi bulunuyor. Donanım gayet iyi. Fiyatıda 8S'e göre daha uygun. Bence Lumia 620 tercih edilebilir.

hsnkrnz

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia 620 dahili hafıza bakımından 8sden daha iyi o zaman ben onu alayım en iyisi

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Tek Kelimeyle Nokıa 620:oke:

Ama Ben Sevmiyorum 620 Yi Bunun Tipi Daha İyi Sadece Tek Kötü Şeyi Wp7 ve Hafıza Kartı Takılmamamsı Dahili 8gb

Nokıa Lumia 710 :yuru

hsnkrnz

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ben bugün şey duydum wp8li telefonları yanlızca wp8li pclere bağlayabiliyormuşuz bu doğru mu ? Ben win7 kullanıyorum eğer doğruysa pcyi win8e mi geçirmeliyim ?

kingkartal

Üye
ben bugün lumia 620 aldım win 7 ye bağlanıo

Kerim.

Kerim.

Üye
bedavaya?

hsnkrnz

Üye
    Konu Sahibi
normalde o kapaklar ne kadar ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...